Американски Versus Латино сериали - Тема 10

• 49 356
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
@SG7 Още не съм стигнала до "Ледената принцеса". Smiley Ама си пускам разни клипчета за загрявка.
Какво стана с Чейс и Уилоу? Гледах, когато Саша предложи Майкъл и Уилоу да се съберат, Чейс считаше, че е абсурдно. В следващия клип вече бяха разделени. Аферата между Саша и Чейс нагласена ли е?
Нел обикаля всички, за да им приказва, което е типично за сапунка, но ми лази по нервите. Smile

добър вечер
може ли да попитам но първо се извинявам ако тук не е мястото искам да попитам има ли папки на сериали Земя на честта, Трима братя три сестри
предварително  благодаря за отговора
В сайта има опция за търсене.

# 676
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
здравейте, някой знае ли от къде мога да гледам/изтегля сериите, които дават на ДиК тези със кадрите от снимките в Автсралия и повторенията на епизодите, които ще правят?  Аз ги теглих от thepiratebay, но сега не ги качават. Благодаря!

# 677
здравейте, някой знае ли от къде мога да гледам/изтегля сериите, които дават на ДиК тези със кадрите от снимките в Автсралия и повторенията на епизодите, които ще правят?  Аз ги теглих от thepiratebay, но сега не ги качават. Благодаря!
Много от старите серии ги има във VBOX.
А тук има пълен архив от 2018 г., 2019 г. и 2020 г.
Скрит текст:

# 678
@SG7 Още не съм стигнала до "Ледената принцеса". Smiley Ама си пускам разни клипчета за загрявка.
Какво стана с Чейс и Уилоу? Гледах, когато Саша предложи Майкъл и Уилоу да се съберат, Чейс считаше, че е абсурдно. В следващия клип вече бяха разделени. Аферата между Саша и Чейс нагласена ли е?
Нел обикаля всички, за да им приказва, което е типично за сапунка, но ми лази по нервите. Smile

добър вечер
може ли да попитам но първо се извинявам ако тук не е мястото искам да попитам има ли папки на сериали Земя на честта, Трима братя три сестри
предварително  благодаря за отговора
В сайта има опция за търсене.
Чейс беше против в началото, но постепенно схвана, че Уилоу ще е истински щастлива само ако Уайли е щастлив. И Саша уж осъзна същото за Майкъл и затова двамата решиха да инсценират, че са любовници, за да се отдръпнат Уилоу и Майкъл от тях и да се оженят, така детето да има стабилна родителска двойка пред съда. Честно казано, за четиримата си беше ясно, че на даден момент ще се разменят и донякъде се радвам, че това става без някой да е наистина виновен. Grinning Но Уилоу и Чейс ще ми липсват като двойка, любимци ми бяха.
Именно Нел ще им обърка някак всички тези планове, струва ми се.

Четох, че продукцията на нови епизоди на GH ще започне след доста време. Навярно същото важи и за другите сапунки освен Дните, които си имаха доста заснети епизоди. Това им е шанса от дъното на рейтинга да се качат на върха.

# 679
Много от старите серии ги има във VBOX.
А тук има пълен архив от 2018 г., 2019 г. и 2020 г.
Скрит текст:
Благодаря!

# 680
Промо за следващата седмица:
Скрит текст:

@ SG7 В сайта, който пуснах вчера, могат да се гледат и епизодите на GH от тази година. Без реклами. Smiley
Има раздели и за другите две сапунки, но тях не съм ги проверявала.

# 681
Промо за следващата седмица:
Скрит текст:

@ SG7 В сайта, който пуснах вчера, могат да се гледат и епизодите на GH от тази година. Без реклами. Smiley
Има раздели и за другите две сапунки, но тях не съм ги проверявала.
Мерси за инфото. Като гледам качва епизодите от Дейлимоушън. Може да е от полза някой път като не ми излизат по незнайна причина. Grinning

# 682
Мерси за инфото. Като гледам качва епизодите от Дейлимоушън. Може да е от полза някой път като не ми излизат по незнайна причина. Grinning
Аз затова не обърнах внимание в началото, реших, че пак ще са с рекламите. Ама не. Smiley Качва и от още едно място - "Мой мир" май се казваше.  Там дори са на цял екран.

PS Да ти се оплача. Останаха ми само две книжки от "The Witcher". Sad Не знам защо Трис ти е любимка. Много ми е безлична в книгите.

# 683
Аз не съм чел книгите, само бях започнал The Last Wish, но така и не я довърших. Мнението ми за Трис е основно от игрите. Там явно са решили да й разгърнат инак не особено централния в книгите персонаж- затова тя участва и в трите, а Йен само в последната. Според мен трябваше и Нетфликс да се съобразят с това и да ги показват по равно двете, като се има в предвид, че книгите станаха световно популярни именно благодарение на феновете на игрите.

# 684
Здравейте, може ли някой да ми даде линк за този "Мой Мир" Simple Smile Благодаря!

# 685
Здравейте, може ли някой да ми даде линк за този "Мой Мир" Simple Smile Благодаря!
С удоволствие Smiley
https://my.mail.ru/video
За ДиК съм забелязала, че не качват всеки ден епизоди. И се намират по дати.
Ето един по-редовен потребител:
https://my.mail.ru/mail/klopex/video
Аз не съм чел книгите, само бях започнал The Last Wish, но така и не я довърших. Мнението ми за Трис е основно от игрите. Там явно са решили да й разгърнат инак не особено централния в книгите персонаж- затова тя участва и в трите, а Йен само в последната. Според мен трябваше и Нетфликс да се съобразят с това и да ги показват по равно двете, като се има в предвид, че книгите станаха световно популярни именно благодарение на феновете на игрите.
Може във втори сезон да участва повече. И без това не се движат стриктно по книгите. Започвам да се чудя дали актрисата, която играе Цири, ще може да се справи. Харесвам я, но й предстоят сериозни предизвикателства. Simple Smile

# 686
Може във втори сезон да участва повече. И без това не се движат стриктно по книгите. Започвам да се чудя дали актрисата, която играе Цири, ще може да се справи. Харесвам я, но й предстоят сериозни предизвикателства. Simple Smile
Съмнявам се да акцентират много на нея в бъдеще. В екипа на сериала все пак е и автора, а той си харесва неговото си и много не оценява факта, че игрите го превърнаха в толкова популярно.
Ето любимата ми сцена с Гералт и Трис от игрите.Heart
Скрит текст:
След 5:10 е за 18+ Smile

# 687
Следващата седмица най-накрая е посветена на модата Hands Clap
Скрит текст:

Съмнявам се да акцентират много на нея в бъдеще. В екипа на сериала все пак е и автора, а той си харесва неговото си и много не оценява факта, че игрите го превърнаха в толкова популярно.
Значи така се прелъстява вещер - вкарваш го във вода и готово! Това от Йен ли го е научила? Laughing

# 688
......Значи така се прелъстява вещер - вкарваш го във вода и готово! Това от Йен ли го е научила? Laughing

Нали знаете лафа , че през 16-ти век вещиците се познавали по това , че не потъвали във вода , а в днешни дни пък не  дебелеели по време на  карантина Grinning

# 689
Следващата седмица най-накрая е посветена на модата Hands Clap
Скрит текст:

Значи така се прелъстява вещер - вкарваш го във вода и готово! Това от Йен ли го е научила? Laughing
Чак да се изненада човек, че Дик вече излъчват наистина класически епизоди и то с ревюта, а този път GH се излагат с някакви от последните години. Grinning

Не знам от кой го е научила това Трис, но пък знам, че до тази сцена се стига ако играчът го позволи. Grinning Аз, като изявен привърженик на връзката им, нямаше как да не й подаря роза.

Общи условия

Активация на акаунт