Американски Versus Латино сериали - Тема 10

• 49 569
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Твърде много мисъл искаш от ДиК. Grinning При тях всичко е от просто- по-просто, в негативния смисъл.
Както преди време като Брук и Оливър се оправиха на стената имаше теории (включително и мои), че той всъщност се е позабавлявал със Стефи, която после била дала медальона на Брук. Но кой ще ти слага някакви такива изненади като може всичко да е очевидно. Grinning Всъщност е ясно кой- всички други сапунки.

# 571
ДиК, епизод 8285

Скрит текст:
Лиам и Стефи са с момичетата. Стефи отбелязва, че Лиам е доста мълчалив.
Лиам съжалява.

Хубаво е, казва Стефи, не е нужно всяка визита да е луда и дива.
Лиам: „Хубаво е просто да ги гледам. Тези моменти са специални. Сега имам достатъчно от тях, така че ... Не казвам ... Хоуп наистина е много щедра. Но няма значение колко ме оставя да съм с Бет, не е същото.“
Стефи: „Не е същото, като да живеш с тях.“
Лиам: „Кого заблуждавам, ако ситуацията беше обратната, щях да се оплаквам, че не виждам достатъчно Кели.“
Стефи разбира: „Трудно е да си разделен с Хоуп и Бет. Исках да вярвам, че ще стане по-добре, но ... не стана.“ Стефи е тъжна. Лиам гушва Бет.

Стефи: „Не трябва да криеш чувствата си от мен. Виждам какво ти причинява раздялата.“
Лиам: „Да. Но няма да се оплаквам на теб.“
Стефи: „Знам, че не ме обвиняваш за случилото се.“
Лиам: „Така е. Но не искам и ти да се обвиняваш.“
Стефи си спомня намесата на Томас – обаждането и целувката, Хоуп, която ги вижда.

Лиам мисли, че е време да заведе Бет у дома.
Стефи: „Мислиш ли, че Хоуп ще позволи да остане тук през нощта?“
Лиам: „Ти й беше майка месеци наред. Дори не би трябвало да задаваш този въпрос. Но би било прекалено да се поиска това в момента. Заради мен. Трябва да вярвам, че с Хоуп ще оправим нещата. Няма да бъде лесно, като се има предвид всичко, за което тази целувка й напомни. Животът ми е съсипан в момента. Трябва да продължа да си казвам, че ако има начин нещата да се оправят, ще го открия. А междувременно имаме страхотни дни като този.“

Стефи: „Страхотен ден беше. Кели обича да вижда малката си сестричка. А аз обожавам, когато  момичетата са с теб. Въпреки че не е точно така, както ти би искал да бъде.“
Лиам: „Е, нещата не са такива, каквито бих искал да бъдат, откакто Томас подписа документите за осиновяване. Това е друго нещо, за което непрекъснато мисля. Колко щяха да са различни нещата за мен и Хоуп, след като намерихме Бет, ако не беше брат ти. Съжалявам.“
Стефи въздъхва: „Не грешиш. Томас внесе хаос в живота на всички ни. Начина, по който манипулира хората и подронва поведението им. Но не искам да мислиш, че е разрушил всичко. Знам, че си тъжен и ядосан сега, но не позволявай тези чувства .да те погълнат. Не позволявай да отнемат всички хубави неща в живота ти. Като тези безценни ангелчета, любовта им към теб и твоята към тях. Това не може да бъде опетнено. Любовта им е чиста и истинска. Дръж се за това, когато всичко останало е бъркотия. Обещай ми, че няма да го забравиш. Никога не забравяй колко много те обичаме.“

Дъглас: „Не искам това! Не искам!“
Томас: „Стига, Дъглас, ще нараниш чувствата на Зоуи.“
Хоуп: „Той няма проблем със Зоуи. Само си мислеше, че ще има повече време да я опознае преди сватбата.“
Томас: „Знаеш ли какво, Дъглас, ще се оженим след ден или два, след това ще се опознаем.“
Хоуп: „След ден или два?“
Томас: „Да, бих го направил още днес, ако можех.“
Дъглас: „Не, мамо, не можеш да им позволиш!“

Зоуи предполага, че Томас ще се нуждае от малко време с Дъглас.
Не изглежда Томас да се нуждае: „Той просто е малко изненадан. Дъглас, съжалявам, не трябваше да го изтърсвам така. (Хоуп побутва Дъглас към Томас.) Наистина съм развълнуван, че ще се женя за Зоуи. Когато го направя, тримата ще изживеем приключение. Нещата ще се случат много бързо. Но когато се случат, обещавам, че отново ще имаш истинско семейство.“

Дъглас се връща в скута на Хоуп: „Не! Вече си имам майка. Хоуп ми е майка.“
Хоуп обяснява на Дъглас, че това е голяма и внезапна промяна, но не означава, че всичко ще се промени.
Зоуи: „И аз съм нервна за това.“
Дъглас: „Така ли?“
Зоуи: „Да.“
Томас: „Да. Зоуи не е била ничия майка преди.“
Зоуи: „Но се вълнувам. Ако ми помогнеш, може да е забавно.“
Томас: „Да. Сватбите също са много забавни, помниш ли? Ти си нещо като професионалист. (Към Зоуи.) А и изглежда страхотно във фрак.“
Томас и Зоуи се смеят, Дъглас се гушва в Хоуп.
Томас: „Хайде, Дъглас, трябва да се опиташ.“
Хоуп: „Не му оставяш време, за да го направи.“ Предлага на Дъглас да си вземат закуски. Хоуп и Дъглас излизат,

Хоуп хвърля укорителен поглед на Томас от вратата.
Томас казва на Зоуи, че всичко ще е наред. И се обръща настрани, за да присвие очи със задоволство.

Томас говори с Вини по телефона: „Това няма да избухне в лицето ми. Защо го казваш?“
Вини: „Предложението към Зоуи беше достатъчно откачено. А сега бързаш със сватбата. Не мисля, че си го обмислил.“

Томас: „Нямаше да си толкова скептичен, ако беше видял реакцията на Хоуп и Дъглас.“
Вини: „Ти си им казал?!“
Томас: „Да. Казах им, а те напълно се побъркаха. Хоуп се държеше заради Зоуи, но Дъглас изобщо не беше щастлив.“
Вини: „Дъглас е твое дете.“
Томас: „Да, дете ми е. И се опитвам да му дам живота и семейството, които иска. И планът се развива перфектно, така че не приветствам неодобрението ти. Ако се обаждаш, за да ми изнасяш лекции ...“

Вини: „Опитвам се да те дръпна от ръба, човек. Не е късно да тръгнеш в друга посока.“
Томас чува Зоуи в коридора: „Трябва да затварям.“
Вини: „Човек, чакай ...“ Но Томас затваря.

Влиза Зоуи: „Дъглас върна ли се?“
Томас: „Не още, но той ще е добре.“
Зоуи: „Той беше много разстроен, Томас.“
Томас: „Но не заради теб.“ Зоуи така го е почувствала.
Томас: „Дъглас преживя много. Логично е да се страхува от промяна. Дори ако е добре за него.“
Зоуи: „Но ако не е готов ...“
Томас: „Аз съм готов. Виждам пред себе си всичко, което искам. И го искам сега. Ела, искам да ти покажа нещо.“
Показва й скици на сватбени рокли, Зоуи ги намира за красиви: „Но защо са две?“

Томас: „Едната е за НЗБ, а другата – за моята красива булка.“
Роклите са толкова прекрасни, че Зоуи би искала да се омъжи два пъти. Прегръщат се.

Влиза Хоуп и тряска вратата: „Дъглас е разплакан при Дона, но нека това не прекъсва празнуването ви.“
Томас мислел, че Хоуп го успокоява.
Хоуп: „Нямаше да има нужда от успокояване, ако ти не беше хвърлил такава бомба. Какво си мислиш?!“
Томас: „Всички знаехме, че Дъглас ще е малко разочарован. И знаем защо.“
Хоуп: „Той е уплашен, Томас.“
Томас: „Е, колкото по-бързо се оженим, толкова по-бързо ще осъзнае, че няма от какво да се плаши.“
Хоуп: „Става въпрос за начина, по който го направи. Какво не разбираш?“
Томас: „Малко съм развълнуван. Искам да се оженя за тази красива жена. Искам да я видя да идва към олтара в тази рокля.“
Хоуп: „За какво е другата?“
Томас: „За теб. Какво ще кажеш, ако я направим шоустопър?“
Хоуп не иска да говорят по работа в момента, защото е разтревожена за сина му. И не може да повярва, че Томас не се тревожи за него.
Зоуи получава съобщение, извинява се, че трябва да ги остави, и излиза (но не преди Томас да я целуне).
Хоуп дори не я изчаква да затвори вратата: „Какво стана с комуникацията помежду ни? Поставянето на граници и поясняването пред Дъглас, че няма да бъде объркан от ситуацията, че аз ще продължа да съм му майка?“
Томас: „Да. Но когато със Зоуи се оженим, той ще прекарва по-голямата част от времето с нея. Ще му бъдем родители, Хоуп. Разбираш това, нали?“

Хоуп: „Искаш да се отдръпна? Обичам Дъглас, Дъглас също ме обича. Законно съм му майка.“
Томас: „Осъзнавам това. Не омаловажавам важността ти в живота му. Но, Хоуп, нещата ще се променят.“

Хоуп не разбира защо всичко се променя толкова бързо.
Томас: „Не рабираш защо съм нетърпелив да продължа с живота си?“
Хоуп разбира, но Дъглас ...
Томас: „Дъглас ще е добре. Както казах на Зоуи, ще е като отлепване на лепенка. След като се случи, Дъглас ще забрави защо изобщо е бил разстроен. Виж, знам какво иска синът ми. Бих искал да уважа желанията му, но ти не искаше да имаш живот с нас, Хоуп.“
Влиза Стефи: „Какво става?“
Томас обяснява, че Дъглас е разстроен заради сватбата му със Зоуи.
Стефи: „Още не сте женени.“
Хоуп: „Но ще бъдат. Колкото е възможно по-скоро. И Дъглас беше наистина разстроен, когато научи.“

Стефи: „Къде е Дъглас?“ Хоуп й казва, че е с Дона.
Стефи е с каменно изражение: „Вероятно трябва да провериш как е.“

Хоуп: „Да, мисля, че трябва.“ И излиза.

Зоуи: „Твоят асистент не ти ли помага с тези формуляри?“
Картър се усмихва: „Исках да те поздравя за годежа. Бях шокиран, когато Ридж ми каза как е станало. Още не мога да повярвам напълно.“

Ако трябва да е честна, Зоуи също не може да повярва: „Още е толкова сюрреалистично. Ще бъда Форестър.“
Картър: „Страхотно семейство. Веднага ще се впишеш.“
Зоуи би искала Дъглас да не се разстройва толкова много.
Картър: „Просто се нуждае от повече време. Докато с Томас се ожените, нещата ще се наредят.“
Зоуи: „Точно това разстрои Дъглас. Томас не иска да чака. Иска да се оженим веднага.“

Лиам и Хоуп са в колибата.
Лиам: „Хей, нали знаеш, че още можеш да говориш с мен? Виждам, че си разстроена от нещо. Всъщност и Дъглас.“
Хоуп: „Мислех, че ако види Бет, ще се почувства по-добре. Знаеш колко обича да й чете.“
Лиам: „Да, съдейки по огромната купчина книги, трябва да е наистина разстроен.“
Хоуп: „Томас ни сервира огромна изненада. Сватбата му със Зоуи и как ще се оженят веднага.“
Лиам (понякога загрява бавно): „Под ‚веднага‘ имаш предвид ...“

Хоуп има предвид буквално веднага: „Дъглас изобщо не е готов за това. И без това е травмиран, а Томас говори, че ще е най-доброто за всички, че е като отлепване на лепенка! Не разбирам защо продължава да го причинява на сина си.“

Лиам: „Защото това, което разстройва Дъглас, разстройва теб. Томас не иска да се ожени за Зоуи веднага. Вероятно изобщо не иска да се ожени за нея. Което иска, е реакция от теб. Очевдино е, че работи. Тероризира сина си, за да те умолява да се омъжиш за баща му преди Зоуи да го направи.“

Хоуп: „Това е лудост.“
Лиам: „Да! Лудост е. Искам ти да го осъзнаеш.“
Хоуп не се счита за наивна. Наблюдавала Томас: „Вярвам, че държи на Зоуи. Само не разбирам защо трябва да се втурват към сватбата. А сега започва да говори, че трябва да се отдръпна, за да може Дъглас да прекарва време със Зоуи. Започва да изглежда, че Томас ще откъсне Дъглас от мен.“
Лиам: И още как! В това е цялата работа! Той иска да си мислиш това. Толкова е очевидно, че това е част от плана. Всичко, което Томас прави, е с цел да те докара до това емоционално състояние – отчаяна, загрижена. Така те накара да се омъжиш за него първия път. Нищо не се е променило. Иска да си негова, готов е да манипулира всеки, за да се случи това. Не му позволявай да го прави!“

Стефи: „Наистина ли, Томас аламинутна сватба?“
Томас: „Виж, Стеф, чаках достатъчно дълго. Трябва да го направя сега.“
Стефи: „Какво да направиш? Бъдеще със Зоуи или с Хоуп?“

Стефи: „Не исках да го вярвам. Опитвах се да не се съмнявам в теб.“
Томас: „Още не си ми простила. Затова е цялата работа.“
Стефи: „Не. Знаеш ли колко виновна се чувствам? Чувствам се ужасно всеки ден, след като с Лиам се целунахме. Мислех, че мислиш за Кели, за семейството ми.“
Томас: „Това трябва да правиш. Трябва да мислиш за Кели и от какво се нуждае тя.“
Стефи: „Преди малко бях с Лиам. Съсипан е, че е разделен с Хоуп и Бет.“
Томас: „Защото Лиам е идиот. Той е сляп за това, което е пред него. Виж, ако го изиграеш правилно, Лиам и Хоуп никога няма да са заедно отново. Ти можеш да го имаш.“
Стефи: „А ти можеш да имаш Хоуп. Лиам и Брук са били прави през цялото време. Това си искал от самото начало. И какво ще направиш, а? Ще притискаш Дъглас, докато започне да умолява Хоуп да спре сватбата? И какво после? Тя как ще го направи? Ще се омъжи за теб? На това ли се надяваш?“

Томас: „Отдаваш прекалено голямо значение на това.“
Стефи: „Мислиш, че виждам неща, които не съществуват? (Стефи забелязва скиците на сватбените рокли.) А това какво е? Две сватбени рокли?“

Томас; „Това е работа.“
Стефи: „Работа?“
Томас: „Едната от тях. Другата е за Зоуи. Шоустопър със сватбена рокля е традиция за Форестър. Искам НЗБ да е част от това.“
Стефи: „Това може да работи пред баща ни, но не и пред мен. Исках да повярвам, че сватабата със Зоуи не е номер. Но след това?! Това, което видях?! Предизвикваш Хоуп. Както провокира и мен по телефона. Признай, Томас. Надяваш се, че истинският шоустопър ще бъде Хоуп, облечена в тази рокля, която се омъжва за теб.“

Твърде много мисъл искаш от ДиК. Grinning При тях всичко е от просто- по-просто, в негативния смисъл.
Както преди време като Брук и Оливър се оправиха на стената имаше теории (включително и мои), че той всъщност се е позабавлявал със Стефи, която после била дала медальона на Брук. Но кой ще ти слага някакви такива изненади като може всичко да е очевидно. Grinning Всъщност е ясно кой- всички други сапунки.
Не я бях срещала тая теория, но щеше да е по-добре, ако беше станало така.
Започвам да си мисля, че не е възможно ДиК да съществува от статистическа гледна точка. Все на някой трябва да му дойде сносна идея. Томас пада, става, а пак успяха да го направят безинтересно. Трябва да е нарочно.
Не ми се мисли какво ще стане, като разкрият Томас. Ако пак почнат да го извиняват и да му прощават, ще е непоносимо. Laughing

PS  Излезли са спойлъри за следващата седмица. Накратко:
Скрит текст:
Бил и Брук ще се целунат. Стефи, Лиам и Хоуп ще съставят план за Томас. На сватбата Дъглас ще направи сцена, Хоуп ще го качи на горния етаж и ще сюрпризира всички, когато се върне.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 17:16 от Elmindra

# 572
Брук и Бил ми бяха най-горещата двойка  , но стига вече ! В момента е гнусно да ги събират . Кейти се държи адекватно и интелигентно , няма причина той да погледне  на друго място . Брук и Ридж работят по сдобряването си ... Какви са тези глупости . А пък в този сериал всеки споделя с поне половината народ , когато е имало целувка ...

# 573
Добре, че не гледам, а само чета (за пореден път мерси, че ни избавяш от кошмара, от който може да ослепеем от простотия докато го гледаме, Elmindra Grinning). Не знам дали щях да издържа Кейти за пореден път да се озъбва като питбул и да крещи как не е предполагала, че сестра й ще я предаде така (уау, никога не се е случвало!), докато междувременно самата Брук се прави на ощипана, а Бил й казва (на Брук), че тя има нужда от истински мъж, а не от Ридж. Приемам предварителни благодарности за това резюме на предстоящите поне стотина епизода.

Дотам се е стигнало, че ако искаме да ни е приятно нещо свързано с ДиК трябва да го гледаме в друг сериал. По този повод да продължа с рекламата- не знам дали съм споменавал, че звездата на Лиъм е изгряла в GH. Симпатичен тийн е бил, а и времената с него и поколението му са били интересни. С Джорджи изявено са си били голямата любов.

# 574
ДиК, епизод 8286

Скрит текст:
Лиам: „Хопу, не виждаш ли? Томас не се е разбързал със сватбата, защото няма търпение да се ожени за Зоуи. Прави го, за да манипулира теб и Дъглас, за да получи това, което наистина иска – брак и живот с теб. Трябва да му се противопоставиш.“
Хоуп: „Как?“
Лиам: „Просто му кажи, че знаеш, че използва сина си по извратения си начин, а сега използва и Зоуи.“

Хоуп не знае, мисли си, че Томас държи на Зоуи.

Лиам: „Това няма значение. Той я манипулира като част от плана си да получи теб. А Зоуи му се връзва, защото той е много внимателен, а тя е лапнала по него. Но това все пак се случва. Всичките му фигури са разположени на точните места по дъската. А тази бърза сватба със Зоуи е шах и мат. Което значи, че ще те накара да направиш нещо заради Дъглас, което не би направила иначе. Повярвай ми, той знае точно какво прави. За да сме наясно – Томас  вече ти е казал, че ще имаш ограничен достъп до Дъглас след сватбата?“
Точно това плаши Хоуп: „Дъглас ме обича, разчита на мен!“
Лиам чак подскача на едно място: „Това, точно това е реакцията, която цели! Не виждаш ли? Иска да си толкова уплашена, че ще загубиш Дъглас, че да се омъжиш за него, за да го спреш. Не се хващай!“

Лиам се поклаща с отчаяна физиономия на люлеещ се стол: „Как са Дъглас и Бет?“

Хоуп: „Добре са, знаеш колко обича да е с нея. А сега всичко се случва изведнъж, тъй като Томас и Зоуи се женят.“
Лиам не мисли, че ще се оженят: „Ако Томас не намери начин да спечели, ще намери някакво извинение, за да не се оженят. Съжалявам, цинично ли звучи? Не е нетипично за него. Помисли за всички останали животи, които е унищожил. Включително нашия. Знам, че казва, че е нов човек, но действията му показват друго.“
Хоуп: „Ридж не мисли така.“
Лиам: „Ридж е баща на Томас. Ридж има нужда, повтарям, че има нужда, да повярва, че Томас се поправя, защото Ридж още се чувства виновен, че е разочаровал Томас, когато той е бил малко момче.“
Хоуп се надява, че тя никога няма да се почувства така: „Като че ли съм разочаровала Бет.“

Лиам застава на коляно пред Хоуп: „Погледни ме за секунда. Обещавм ти, че няма да ти предлагам. Никога няма да разочароваш Бет, защото не можеш. Защото си такава. Ти си невероятна, любяща, грижовна майка. Дъщеря ни те обожава. Точно като баща си. Не се отказвам от нас, Хоуп. Тази целувка ... Боже ... мразя, че те подложих на това. Ненавиждам, че сега това означава, че не съм тук. С теб, в този дом, като семейство. Стоя при другото си семейство сега, но сърцето ми е тук, с теб.“

Стефи: „Не го отричаш.“
Томас: „Какво да отричам, нарисувах две сватбени рокли. Една за Зоуи ...“
Стефи: „И една за Хоуп. Но не за шоустопър на колекцията й, както твърдиш. А с надеждата, че Хоуп ще я носи, когато се омъжи за теб. Ако си изиграеш картите добре.“
Томас: „Никога не съм бил добър на карти.“
Стефи: „Това не е игра, Томас. Исках да повярвам, че връзката ти със Зоуи не е измама.“
Томас казва, че не е.

Стефи: „Може би не, може би имаш „чувства“ към Зоуи. Но тези чувства са средство за изпълнение на изкривен план, за да получиш Хоуп. Никога не си се отказвал. Никога няма да се откажеш, докато Хоуп не стане мисис Томас Форестър.“

Томас: „Ти също не си невинна, сестричке. Помниш ли целувката с Лиам, която Хоуп удобно видя? Това е причината Лиам да живее с теб и Кели, а не с Хоуп и Бет.“
Стефи не е щастлива, че го е направила: „Оттогава се измъчвам от вина. А ти какво се опитваш да направиш? Играеш си с Дъглас и Зоуи, за да имаш Хоуп. Те са само пешки за несекващата ти мания?“
Томас: „Спри!!! Спри, преди да се почувстваш велика и могъща! Помни, че на практика ти поднесох Лиам.“

Стефи: „За да имаш Хоуп за себе си! Всичко, което правиш, казваш, мислиш, е свързано с Хоуп. И винаги ще бъде. Освен ако ...“

Томас застава нащрек: „Освен ако какво? Не мислиш да говориш със Зоуи. Ако го направиш, аз ...“
Стефи: „Какво? Какво ще направиш? Ще ме издадеш на Хоуп и Лиам? (Томас мълчи.) Ще им кажеш истината за целувката? Ще си подпишеш присъдата, не мислиш ли? Би направил всичко, за да си сигурен, че планът ти ще е успешен. А Зоуи и Дъглас да вървят по дяволите.“
Томас: „Това не е честно. Зоуи ми помогна много, а Дъглас ми е син. Обичам го.“
Стефи: „Но не ти пречи да го използваш или да заблуждаваш Зоуи, за да получиш Хоуп. Това е абсурдно. Да се жениш за някоя, която дори не обичаш.“
Томас: „Задръж малко, сестричке, помисли какво казваш. Сега Лиам живее с теб и Кели. Най-накрая имаш живота, който искаше за нея."

Стефи: „Не по този начин. Да, направих грешки в миналото, но всячески се опитвам да съм по-добър човек.“
Томас: „Страхотно. Но не можеш да твърдиш,че последните месеци са били най-добрите с Лиам и Кели.“
Стефи: „Не искам бъдеще, основано на измама, Томас.“
Лиам: „На Лиам му е толкова по-добре с теб и Кели! С Хоуп е непрекъсната драма.“
Стефи: „Драма, която ти създаде. Също и аз. Иска ми се да не се бях връзвала на плана ти. Ако не беше тази целувка, нямаше да сме в тази ситуация.“
Томас: „Нямаше, а Лиам още щеше да е с Хоуп. А ти щеше да си отново сама.“
Стефи: „Не съм сама, имам дъщеря си. Второ, не се нуждая от мъж, за да имам смислен живот.“
Томас: „Добре, не се нуждаеш от мъж. Но не ми казвай, че ако Лиам дойде сега и падне на едно коляно ...“
Стефи: „О, Боже мой! Не може да чувам това! Няма да говоря с теб за това. Лиам предложи на Хоуп, не на мен. Можеха вече да са женени, ако не беше целувката.“
Томас: „Ще провалиш всичко и за двама ни, ако кажеш нещо. Не казвай нищо! Помисли за Кели. Помисли колко е щастлива, колко идеален е животът й, твоят живот. Имаш това, което винаги си искала! Не го прецаквай! Ако го направиш, може да нямаш друга възможност с Лиам.“

Зоуи: „Изненадан си. И аз бях.“
Картър: „Да. Предполагах, че с Томас няма да се втурнете към олтара, но сега ми казваш, че ще се жените веднага.“

Зоуи: „Така иска Томас.“
Картър: „Ами ти?“
Зоуи (неуверено): „Искам да съм му съпруга.“
Картър: „Очевидно е, тъй като си приела предложението. Но се случва прекалено бързо.“
Зоуи: „Картър, знам, че те е грижа за мен, но не съм наивна. Попитах Томас и той каза, че ме обича. И напълно е преодолял Хоуп. Вярвам му.“

Картър: „За твое добро се надява, че си права за Томас. Но говорих с Лиам и Брук. Те са убедени, че работата му не е чиста, че те използва. Аз се тревожа за същото. Ти си лоялна към Томас.“
Зоуи: „Много сме преживели заедно.“
Картър: „Той те заставяше да пазиш тайната за Бет.“

Зоуи: „И двамата много съжаляваме за това. Но да оставим това да ни преследва цял живот? Като че ли не заслужаваме прошка?“
Картър не мисли така за нея: „Ти си добър човек, Зоуи.“
Зоуи: „Томас също. Ще бъде добър съпруг.“
Картър се надява, че е така: „Но мисля, че заслужаваш нещо по-добро от Томас Форестър.“

Томас наблюдава Хоуп през щорите на вратата.

После чука и чака покана.
Хоуп му отваря: „Дъглас ли търсиш? Той е в къщата с майка ми.“

Томас всъщност иска да говори с нея: „Видях колко си разстроена заради предстоящата сватба. Колко разстроена си все още.“

Хоуп: „Не разбирам как можеш да го причиняваш на сина си. Изобщо ли не мислиш за чувствата му?“
Томас признава, че не е постъпил по най-добрия начин: „Със Зоуи бяхме развълнувани, че ще се женим. Искахме и Дъглас да се вълнува. Нямах намерение да го наранявам. Или пък теб. Нищо не ме радва повече от връзката, която имаш със сина ми. Имаш невероятно влияние върху живота му. Ти си майката, от която се нуждаеше. Чудно ли е, че иска тримата да сме семейство? Бях откровен с него и с теб. Няма да лъжа, аз също го искам. Но ти не искаш. Така че съм принуден да продължа с живота си. Опитвам се да го направя със Зоуи. Не можеш да ме виниш за това.“
Хоуп не го вини, само не иска да избързват със сватбата: „Поне дай шанс на Дъглас да се приспособи.“
Томас: „Не, не! Не може да се отлага. Трябва да се случи веднага. Колкото повече чакаме, толкова по-трудно ще е за Дъглас. Казах го преди и пак ще го кажа. Не! Трябва да стане сега!“

Лиам пристига при Стефи, която замислено гледа океана: „Стефи, тук ли си, дойдох възможно най-бързо. Какво става, къде е Кели, добре ли е?“

Кели спи, Стефи съжалява, че го е разтревожила.
Лиам: „Не се притеснявай. Но каза, че е спешно.“
Стефи: „Спешно е. През последните седмици ми беше много трудно.“
Лиам: „По какъв начин?“
Стефи: „Става въпрос за теб и Хоуп. И за Томас ... и мен.“
Лиам: „Томас?!“
Стефи: „Да. Опитах се да не се съмнявам в брат си. Предполагам, че трябваше да кажа нещо преди, но мислех ... Не беше правилно, знаех, че не е ... Знаех през цялото време. Време е да бъда честна с теб. Трябва да знаеш истината.“

Лиам: „Какво е направил Томас сега?“
Стефи: „Съжалявам, Лиам. Толкова много съжалявам.“
Лиам: „За какво?!“
Стефи: „Когато беше тук с Бет, можех да видя колко я обожаваш. Как ненавиждаш да си разделен с нея.“
Лиам: „Вината не е твоя.“
Лиам: „Моя е. Целувката беше по моя вина.“
Лиам: „Боже, Стефи, трябва да престанеш ...“
Стефи: „Лиам, нощта, когато предложи на Хоуп и постави условието Томас да е вън от живота ви, което Хоуп не прие, защото беше разтревожена за Дъглас и какво ще означава за него, а ти дойде тук и прекара нощта на дивана с Кели, после се събуди и беше готов да оправиш нещата с Хоуп ... И после нещо се случи ... целунах те.“
Лиам вдига ръце: „Вече говорихме за това. Трябва да спреш да се обвиняваш, защото вината не е твоя.“
Стефи: „Моя е! Иска ми се изобщо да не бях вдигала телефона! Да не бях отговаряла ...“

Лиам: „По-бавно! Отговаряла на кого?“
Стефи: „Томас. Той ми се обади и каза, че Хоуп идва насам. Беше откачил, защото не искаше ти и Хоуп да се разберете. И я последвал. Тя е нямала представа, ние бяхме отвън. И телефонът звънна, помниш ли?“
Лиам си спомня смътно.
Стефи: „Знаех, че е Томас. Това означаваше, че Хоуп е тук и може да ни види. Телефонът звънна и аз те целунах, като знаех, че Хоуп може да ни види.“

Лиам си отваря устата и я затваря.

Стефи: „Дори не знам как се забърках в схемите на Томас. Но той има подход, знаеш ... Искаше с Хоуп да скъсате. Още е влюбен в нея. По-обсебен е от всякога. Знам, че не е извинение, знам колко те нарани. И Хоуп. И семейството ви с Бет. Съжалявам. Наистина съжалявам.“

Брук и Бил ми бяха най-горещата двойка  , но стига вече ! В момента е гнусно да ги събират . Кейти се държи адекватно и интелигентно , няма причина той да погледне  на друго място . Брук и Ридж работят по сдобряването си ... Какви са тези глупости . А пък в този сериал всеки споделя с поне половината народ , когато е имало целувка ...
И аз се възмутих. Дори не повярвах в началото. Може да бъде само една целувка, после да се забрави (Бил щял да си мисли за случилото се), но пак е тъпо.
Какво ли са си мислили? „Ауу, как ще се изненадат всички, никой не го очаква.“
Да, никой не го очаква и на всички им прилошава от мисълта (т.е. глупостта).
После Бил може да се целува със Стефи, колко му е. Rolling Eyes
Добре, че не гледам, а само чета (за пореден път мерси, че ни избавяш от кошмара, от който може да ослепеем от простотия докато го гледаме, Elmindra Grinning). Не знам дали щях да издържа Кейти за пореден път да се озъбва като питбул и да крещи как не е предполагала, че сестра й ще я предаде така (уау, никога не се е случвало!), докато междувременно самата Брук се прави на ощипана, а Бил й казва (на Брук), че тя има нужда от истински мъж, а не от Ридж. Приемам предварителни благодарности за това резюме на предстоящите поне стотина епизода.

Дотам се е стигнало, че ако искаме да ни е приятно нещо свързано с ДиК трябва да го гледаме в друг сериал. По този повод да продължа с рекламата- не знам дали съм споменавал, че звездата на Лиъм е изгряла в GH. Симпатичен тийн е бил, а и времената с него и поколението му са били интересни. С Джорджи изявено са си били голямата любов.
Благодаря за резюмето за идните месеци, но не можеш да предвидиш важни детайли като две булки в един ден. Smiley Това имало ли го е в GH?
Като стана дума за GH, това видео антиреклама ли е? Всичко, което виждам, е Лиам – изглежда като него, звучи като него. Даже говори като него: „Съжалявам, съжалявам! Аз съм смотаняк, идиот, глупак!“ Laughing

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 15:38 от Elmindra

# 575
ДиК, епизод 8286

Скрит текст:
Лиам: „Хопу, не виждаш ли? Томас не се е разбързал със сватбата, защото няма търпение да се ожени за Зоуи. Прави го, за да манипулира теб и Дъглас, за да получи това, което наистина иска – брак и живот с теб. Трябва да му се противопоставиш.“
Хоуп: „Как?“
Лиам: „Просто му кажи, че знаеш, че използва сина си по извратения си начин, а сега използва и Зоуи.“

Хоуп не знае, мисли си, че Томас държи на Зоуи.

Лиам: „Това няма значение. Той я манипулира като част от плана си да получи теб. А Зоуи му се връзва, защото той е много внимателен, а тя е лапнала по него. Но това все пак се случва. Всичките му фигури са разположени на точните места по дъската. А тази бърза сватба със Зоуи е шах и мат. Което значи, че ще те накара да направиш нещо заради Дъглас, което не би направила иначе. Повярвай ми, той знае точно какво прави. За да сме наясно – Томас  вече ти е казал, че ще имаш ограничен достъп до Дъглас след сватбата?“
Точно това плаши Хоуп: „Дъглас ме обича, разчита на мен!“
Лиам чак подскача на едно място: „Това, точно това е реакцията, която цели! Не виждаш ли? Иска да си толкова уплашена, че ще загубиш Дъглас, че да се омъжиш за него, за да го спреш. Не се хващай!“

Лиам се поклаща с отчаяна физиономия на люлеещ се стол: „Как са Дъглас и Бет?“

Хоуп: „Добре са, знаеш колко обича да е с нея. А сега всичко се случва изведнъж, тъй като Томас и Зоуи се женят.“
Лиам не мисли, че ще се оженят: „Ако Томас не намери начин да спечели, ще намери някакво извинение, за да не се оженят. Съжалявам, цинично ли звучи? Не е нетипично за него. Помисли за всички останали животи, които е унищожил. Включително нашия. Знам, че казва, че е нов човек, но действията му показват друго.“
Хоуп: „Ридж не мисли така.“
Лиам: „Ридж е баща на Томас. Ридж има нужда, повтарям, че има нужда, да повярва, че Томас се поправя, защото Ридж още се чувства виновен, че е разочаровал Томас, когато той е бил малко момче.“
Хоуп се надява, че тя никога няма да се почувства така: „Като че ли съм разочаровала Бет.“

Лиам застава на коляно пред Хоуп: „Погледни ме за секунда. Обещавм ти, че няма да ти предлагам. Никога няма да разочароваш Бет, защото не можеш. Защото си такава. Ти си невероятна, любяща, грижовна майка. Дъщеря ни те обожава. Точно като баща си. Не се отказвам от нас, Хоуп. Тази целувка ... Боже ... мразя, че те подложих на това. Ненавиждам, че сега това означава, че не съм тук. С теб, в този дом, като семейство. Стоя при другото си семейство сега, но сърцето ми е тук, с теб.“

Стефи: „Не го отричаш.“
Томас: „Какво да отричам, нарисувах две сватбени рокли. Една за Зоуи ...“
Стефи: „И една за Хоуп. Но не за шоустопър на колекцията й, както твърдиш. А с надеждата, че Хоуп ще я носи, когато се омъжи за теб. Ако си изиграеш картите добре.“
Томас: „Никога не съм бил добър на карти.“
Стефи: „Това не е игра, Томас. Исках да повярвам, че връзката ти със Зоуи не е измама.“
Томас казва, че не е.

Стефи: „Може би не, може би имаш „чувства“ към Зоуи. Но тези чувства са средство за изпълнение на изкривен план, за да получиш Хоуп. Никога не си се отказвал. Никога няма да се откажеш, докато Хоуп не стане мисис Томас Форестър.“

Томас: „Ти също не си невинна, сестричке. Помниш ли целувката с Лиам, която Хоуп удобно видя? Това е причината Лиам да живее с теб и Кели, а не с Хоуп и Бет.“
Стефи не е щастлива, че го е направила: „Оттогава се измъчвам от вина. А ти какво се опитваш да направиш? Играеш си с Дъглас и Зоуи, за да имаш Хоуп. Те са само пешки за несекващата ти мания?“
Томас: „Спри!!! Спри, преди да се почувстваш велика и могъща! Помни, че на практика ти поднесох Лиам.“

Стефи: „За да имаш Хоуп за себе си! Всичко, което правиш, казваш, мислиш, е свързано с Хоуп. И винаги ще бъде. Освен ако ...“

Томас застава нащрек: „Освен ако какво? Не мислиш да говориш със Зоуи. Ако го направиш, аз ...“
Стефи: „Какво? Какво ще направиш? Ще ме издадеш на Хоуп и Лиам? (Томас мълчи.) Ще им кажеш истината за целувката? Ще си подпишеш присъдата, не мислиш ли? Би направил всичко, за да си сигурен, че планът ти ще е успешен. А Зоуи и Дъглас да вървят по дяволите.“
Томас: „Това не е честно. Зоуи ми помогна много, а Дъглас ми е син. Обичам го.“
Стефи: „Но не ти пречи да го използваш или да заблуждаваш Зоуи, за да получиш Хоуп. Това е абсурдно. Да се жениш за някоя, която дори не обичаш.“
Томас: „Задръж малко, сестричке, помисли какво казваш. Сега Лиам живее с теб и Кели. Най-накрая имаш живота, който искаше за нея."

Стефи: „Не по този начин. Да, направих грешки в миналото, но всячески се опитвам да съм по-добър човек.“
Томас: „Страхотно. Но не можеш да твърдиш,че последните месеци са били най-добрите с Лиам и Кели.“
Стефи: „Не искам бъдеще, основано на измама, Томас.“
Лиам: „На Лиам му е толкова по-добре с теб и Кели! С Хоуп е непрекъсната драма.“
Стефи: „Драма, която ти създаде. Също и аз. Иска ми се да не се бях връзвала на плана ти. Ако не беше тази целувка, нямаше да сме в тази ситуация.“
Томас: „Нямаше, а Лиам още щеше да е с Хоуп. А ти щеше да си отново сама.“
Стефи: „Не съм сама, имам дъщеря си. Второ, не се нуждая от мъж, за да имам смислен живот.“
Томас: „Добре, не се нуждаеш от мъж. Но не ми казвай, че ако Лиам дойде сега и падне на едно коляно ...“
Стефи: „О, Боже мой! Не може да чувам това! Няма да говоря с теб за това. Лиам предложи на Хоуп, не на мен. Можеха вече да са женени, ако не беше целувката.“
Томас: „Ще провалиш всичко и за двама ни, ако кажеш нещо. Не казвай нищо! Помисли за Кели. Помисли колко е щастлива, колко идеален е животът й, твоят живот. Имаш това, което винаги си искала! Не го прецаквай! Ако го направиш, може да нямаш друга възможност с Лиам.“

Зоуи: „Изненадан си. И аз бях.“
Картър: „Да. Предполагах, че с Томас няма да се втурнете към олтара, но сега ми казваш, че ще се жените веднага.“

Зоуи: „Така иска Томас.“
Картър: „Ами ти?“
Зоуи (неуверено): „Искам да съм му съпруга.“
Картър: „Очевидно е, тъй като си приела предложението. Но се случва прекалено бързо.“
Зоуи: „Картър, знам, че те е грижа за мен, но не съм наивна. Попитах Томас и той каза, че ме обича. И напълно е преодолял Хоуп. Вярвам му.“

Картър: „За твое добро се надява, че си права за Томас. Но говорих с Лиам и Брук. Те са убедени, че работата му не е чиста, че те използва. Аз се тревожа за същото. Ти си лоялна към Томас.“
Зоуи: „Много сме преживели заедно.“
Картър: „Той те заставяше да пазиш тайната за Бет.“

Зоуи: „И двамата много съжаляваме за това. Но да оставим това да ни преследва цял живот? Като че ли не заслужаваме прошка?“
Картър не мисли така за нея: „Ти си добър човек, Зоуи.“
Зоуи: „Томас също. Ще бъде добър съпруг.“
Картър се надява, че е така: „Но мисля, че заслужаваш нещо по-добро от Томас Форестър.“

Томас наблюдава Хоуп през щорите на вратата.

После чука и чака покана.
Хоуп му отваря: „Дъглас ли търсиш? Той е в къщата с майка ми.“

Томас всъщност иска да говори с нея: „Видях колко си разстроена заради предстоящата сватба. Колко разстроена си все още.“

Хоуп: „Не разбирам как можеш да го причиняваш на сина си. Изобщо ли не мислиш за чувствата му?“
Томас признава, че не е постъпил по най-добрия начин: „Със Зоуи бяхме развълнувани, че ще се женим. Искахме и Дъглас да се вълнува. Нямах намерение да го наранявам. Или пък теб. Нищо не ме радва повече от връзката, която имаш със сина ми. Имаш невероятно влияние върху живота му. Ти си майката, от която се нуждаеше. Чудно ли е, че иска тримата да сме семейство? Бях откровен с него и с теб. Няма да лъжа, аз също го искам. Но ти не искаш. Така че съм принуден да продължа с живота си. Опитвам се да го направя със Зоуи. Не можеш да ме виниш за това.“
Хоуп не го вини, само не иска да избързват със сватбата: „Поне дай шанс на Дъглас да се приспособи.“
Томас: „Не, не! Не може да се отлага. Трябва да се случи веднага. Колкото повече чакаме, толкова по-трудно ще е за Дъглас. Казах го преди и пак ще го кажа. Не! Трябва да стане сега!“

Лиам пристига при Стефи, която замислено гледа океана: „Стефи, тук ли си, дойдох възможно най-бързо. Какво става, къде е Кели, добре ли е?“

Кели спи, Стефи съжалява, че го е разтревожила.
Лиам: „Не се притеснявай. Но каза, че е спешно.“
Стефи: „Спешно е. През последните седмици ми беше много трудно.“
Лиам: „По какъв начин?“
Стефи: „Става въпрос за теб и Хоуп. И за Томас ... и мен.“
Лиам: „Томас?!“
Стефи: „Да. Опитах се да не се съмнявам в брат си. Предполагам, че трябваше да кажа нещо преди, но мислех ... Не беше правилно, знаех, че не е ... Знаех през цялото време. Време е да бъда честна с теб. Трябва да знаеш истината.“

Лиам: „Какво е направил Томас сега?“
Стефи: „Съжалявам, Лиам. Толкова много съжалявам.“
Лиам: „За какво?!“
Стефи: „Когато беше тук с Бет, можех да видя колко я обожаваш. Как ненавиждаш да си разделен с нея.“
Лиам: „Вината не е твоя.“
Лиам: „Моя е. Целувката беше по моя вина.“
Лиам: „Боже, Стефи, трябва да престанеш ...“
Стефи: „Лиам, нощта, когато предложи на Хоуп и постави условието Томас да е вън от живота ви, което Хоуп не прие, защото беше разтревожена за Дъглас и какво ще означава за него, а ти дойде тук и прекара нощта на дивана с Кели, после се събуди и беше готов да оправиш нещата с Хоуп ... И после нещо се случи ... целунах те.“
Лиам вдига ръце: „Вече говорихме за това. Трябва да спреш да се обвиняваш, защото вината не е твоя.“
Стефи: „Моя е! Иска ми се изобщо да не бях вдигала телефона! Да не бях отговаряла ...“

Лиам: „По-бавно! Отговаряла на кого?“
Стефи: „Томас. Той ми се обади и каза, че Хоуп идва насам. Беше откачил, защото не искаше ти и Хоуп да се разберете. И я последвал. Тя е нямала представа, ние бяхме отвън. И телефонът звънна, помниш ли?“
Лиам си спомня смътно.
Стефи: „Знаех, че е Томас. Това означаваше, че Хоуп е тук и може да ни види. Телефонът звънна и аз те целунах, като знаех, че Хоуп може да ни види.“

Лиам си отваря устата и я затваря.

Стефи: „Дори не знам как се забърках в схемите на Томас. Но той има подход, знаеш ... Искаше с Хоуп да скъсате. Още е влюбен в нея. По-обсебен е от всякога. Знам, че не е извинение, знам колко те нарани. И Хоуп. И семейството ви с Бет. Съжалявам. Наистина съжалявам.“

Брук и Бил ми бяха най-горещата двойка  , но стига вече ! В момента е гнусно да ги събират . Кейти се държи адекватно и интелигентно , няма причина той да погледне  на друго място . Брук и Ридж работят по сдобряването си ... Какви са тези глупости . А пък в този сериал всеки споделя с поне половината народ , когато е имало целувка ...
И аз се възмутих. Дори не повярвах в началото. Може да бъде само една целувка, после да се забрави (Бил щял да си мисли за случилото се), но пак е тъпо.
Какво ли са си мислили? „Ауу, как ще се изненадат всички, никой не го очаква.“
Да, никой не го очаква и на всички им прилошава от мисълта (т.е. глупостта).
После Бил може да се целува със Стефи, колко му е. Rolling Eyes

Благодаря за резюмето за идните месеци, но не можеш да предвидиш важни детайли като две булки в един ден. Smiley Това имало ли го е в GH?
Като стана дума за GH, това видео антиреклама ли е? Всичко, което виждам, е Лиам – изглежда като него, звучи като него. Даже говори като него: „Съжалявам, съжалявам! Аз съм смотаняк, идиот, глупак!“ Laughing
За двете булки не знам- тук може и ДиК да нацелиха нещо оригинално. Grinning
А за Лиъм е просто реклама, но аз може би действително гледам на нея по по-приятен начин след като знам кои са героите и какво ги прави симпатични (за разлика от ДиК, където в един Лиъм ми е трудно да открия нещо симпатично освен външния вид). А и това са младите и бурни години на Дилън и поколението му, някак си повече приляга на герои на тази възраст да са такива, а не на 30+ като тия в ДиК. Btw въпросния герой преди няколко години се върна с друг актьор и беше доста по-свестен, макар и да не успяха да му изградят някоя по-трайна връзка.

# 576
ДиК, епизод 8287

Скрит текст:
Стефи: „Целувката, която Хоуп видя и сложи край на връзката ви, беше нагласена.“
Лиам: „От Томас?“
Стефи: „Не беше само по негова вина. Можех да не участвам, но го направих.“
Лиам: „И е знаел, че Хоуп ще ни види?“
Стефи: „Да. Томас организира всичко, което се случи между теб и Хоуп.“
Стефи съжалява, знае, че Лиам е шокиран.
Лиам присяда тежко на стол: ‚Как позволи това да се случи?“

Стефи се чувства ужасно, че го е подвела, за всички проблеми, които създала на него и на Хоуп: „Тази целувка ... Томас я режисира. Знаеше, че Хоуп може да ни види. Знам, че не беше правилно, Лиам, чувствам се виновна, откакто се случи. Е, сега знаеш. Беше прав за Томас през цялото време.“

Стефи: „Нараних те. Нямам думи, за да обясня колко ме измъчва това.“
Лиам продължава да си спомня случката, за да намери смисъл.
Стефи: „Няма смиъл в това. Направих ужасно нещо. Да те целуна така, като знаех, че Хоуп може да ни види. Не беше честно да ви го причинявам. Сега знаеш истината. Двамата заслужавате да сте заедно. С Брук бяхте прави през цялото време. Томас иска Хоуп. Ще направи всичко, за да я получи.“

Томас: „Със Зоуи ще се оженим веднага. Утре, ако успея да го организирам.“
Хоуп: „Утре?!“
Томас: „Да. Роклята е готова, ние сме готови, няма смисъл да чакаме.“
Хоуп: „Помисли ли изобщо за Дъглас?! Знаеш колко е разстроен. Има нужда от време, за да осъзнае промените.“

Томас: „И двамата знаем какво иска Дъглас. Бет и ние тримата като семейство. Но ти не го искаш. Най-доброто, което мога да направя за Дъглас, е да го убедя за Зоуи. Защото Зоуи ще има голяма роля в бъдещето ни.“

Томас: „Няма ли да ме поздравиш?“
Хоуп чува Бет и отива да я нагледа.

Влиза Дъглас. Томас му благодари, че е дошъл.
Дъглас: „Къде е мама?“
Томас: „В другата стая с Бет. Слушай, имам важна работа за теб.“
Дъглас: „За сватбата със Зоуи?“
Томас поглежда през рамо към вратата: „Знам как се чувстваш. Единственото нещо, което ще спре това да се случи, е Хоуп да се ожени за мен. Хоуп е твоята майка. Като неин син ти си единственият, който може да я убеди, че тримата трябва да сме семейство. Ти го искаш, нали?“
Дъглас утвърдително клати глава: „Да.“
Томас: „Тогава го направи."

Томас: "Помни това, което трябва да кажеш. Накарай я да спре сватбата, за да бъде с нас.“
Влиза Хоуп: „Здрасти, миличък. Не знаех, че си се върнал.“
Томас: „Да. Страхотно е, че малкият ми юнак е тук преди големия ден, преди да създадем ново семейство.“

Дъглас: „Не искам да се жениш за Зоуи.“
Хоуп казва, че сватбите са забавни. Дъглас ще е облечен в готин костюм и ще има огромни количества вкусна торта.
Дъглас: „Харесвам Зоуи, но обичам теб.“

И Хоуп го обича, но мисли, че Зоуи държи на него.
Дъглас: „Не ми пука. Искам ти да се ожениш за татко утре. Моля те, мамо. Можем да сме семейство, ако се омъжиш за татко. Моля те.“

Хоуп: „Дъглас, баща ти се жени за Зоуи.“
Дъглас: „Но той иска теб.“
Томас: „Приятелче, разбира се, че държа на Хоуп. Но тя не иска да се омъжи за мен.“
Дъглас: „Но ние можем да сме толкова щастливи заедно. Ние и Бет. Кажи ‚да‘. Кажи, че ще се омъжиш за татко.“
Телефонът на Хоуп звъни. Лиам е: „С Томас ли си? Слушай, трябва да ми се довриш. Трябва да дойдеш в къщата на Стефи веднага. Цялото ни бъдеще завсиси от това.“
Хоуп затваря, казва на Дъглас да не се тревожи: „Ти и сестра ти винаги ще сте на първо място за мен. Всичко ще измислим. Трябва да изляза. Ще намеря майка ми, за да се грижи за Бет.“
Томас: „Ние можем да гледаме Бет.“
Хоуп: „Сигурен ли си? Докато тя дойде?“
Томас е сигурен. С Дъглас ще имат време, за да поговорят за сватбата.
Хоуп излиза.

Шона: „Знам, че си твърдо решена, но трябва ли Сали да се мести при Уайат?“
Фло: „Вече го обсъдихме, мамо.“

Шона: „Знам, съкровище, но е прекалено.“
Фло рецитира мантрата, че са решили Сали да изживее щастие и т.н.
Шона: „Това е ужасно мило от твоя страна. Изглежда наистина обичаш този мъж, за да направиш такава огромна саможертва.“

Фло свежда поглед с ангелско изражение: „Обичам го. Като говорим за думата с ‚О‘, ти също си падаш много по някого. С тях двамата никога не е сигурно. Някой ден може пак да е ерген.“
Шона: „Да, когато съм стара и посивяла.“
Фло: „Не се преструвай, че си се отказала. Виждам блясъка в очите ти.“
За Шона било толкова неочаквано: „Когато идвах в ЛА, не мислех, че ще си падна по някого.“
Фло: „Той не е просто някой. Той е Ридж Форестър.“

След една секунда размисъл Шона: „Вярно е. Въпреки че Ридж и Брук не живеят заедно, той още не е подал документите за развод.“
Фло: „Знаеш ли дали той иска да изгладят нещата?“
Шона: „Пречката е Томас. Брук не иска да подкрепи връзката му със сина му, не прави никакъв компромис. Разбирам защо е подразнен.“
Фло: „Като говорим за Томас, знаеш че със Зоуи се сгодиха, нали? Дори не мога да повярвам, че са двойка. А сега са сгодени, а и чух, че ще се женят много скоро. Това е лудост.“

Шона: „Може би Брук най-накрая ще осъзнае, че Ридж не греши за сина си.“
Фло: „Мислиш, че на Томас може да му се има доверие сега?“
Шона: „Баща му мисли така.“
Фло: „Това нищо не означава, мамо. Може да ограбя банка, а ти пак ще мислиш, че съм перфектна.“
Шона: „Разбира се, винаги ще си перфектна за мен.“

Фло: „Ето защо мнението на Ридж не е обективно.“
Шона: „И все пак Брук му е съпруга. Трябва да го подкрепя. И да покаже малко прошка. Мина време от фиаското с Бет. Не извинявам стореното от Томас, но всички останали продължават напред.“
Фло: „Не ти ли се струва странно, че Зоуи и Томас са заедно?“
Шона: „Мислиш ли, че наистина ще се оженят?“
Фло: „Мисля, че трябва да си подготвена. Ако се оженят, Ридж вероятно ще се върне при Брук.“
Шона вече е имала такъв кошмар: „Въпреки че ще загубя и малкия шанс, който имам с него, знам, че това иска той. Трябва да се примиря. Не казвам, че няма да боли, но искам да е щастлив. Ако мисли, че Брук е негова завинаги, ще съм щастлива за него.“
Фло: „Знаеш, че винаги ще имаш мен.“ Прегръщат се.

После Шона е сама с чаша вино и си спомня преживяванията (целувките) с Ридж.

Ридж е във ФК, влиза Брук. И двамата имат доволни изражения.
Целуват се.
Ридж: „Имаме повод за празнуване. Томас и Зоуи ще се женят. Утре.“

Брук: „Утре?!“
Ридж: „Ти искаше това, нали? Доказателство, че Томас се е отказал от Хоуп. Можем пак да сме заедно.“

Ридж: „Защо не си развълнувана?! Това са страхотни новини!
Брук осмисля чутото.
Ридж: „Ти каза, че ако Томас и Зоуи се оженят, ще повярваш, че е продължил напред. Той го направи, доказа се.“
Брук: „Виждам колко щастлив те прави това.“
Ридж: „Това е добре и за двама ни.“
Брук се надява.
Ридж: „Надяваш се?“
Брук иска да повярва, че Ридж е прав за Томас: „Но Томас и Зоуи още не са женени. Не мислиш ли, че е някак внезапно? Току-що се сгодиха. Защо е това бързане?“
Ридж: „Това е много важен ден за Томас! Защо не можеш просто да си щастлива за него?!“
Брук не разбира годежа: „Прилича ми на спектакъл. Ти видя какво причини на Дъглас, колко беше разстроен. Загрижена съм, Ридж, че това е план на Томас, за да получи Хоуп.“

Ридж: „Ти ... упорита си като вол. Поне си моят вол. Обичам те.“
Брук: „И по-лошо са ме наричали.“
Ридж: „Да, аз. Не може ли да опитаме да загърбим това? Да се съгласим, че Томас се е поправил мъничко? Да започнем с това.“
Брук: „Съжалявам, Ридж. Искаше ми се да мога. Но не съм видяла достатъчно.“
Ридж: „Не си, защото не гледаш. Това е шансът ни да се съберем отново. Защо е толкова трудно за теб? Знаеш ли колко много ми липсваш? Обичам те. Хайде.“ Прегръща я.

Брук получава съобщение от Хоуп: „Изглежда, че Томас и Дъглас са в колибата с Бет. Трябва да отида там и да се грижа за нея. По-добре да тръгвам. Не се чувствам комфортно да оставям Томас сам с Бет.“
Ридж: „Да, защото той е Торбалан.“
Брук: „Не. Защото тя е малко бебе.“
Ридж: „Преди това искам да знаеш, че искам да съм с теб, искам да съм в живота ти, в къщата ти, в леглото ти. Още тази вечер.“

И Брук го иска: „Обожавам те. Просто нямам доверие на Томас и сватбата. Наистина се опитвам, правя всичко възможно.“
Ридж: „Това няма да ни раздели. Утре Томас ще се ожени за Зоуи и пак ще сме ‚ние‘. Обичам те.“
Целуват се, Брук излиза.

Томас: „Не можем да си тръгнем, докато Брук не дойде. Тя изглежда не се е разбързала.“

Дъглас: „Мислиш ли, че мама ще се омъжи за теб?“
Томас: „Зависи дали ще й въздействаш или не. Но мисля, че Хоуп изживява просветление сега. Мисля, че ще осъзнае, че напълно е грешала за мен.“

Лиам: „Хоуп трябва да научи истината. Но мисля, че трябва да я чуе от теб.“
Стефи е съгласна: „Аз трябва да й кажа.“

Лиам още обмисля нещата: „Знам, че Томас се е възползвал от теб. Знам, че не си имала време да помислиш. Но ако си имала, нямаше да стане, както стана.“
Стефи: „Не е, като да не искам да те целуна. Знаеш какво чувствам към теб. Снимката на стената  постоянно ми напомня какво бихме могли да имаме с Кели. Но не и така. Не заради Томас и лъжите му.“
Лиам: „Обвинявм го много повече, отколкото някога бих обвинявал теб.“

Влиза Хоуп: "Какво става? Кели добре ли е?“

Лиам: „Кели е добре. Току-що научих нещо. Мисля, че трябва да го чуеш.“
Стефи: „Вината е моя. Направих нещо, което не трябваше. Нараних теб и Лиам. Заради мен той загуби ценно време с Бет и ужасно съжалявам за това. Надявам се, че нещата ще се оправят, като го чуеш. Ще дадеш шанс на Лиам, ще го заведеш у дома и ще започнете бъдещето със семейството си. Помниш ли деня след предложението на Лиам?“
Хоуп помни много добре.
Стефи: „Има още от историята.“
На Хоуп не й се говори за това, бил е тежък ден за нея.
Лиам: „Томас е бил замесен.“
Стефи: „Разбрал е, че идваш насам, и се опита да те спре.
Хоуп: „Но аз дори не го видях.“
Стефи: „Следил те е. Знаеше, че Лиам е тук. Обади ми се, за да ме предупреди, че идваш, за да приемеш предложението. И настоя да направя всичко, за да ви разделя. Така стартира планът.“
Хоуп: „Какъв план?“

Стефи: „Томас каза, че ще ми се обади, за да ми даде сигнал. Телефонът звънна и аз целунах Лиам. Знаех, че можеш да ни видиш. Беше нагласено, Хоуп. Аз започнах целувката. Не е по вина на Лиам. Сега знаеш истината. Целувката беше манипулация от моя страна и от страна на брат ми. Лиам не те е предал. Той те обича. Винаги те е обичал.“

Булка N 1 изглежда добре.
Скрит текст:

За двете булки не знам- тук може и ДиК да нацелиха нещо оригинално. Grinning
А за Лиъм е просто реклама, но аз може би действително гледам на нея по по-приятен начин след като знам кои са героите и какво ги прави симпатични (за разлика от ДиК, където в един Лиъм ми е трудно да открия нещо симпатично освен външния вид). А и това са младите и бурни години на Дилън и поколението му, някак си повече приляга на герои на тази възраст да са такива, а не на 30+ като тия в ДиК. Btw въпросния герой преди няколко години се върна с друг актьор и беше доста по-свестен, макар и да не успяха да му изградят някоя по-трайна връзка.
Да, много влияе, когато си гледал някого с години в една роля.
Но не всички. Няма да ми пречи да гледам Фло някъде другаде. Laughing И без това я гледам, за да видя само как се мъчи с ролята.

# 577
Тъй като това е тема и за латино сериали, ще постна в скрит текст списъка от теленовели от фейсбук групата теленовели и епизодите им на бг, който непрекъснато се увеличава:

Скрит текст:
Цели сериали - списък

А
Аз съм никой https://ok.ru/video/c1690223
Аманда О https://ok.ru/video/c1529711
Аурора https://ok.ru/video/c1798511
Амазония https://ok.ru/video/c1975213
Б
Белисима https://ok.ru/profile/578871184323/video/c2624963
Бурята https://ok.ru/video/c2672239
Богато момиче- https://ok.ru/video/c2359264
Бедната милионерка https://ok.ru/video/c1869423
Белег на желанието https://ok.ru/video/c1732975
Борбата на Пола https://ok.ru/video/c1781359
Бялата робиня https://ok.ru/video/c1780847
Буря в Рая https://ok.ru/video/c1821295
Бедната Силвана  https://ok.ru/video/c1843823
Безценна перла https://ok.ru/video/c1972397
В
Вдовица на мафията https://ok.ru/video/c1571439
Вихър от страсти https://ok.ru/video/c1784431
Вечно твоя https://ok.ru/video/c1796719
Винаги ще те помня https://ok.ru/video/c1789295
Виктория добавя се https://ok.ru/video/c2152047
Г
Грешница- https://ok.ru/video/c2468207
Гимназия Елит 1 сезон с бг суб
https://ok.ru/video/c2285679
Господарката на Троя
 https://ok.ru/video/c1727087
Господари на рая
https://ok.ru/video/c1958511
Горките родители на богатите деца https://ok.ru/video/c1781615
Горещи пари https://ok.ru/video/c1719663
Гибелна красота https://ok.ru/video/c1799791
Господарка на съдбата 18 епизода
https://ok.ru/video/c1974957
Грозната Бети https://ok.ru/video/c1897184
Г-н Авила сезон 1 https://ok.ru/video/c2141295
Г-н Авила сезон 2 https://ok.ru/video/c2142575
Г-н Авила сезон 3 https://ok.ru/video/c2145135
Г-н Авила сезон 4 https://ok.ru/video/c2146159
Д
Доня Барбара  https://ok.ru/video/c2720623
Дума на крадец  https://ok.ru/video/c2642799
Дивата Нина https://ok.ru/video/c2209248
Дива земя- https://ok.ru/video/c2156911
Да срещнеш приказния принц https://ok.ru/video/c1726319
Дявол с ангелско сърце https://ok.ru/video/c1778543
Дивият ангел  https://ok.ru/video/c1715424
Дивата котка https://ok.ru/video/c1790319
Доня Сандовал https://ok.ru/video/c1789807
Е
Ева Луна https://ok.ru/video/c1766767
Ж
Жоакина https://ok.ru/video/c1713376
Желязната дама https://ok.ru/video/c1953903
Жената в огледалото https://ok.ru/video/c1803375
Жестока любов https://ok.ru/video/c1808239
Живей без разрешение 1 сезон https://ok.ru/video/c2053487
Живей за мига https://ok.ru/video/c2076355
З
Заложница на съдбата https://ok.ru/video/c1756527
Загадките на любовта https://ok.ru/video/c1550703
Законът на любовта https://ok.ru/video/c1716192
Зоро, шпагата и розата https://ok.ru/video/c1798767
Земя на честта https://ok.ru/video/c1804655
И
Изгряващо слънце https://ok.ru/video/c2183023
Изумрудената огърлица https://ok.ru/video/c1683680
Италианската булка https://ok.ru/video/c1435247
Истинска звезда https://ok.ru/video/c1781103
Истинска любов https://ok.ru/video/c1474671
Истинският Родриго  https://ok.ru/video/c1732832
Изпитание на любовта https://ok.ru/video/c1823343
Изпепеляваща страст https://ok.ru/video/c1824367
Индия-любовна история
https://ok.ru/video/c1922221
К
Като вълна https://ok.ru/profile/578871184323/video/c2623427
Касандра https://ok.ru/video/c1697248
Като огън и лед липсващи 15 епизода https://ok.ru/video/c1921965
Картелът бг суб  https://ok.ru/video/c1702880
Когато се влюбиш https://ok.ru/video/c1793647
Клетва за отмъщение https://ok.ru/video/c1800559
Капризи на съдбата https://ok.ru/video/c1807471
Купена любов https://ok.ru/video/c1846127
Клонинг - римейк https://ok.ru/video/c1846639
Клонинг оригинал https://my.mail.ru/fb/10208671016245216/video/7
Клонинг https://ok.ru/video/c1921453
Камериерка в Манхатън липсват 15 епизода
https://ok.ru/profile/561406319100/video/c2087676
Кой, кой е?  https://ok.ru/video/c2285935
Л
Любовно наследство добавя се https://ok.ru/profile/576794545632/video/c2612960
Любов за продан https://ok.ru/video/c2222959
Лъжовната графиня-добавя се https://ok.ru/video/c1999328
Любовен облог https://ok.ru/video/c1683936
Лицето на другата https://ok.ru/video/c1618031
Любов и предателство https://ok.ru/video/c1751919
Лъжовно сърце https://ok.ru/video/c1796463
Любов до смърт-добавя се с бг суб https://ok.ru/video/c2125679
М
Моят грях https://ok.ru/video/c1613167
Мъжете предпочитат грубиянки
https://ok.ru/profile/561406319100/video/c2412284
Н
Наркос Мексико-10 епизода https://ok.ru/profile/576794545632/video/c2868448
Наричаха я Луна https://ok.ru/video/c1682656
Наследниците Дел Монте https://ok.ru/video/c1722991
Някой те наблюдава https://ok.ru/video/c1474415
Наследницата https://ok.ru/video/c1435503
Непокорен ангел https://ok.ru/video/c1774959
Не ме оставяй https://ok.ru/video/c1781871
Неопитомени красивици https://ok.ru/video/c1804911
Непокорно сърце https://ok.ru/video/c1823087
Непростимо https://ok.ru/video/c1845871
О
Обречена любов https://ok.ru/profile/576794545632/video/c2817504
Открито море 1 сезон с бг суб https://ok.ru/video/c2423548
Oт обич https://ok.ru/video/c1905325
Опасна любов https://ok.ru/video/c1694944
Огън в кръвта https://ok.ru/video/c1792879
Обрати на съдбата https://ok.ru/video/c1800815
Обетована земя  https://ok.ru/video/c1975469
П
Пластмасовото море сезон 1 https://ok.ru/video/c2215791
Пластмасовото море сезон 2 https://ok.ru/video/c2226287
Преуспелите г-н и г-жа Пелс https://ok.ru/video/c1684192
Падре Корахе https://ok.ru/video/c1629039
Предателство https://ok.ru/video/c1800303
Пилотът бг суб  https://ok.ru/video/c1791087
Призракът на Елена https://ok.ru/video/c1821039
Пробуждане https://ok.ru/video/c1823599
Първата дама https://ok.ru/video/c1824111
Пътят на възмездието https://ok.ru/video/c1922477
Р
Руби https://ok.ru/profile/576794545632/video/c2850272
Росалинда https://ok.ru/video/c1794927
Рафаела https://ok.ru/video/c1795183
Ретро теленовели с няколко епизода
https://ok.ru/video/c2020975
С
Срещу съдбата-няколко епизода https://ok.ru/profile/576794545632/video/c2826976
Семейни връзки https://ok.ru/profile/578871184323/video/c2434243
Сто години сън добавя се  https://ok.ru/video/c2740847
Светиците https://ok.ru/video/c2673007
Скъпа неприятелко  https://ok.ru/video/c2359663
Самозванка https://ok.ru/video/c1779055
Страници от живота https://ok.ru/video/c1578351
Сладка тайна https://ok.ru/video/c1713120
Силикон за Рая https://ok.ru/video/c1790063
Силата на желанията  https://ok.ru/video/c1808495
Сянката на Елена
https://ok.ru/video/c1972141
Т
Трудна любов-10 епизода https://ok.ru/profile/576794545632/video/c2855648
Три съдби https://ok.ru/video/c1927904
Tъмната страна на любовта-https://ok.ru/video/c2535136
Трима братя, три сестри https://ok.ru/video/c1723759
Тайният живот на манекенките https://ok.ru/video/c1777519
Трите лица на Ана https://ok.ru/video/c1599855
Тропико  https://ok.ru/video/c1789551
Триумф на любовта
https://ok.ru/video/c2015087
Телефонистки
https://ok.ru/profile/561406319100/video/c2417148
У
Убийство в имението https://ok.ru/profile/576794545632/video/c2850016
Усещане за любов https://ok.ru/video/c1550959
Утре и завинаги https://ok.ru/video/c1793135
Узурпаторката https://ok.ru/video/c1846240
Ф
Фенката добавя се https://ok.ru/video/c2585967
Х
Хилда-Урагана https://ok.ru/profile/580416447918/video/c2204078
Хубавата мексиканка-https://ok.ru/video/c2005728
Ч
Черната перла  https://ok.ru/video/c2082272
Чудото на Хуана https://ok.ru/profile/576794545632/video/c2873312
Чужди грехове  https://ok.ru/video/c1802351
Чиста кръв https://ok.ru/video/c1844591
Червеният орел 1 сезон https://ok.ru/video/c2088444
Червеният орел 2 сезон
https://ok.ru/profile/561406319100/video/c2088700
Червеният орел 3 сезон
https://ok.ru/profile/561406319100/video/c2092284
Червеният орел сезон 4
https://ok.ru/video/c2099964
Червеният орел сезон 5
https://ok.ru/video/c2101244
Червеният орел сезон 6
https://ok.ru/video/c2107644
Червеният орел сезон 7
https://ok.ru/video/c2126076
Червеният орел сезон 8
https://ok.ru/video/c2130428
Червеният орел сезон 9
https://ok.ru/video/c2136316
Ш
Шоколад и пипер https://ok.ru/video/c1698528
Шест сестри добавя се https://ok.ru/video/c2817903
Я
Яго-дива страст добавя се https://ok.ru/video/c2792160
Непълни сериали - списък
Крадец на сърца https://ok.ru/video/c2690671
Истинската красота на Лола https://ok.ru/video/c2669679
Шеметната Анастасия https://ok.ru/video/c1802607
Ти си моят живот
https://ok.ru/video/c1894767
Цветът на греха https://ok.ru/video/c1992365
Цената на славата https://www.ok.ru/video/c2239406
Студена кръв 73 епизода
https://ok.ru/video/c1972653
В името на  любовта 9 епизода https://ok.ru/video/c1955951
Дивата Роза  18 епизода) https://ok.ru/video/c1709024
Другата в мен ( 7 епизода) https://ok.ru/video/c1768928
Тропическа прическа (само 11 епизода) https://ok.ru/video/c1712352
Любов при пълнолуние (само 31 епизода) https://ok.ru/video/c1763183
Приятелки и съпернички (само 45 епизода) https://ok.ru/video/c1730927
Мари Амор 2 епизода https://ok.ru/video/c2823392
Морена Клара-3 епизода https://ok.ru/video/c2823136
Вдовицата в бяло-9 епизода https://ok.ru/video/c2823648
Eсмералда-6 епизода https://ok.ru/video/c1706720
Любов в пустинята - 89 епизод https://ok.ru/video/819908446944
Незабравимата - 104 епизод https://ok.ru/video/701648997088
Госпожа Съблазън - 41 епизод https://ok.ru/video/700199144160
Просто Мария - 126 епизод https://ok.ru/video/700637448928
Любовни илюзии - 59 епизод (част) https://ok.ru/video/811949427424
Любовни илюзии - 60 епизод (част) https://ok.ru/video/811969743584
Любовни илюзии - 61 епизод (част) https://ok.ru/video/811971906272
Осъдена - 2 епизод https://ok.ru/video/810964814560
Осъдена - 99 епизод (1 част) https://ok.ru/video/811661396704
Осъдена - 99 епизод (2 част) https://ok.ru/video/811661527776
Любов и омраза 38 епизод
https://ok.ru/video/700617394912
Любов или измама - 41 епизод (част) https://ok.ru/video/803290417888
Втори шанс - 64 епизод https://ok.ru/video/802959526624

# 578
Тъй като това е тема и за латино сериали, ще постна в скрит текст списъка от теленовели от фейсбук групата теленовели и епизодите им на бг, който непрекъснато се увеличава:
.......

Еха ! Сега само време да имаш !
Благодаря ! Cake  Cocktail

# 579
Изненадващо пълноценна колекция, някои от тия сериали никога не съм очаквал да могат да бъдат открити някъде към днешна дата. Благодарности!

# 580
Днес не е добър ден за снимков материал, ама не вярвам на някой да му се гледа (да цитирам Ридж) как някои хора се целуват. Laughing

ДиК, епизод 8288

Скрит текст:
Томас и Дъглас още са в колибата.
Томас: „Хоуп наистина те слуша. Мисля, че този път й повлия. Би било страхотно тримата да сме семейство.“
Дъглас: „Четиримата с Бет.“
Томас: „Точно така.“
Влиза Брук: „Какво за Бет?“
Томас: „Оу. Беше уморена и  я сложихме да спи.“

Брук: „Е, аз съм тук, така че ...“
Томас казва, че в такъв случай няма да й пречат. Освен ако Брук няма неща за вършене. Томас и Дъглас могат да останат и да гледат Бет.
Брук отказва, ще й е приятно да е с Бет: „А и ти трябва да се подготвяш за големия ден. Деня, който чакаш. (Томас я гледа леко недоумяващо.) Сватбата ти със Зоуи.“
Томас: „Права си, утре е голям ден. Беше дълга подготовка.“
Брук клати знаещо глава: „Да кажем, че е така.“
Пристига Бил, ентусиазмът му се спихва, когато вижда Томас: „Брук, бях в къщата, казаха ми, че си тук.“ После поздравява възторжено Дъглас: „Как е любимят ми племенник?!“ Дъглас се втурва да го посреща. Бил го взема на ръца: „Знаеш ли какво трябва да направиш? Трябва да помолиш този лу... Трябва да помолиш майка си Хоуп да те води по-често при мен.“

Томас казва, че е време да си тръгват: „Бил, винаги е удоволствие за мен.“
Бил: „Удоволствието е изцяло мое, Том.“ Томас и Дъглас излизат.
Бил затваря вратата: "Значи е истина? Предполага се, че ще се ожени утре?““
Брук: „Да, за Зоуи. Не че вярвам, че връзката им е истинска.“
Бил: „Защо да вярваш? Това татково пеленаче не е било честно за нищо в живота си.“
Брук: „Значи и ти не му вярваш?“
Бил: „Не. Който му вярва, е глупак.“
Брук: „Искам да повярвам на Томас.“
Бил: „А аз искам да повярвам във феята на зъбките. Но ми пречи реалността.“
Брук: „Да, но щеше да е толкова по-лесно. Ако Ридж беше прав и Томас наистина се е отказал от Хоуп.“
Бил: „Утре ще се разбере.“
Брук: „Може би Томас, ще докаже, че грешим. Ще се ожени за Зоуи и аз ще се успокоя, защото ще мога да кажа на Ридж, че е бил прав.“
Бил: „Феята на зъбките, Брук, феята на зъбките!“

Брук се смее: „Знам. Как го правиш? Как ме караш да се усмихвам дори в най-лошите моменти?“
Бил: „Добре е да се знае, че някои способности не се губят.“
Брук го оценява, оценява и Бил. Чувствала се самотна като единствения глас на разума.
Бил: „Никога не си сама, Брук. Аз съм до теб, подкрепям те. (Хваща я за ръцете.) Каквото и да се случи на сватбата утре, имаш ме като приятел.“
Брук: „Ти си добър човек, Бил Спенсър.“
Бил: „По-тихо, трябва да пазя репутацияте си.“
Брук: „Устните ми са запечатани. Знам, че си зает, но оценявам, че намина, за да се увериш, че съм добре.“
Бил: „Винаги ще се грижа за теб. Знаеш го, нали? Само защото не сме заедно, не означава, че вече не ... Че вече няма да ме е грижа за теб. Искам да знам, че си добре, че си щастлива. Не се справихме с брака. Не мога да разбера защо. Но сме много добри да се грижим един за друг. Ще се грижа за теб до последния си ден. Разбираш ли?“

Брук: „Не е за вярване, че толкова хора са способни да си затварят очите.“
На Бил му призлява, цялото семействио са си заврели главите в пясъка, а Ридж е най-лошият от тях: „След нещата, които Томас причини на дъщеря ти, тероризира я с месеци, а той така да се отнася с теб! Искам да ... (Въздъхва и се овладява.) Няма да го правя. Само съжалявам, че се чувстваш сама. Ако мога да помогна, за да не се чувстваш така, само ми кажи.
Брук го уверява, че вече е помогнал. Трудно е било, искала да защити дъщеря си, да й помогне: „Тревожа се за нея, Бил.“
Бил: „Разбира се, че се тревожиш. Томас е чудовище! Наистина искам да ме чуеш. Ако Ридж не защити теб или дъщеря ти от Томас, аз ще го направя. Ако се нуждаеш от мен, ще съм до теб.“
Прегръщат се. И после се целуват. Отвън някой ги наблюдава (ако се съди по спойлърите, трябва да е Куин).

Шона влиза в кабинета на Ридж и носи две кафета.
Ридж никога не отказва кафе на аванта особено ако е поднесено от красива жена.

Шона пък не отказва комплименти, така че са страхотен екип. Шона ще си ходи, ако Ридж е зает.
Ридж й казва да остане.
Шона ще го направи с удоволствие.
Ридж винаги има време за нея.
Шона си мислела, че Ридж работи по речта за сватбата: „Чух, че сватбата на Томас ще е възможно най-скоро.“
Ридж: „Утре. Истинско облекчение е. Както знаеш, Томас премина през труден период. Но сега се жени за Зоуи. Това е облекчение. И може би някои хора ще престанат с подозренията.“
Шона: „Имаш предвид Брук?“
Ридж: „Да. Брук още не вярва, че Томас се е отказал от Хоуп.“
Шона: „Мислиш ли, че ако сватбата се състои, Брук още ще се съмнява в Томас?“
Ридж: „Не знам защо би трябвало. Обеща, че ако Томас продължи напред и се ожени за Зоуи, тя ще го приеме. И дори ще му прости. Даде ми дума. Но след случилото се днес, не съм сигурен, че е способна на това.“
Шона съжалява и го стиска успокоително за ръката: ‚Виждам колко си разочарован. Дръж се. Може би Брук мисли, което казва. Имам чувството, че утрешната сватба ще промени всичко.“

Шона се приготвя да си тръгва.
Ридж: „Винаги ли си била такава? Човек, за когото чашата е наполовина пълна.“
Шона: „Да. Що за луд човек би искал чашата му да е наполовина празна?“
Ридж: „Не и аз. Но за някои хора е начинна живот.“
Шона: „Пак ли говориш за Брук?“
Ридж въздиша тежко: „Не помня да съм бил толкова песимистичен за нещата.“
Шона: „Ако е писано да сте заедно, ще бъдете заедно. Брук е такава късметлийка, че те има. Тя знае, че мъж като теб се среща веднъж в живота. Не го забравяй.“ Шона си тръгва и казва от вратата: „И не забравяй колко специален и секси си.“
Ридж се усмихва предоволно.

Томас и Вини говорят по телефона.
Вини: „Наистина ли мислиш, че Хоуп ще спре сватбата?“
Томас: „Дъглас си играе добре ролята. Умолява я да се омъжи за мен, да сме семейство.
Вини (пак бели портокал): „Звучиш уверен.“
Томас: „А какво ще кажеш за това – вече нарисувах сватбената рокля на Хоуп.“
Вини: „Имаш предвид на Зоуи, нали?“
Томас: „Не. Имам предвид на Хоуп. И за Зоуи направих една, става. Но се гордея  с тази, кято нарисувах за Хоуп. Казах на всички, че е за НЗБ, но всъщност е за тогава, когато отново се оженим.“
Влиза Зоуи: „Кой ще се жени отново?“
Томас затваря телефона: „Разваляш изненадата. Ние. Освен ако не мислиш, че е кичозно. Утрешната церемония, че е страхотна, но тя е за приятелите и семейството. Мислех си, че може да направим нещо по-интимно за нас двамата. Нещо като подновяване на клетвите на плажа или на медения месец.“
Зоуи не го смята за кичозно, харесва й. Прегръщат се, но и двамата са отнесени - Зоуи изглежда разтревожена, а на Томас му се въртят други мисли в главата.

Зоуи пита дали Вини ще организира ергенско парти за Томас.
Томас казва, че утрешният ден е прекалено важен, не иска да е махмурлия.
Зоуи има среща с дядо му и Куин, за да уточнят някои детайли. Томас е добре дошъл да се присъедини, ако има с какво да допринесе.
Томас може да допринесе само с обещание: „Което булката ми пожелае, получава го!“
Целуват се.

После Томас се съблича (сигурно ще си ляга) и се заглежда в снимка, на която е с Дъглас и Хоуп. Спомня си моменти от сватбата им.

Стефи: „Лиам не те е предал. Целувката беше планирана, беше манипулация.“
Хоуп: „Томас ти казва да целунеш Лиам, а ти просто се съгласяваш.“
Стефи: „Да. Не беше правилно, чувствам се ужасно. Не знам защо го направих. Реагирах инстинктивно. Мрази ме, ако искаш, Хоуп, но трябваше да кажа истината.“
Лиам: „Обадих ти се, когато Стефи ми каза, защото исках да научиш веднага. Исках да разбереш на какво е способен Томас. Той още те лъже и манипулра.“
Стефи: „Томас не е продължил напред, още е обсебен от теб.“
Хоуп гледа към снимката с Лиам и Стефи на стената: „Той не е единственият.“
Стефи: „Моля?“
Хоуп: „Не е единственият, който не е продължил напред.“
Стефи: „Съжалявам, аз ...“
Хоуп: „Съжаляваш за какво? Че този път не ме затвори в лифт?“
Лиам: „Оуо! Хоуп! Томас е този, който ...“
Хоуп не откъсва очи от Стефи: „Забрави за Томас! Ако трябва да говорим за лъжи и манипулации, гледам майстора.“
Стефи: „Хоуп, наистина съжалявам. Поемам пълна отговорност за участието си и недоразумението. Поддадох се на момента. Можеш да ми простиш или не. Но трябва да простиш на Лиам. Вината не беше негова, невинен е. Беше манипулиран от Томас ... и от мен. Той те обича, Хоуп. Трябва да простиш на Лиам. Трябва!“ Хоуп гледа към Лиам.

Стефи: „Моля те, Хоуп, трябва да простиш на Лиам.“
Хоуп: „Не трябва да правя нищо, което ми казваш.“
Стефи: „Той беше манипулиран.“
Хоуп започва да го разбира: „Ти и брат ти се съюзявате отново.“
Стефи: „Не е така. Исках да вярвам на брат си. Отне време, но започвах да му вярвам.“
Хоуп: „Докато ти се обади и ти каза да целунеш Лиам, когато се появя?“
Стефи: „Исках да вярвам на брат си.“
Лиам се намесва: „Трябва да кажем на Зоуи.“
Стефи: „Така е. Не знам дали ще повярва, но ние трябва да спрем сватбата. А вие трябва да се върнете към живота си. Знаете, че целувката не беше това, което изглеждаше.“
Лиам: „Хоуп, погледни ме. Забрави всичко това. Пак можем да сме семейство. С Бет. И ... с Дъглас.“
Хоуп: „Наистина ли го мислиш? И Дъглас?“
Лиам: „Да.“
Стефи: „Бъдете семейство. Вие двамата с Бет и Дъглас.“
Хоуп: „Ами Томас?“
Стефи: „Томас винаги ще е баща на Дъглас. Но племенника ми се нуждае от стабилност. Томас не може да му го даде. Вие двамата можете. Любовта, която споделяте, може да ви преведе през всичко.“
Лиам: „Хоуп ... (Обръща я към себе си.) Съжалявам, че те нараних, когато целунах Стефи. Вината е моя. Аз ти предложих преди тази целувка, помниш ли? Мислех всяка дума. И все още го мисля. Не се предавам. Ще продължа да ти предлагам. Ще ти предлагам ден след ден, докато кажеш ‚да‘. Защото заслужаваме това. Заслужаваме семейство, четиричленно семейсство. Ти, аз, Бет, Дъглас. Можем да изобличим Томас и след това да защитим Дъглас. Можем да го имаме. Само трябва да кажеш, че ще го направиш с мен.“

Лицето на Хоуп започва да омеква: „Какво казваш?“
Лиам: „Моля те да се омъжиш за мен. Моля те да прекараш живота си с мен. Твоята роля е много важна. Трябва да кажеш ‚да‘.“
Хоуп: „Да.“
Лиам заеква: „Каза ли ‚да‘?“
Хоуп: „Лиам, обичам те. Искам семейство, живот с теб. Завинаги. Да!“
Прегръщат се и се целуват.

Лиам повтаря: „Да, да, да!“

@domat_5  Благодаря много за линковете. Колко са много!

# 581
И ще се увеличават още в бъдеще.
Качва се всеки нов латино сериал или повтроение на сериали от преди години, архиви от видео касети и т.н.

А групата е тази, може да се присъедините към нея: https://m.facebook.com/groups/474659192727631?ref=bookmarks

# 582
ДиК, епизод 8289

Скрит текст:
Брук се отдръпва от Бил: „Това откъде дойде?“

Бил: „От сърцето.“
Брук: „Бил! Не можеш да ме целуваш. Влюбен си в сестра ми.“
Бил: „Целунах те, защото се вживях в това, което преживяваш. И защото държа на теб. Не защото съм по-малко предан на Кейти и живота ни заедно.“
Брук не би допуснала да не е така.
На Бил му се иска да й каже същото: „Но бих се радвал да те видя предана на кой да е друг, а не на този шивач.“
Брук: „Искаш да съм щастлива, нали?“
Бил: „Разбира се, че искам. Кога беше последният път, когато беше истински щастлива с Ридж?“
Брук: „Това е заради Томас.“
Бил: „Това е заради неспособността на Ридж да признае, че е заченал чудовище.“
За Брук е различно да говори с някой друг, който схваща, а не с Лиам: „Това е потвърждение, че не съм луда жена, преследваща бедния му, невинен и неразбран син.“
Бил: „Томас не е бил невинен, откакто е бил бебе. Ако дори и тогава е бил. Абсолютно имаш основания да си предпазлива. Доказал е, че няма съвест. Ще направи всичко, за да получи Хоуп. Въпросът е дали ще стигне дотам, че да се ожени за Зоуи.“
Брук: „Ако чувствата им са истински, надявам се, че Томас ще се ожени за Зоуи. Така ще мога да оправя собствения си брак.“
Бил: „Наистина го искаш обратно, нали?“
Брук: „Той ми е съпруг. Много го обичам.“

Бил: „Тогава ти стискам палци. Дори ако означава, че стискам палци и за шивача. Винаги ще имаш специално място в сърцето ми.“
Брук: „Ти също, Бил. Но след тази вечер се тревожа за сестра си.“
Бил: „Недей. Но не мога точно да кажа, че съжалявам за целувката.“
Брук: „Никога няма да се случи отново. И никой не трябва да знае.“
Бил се съгласява.

Томас: „Става късно. Утре е голям ден.“
Дъглас: „Не искам да се жениш за Зоуи.“

Томас знае, но те се нуждаят от семейство.
Дъглас иска семейство с майка си и Бет.
Томас иска същото: „Ти трябва да убедиш Хоуп, от теб зависи, за да се случи. Трябва да я убедиш да се омъжи за мен. Днес се справи много добре, мисля, че успя да й повлияеш. Но утре трябва да си по-добър.  Ще се упражняваме на сутринта.“
Томас предлага на Дъглас да си облече пижамата и да хапне нещо преди лягане. Дъглас излиза, Томас мисли усилено.

В имението на Форестър текат последни приготовления за сватбата.

Ридж: „Дали синът ми осъзнава какъв късметлия е?“
Зоуи: „И двамата сме късметлии, че се открихме. Благодарна съм за него и Дъглас. Всички сте толкова мили. Позволявате ни да се оженим в този красив дом.“
Ерик: „В този дом най-важно е семейството.  А от утре и ти ще си част от него.“

Ридж ще отиде до офиса, ще се видят утре. И излиза.
Томас се присъединява към компанията: „Как се развиват приготовленията?“

Зоуи обяснява, че Куин ръководи нещата.
Куин си е такава, обичала сватби. Особено в тази къща. А тяхната ще се запомни.

Томас й намига иззад гърба на Зоуи: „Няма никакво съмнение!“

Зоуи се обръща към Томас: „Нервен ли си?“
Томас не е нервен, даже е в очакване: „Утре ще е най-хубавият ден в живота ми. Изглежда животът ми най-накрая ще придобие смисъл.“
Зоуи: „Моят също.“
Ерик няма търпение да я приветства в семейството.
Томас: „Това означава, че дядо ще изнесе голяма реч.“
Куин се извинява: „Мисля, че се нуждаем от още шампанско.“ С Ерик излизат.

Томас: „Е, имаш ли колебания?“
Брук: „Луд ли си?“
Томас: „Някои хора биха казали така, да.“
Зоуи: „Нищо няма да ме спре да се омъжа за теб утре.“
Томас хвърля поглед към стълбите: „Знаеш ли какво очаквам аз? Сватбената нощ.“ Целува Зоуи, когато се появява Дъглас.

Зоуи забелязва Дъглас, а Томас се преструва, че току-що го е видял: „Мислех, че вече си в леглото.“
Дъглас: „Каза, че мога да хапна нещо.“
Томас: „Прав е, казах го. Съжалявам, изскочи ми от главата с тези сватбени приготовления.  Ти също имаш работа, която да свършиш утре, нали?“
Зоуи: „Дъглас ще помага много.“
Томас: „Той ще превърне утрешния ден в най-хубавия ден.“

Зоуи: „Все още свиквам със ситуацията. Утре ще сме съпруг и съпруга.“
Томас: „Нямам търпение.“
Зоуи (към Дъглас): „Развълнувана съм, че ще съм част от живота и семейството ти. Но не се притеснявай. Ще го караме толкова бавно, колкото е нужно.“ (Към Томас.) „Ами ти? Имаш време да се откажеш."
Томас: „Хей, дръж си езика зад зъбите, жено. Утре ще стане точно така, както съм планирал. Прати ми съобщение, когато се прибереш.“
Зоуи казва довиждане на Дъглас и излиза.

Томас: „Утре ще се случи. Нали, Дъглас? Зоуи и аз ще се оженим.“
Дъглас: „Не искам тя да ми е майка.“
Томас: „Добре. Знаеш как да го спреш. Само трябва да убедиш Хоуп. Защото със Зоуи ще се оженим и тя ще ти е мащеха. Освен ако не убедиш Хоуп да се омъжи за мен вместо това. Може да се оженя за Зоуи или за Хоуп. От теб зависи.“

Дъглас: „Не се жени за Зоуи.“
Томас: „Добре, няма. Ако ми осигуриш Хоуп. Направи го. Бъдещето ни зависи от това.“

Ридж работи в кабинета си.

Пристига Шона: „Мислех, че може да си тук. Очевидно по-рано не ми беше достатъчно.“
Ридж обяснява, че е ходил до имението заради сватбата на Томас, но се върнал в офиса, защото една идея му се въртяла в главата. Трябвало да я пресъздаде на хартия.
Шона пуска редовното изречение, за да я поканят да остане: „Не искам да нарушавам творческия ти процес, мога да си тръгна.“
Ридж вече е приключил, показва резултата на Шона. Шона казва, че скицата е красива.

Ридж: „Искаш ли я?“
Шона: „Сериозно?“
Ридж: „Щом нарисувам идеята на хартия, тя вече съществува във Вселената.“ (Когато РМ беше Ридж, раздаваше годежни пръстени и истински рокли. Този е по символите – връвчици и скици.)
Шона му благодари. „Сега наистина се радвам, че се върнах.“
Ридж: „Искаш ли питие?“
Шона приема.

Ридж сипва и заключва вратата.
Изглежда е сипал доста. Шона: „Това е от нервна възбуда, защото си баща на младоженеца?“
Ридж така предполага: „Искам да имат хубава сватба, но също така искам това да се случи. Много неща зависят от това.“
Шона: „Събирането ти с Брук.“
Ридж: „Когато Томас и Зоуи се оженят, Брук ще види, че той е забравил манията си по Хоуп. И най-накрая ще се прибера у дома. Вероятно не е това, което искаш да чуеш.“
Шона: „Само искам да си щастлив.“
Ридж: „Обичам Брук. И тя ме обича. Това кратко прекъсване на връзката ни не променя предаността ни един към друг.“

Ридж звъни на Брук, която вече е сама: „Какво правиш?“
Брук: „Чакам Хоуп да се прибере. А ти?“
Ридж: „В офиса съм и ще се прибирам. Трябва да си починеш. Утре е голям ден.“
Брук: „Да, предполага се, че синът ти ще се ожени.“
Ридж: „Синът ми ще се ожени. Ще започне новия си живот със Зоуи.  А аз ще се върна към живота си с теб. Липсваш ми.“
Брук му казва, че и той й липсва.
Ридж: „Мисля, че тази малка раздяла беше за добро.“
Брук: „Вероятно ни е спасила.“
Ридж: „Вероятно е така, но вече приключих с това. Обратно в къщата ти, в леглото ти, искам да се будя с теб в прегръдките ми всяка сутрин.“
Брук: „Малките моменти – да се приготвяме заедно за работа, да седим до камината. Това ми харесва, Ридж, чувствам се малко изгубена без теб.“
Ридж: „Утре ще съм у дома. И няма да се разделяме повече.“
Брук: „Знаеш, че любовта и предаността ми към теб са непоклатими. Силни са както винаги. Вярваш ми, нали?“
Ридж: „Разбира се, че ти вярвам. Ще се видим утре, обичам те.“

Шона седи в апартамента на Фло и разглежда снимки на Ридж.

Хоуп и Лиам продължават да се радват, казват си колко са си липсвали, изобщо не се съобразяват.
Хоуп: „Стефи, благодаря ти, че каза истината. Знам, че не е било лесно.“

Стефи: „Така беше правилно. Вече няма да защитавам Томас, защото ми е брат.“

Хоуп: „Не мога да повярвам, че пак ни е манипулирал. Да организира целувката между вас...“
Стефи: „Съжалявам, че участвах.“
Хоуп: „Можеше да си замълчиш, но не го направи.“
Стефи: „Да. Най-накрая го направих. Като се сетя какво преживяхте, заслужавате живот заедно.“

Когато Хоуп се събудила сутринта, нямала идея, че с Лиам пак ще се съберат: „Обичам те толкова много, Лиам. Липсваше на мен и на Бет.“
Лиам: „И ти ми липсваше. Но това вече приключи. Прибирам се у дома. Никога няма да те напусна отново дори ако паднеш на колене и ме молиш.“

Този път Хоуп няма да се отказва лесно: „Имаме толкова много за губене. Бъдещето ни заедно.“
Лиам: „Нашето малко семейство – ти, аз, Бет и Дъглас.“
Хоуп му благодари, че е включил Дъглас.
Лиам: „Не трябваше да ти поставям условия. Права си, мястото на Дъглас е при нас. Не с този психопат за баща.“
Хоуп се сеща, че и Стефи е там: „Не мога да повярвам, че това се случи заради Томас.“
Стефи: „Той не е приключил. Сигурна съм, че сватбата със Зоуи е манипулация, за да те получи. Не можем да оставим Томас да спечели. Трябва да го спрем.“ (Не изглежда щастлива.)
Хоуп: „Лиам, опитваше се да ми го кажеш през цялото време. Съжалявам, че не те слушах.“
Лиам: „Сега знаеш. Само това е от значение. Томас може да напише книга за емоционалните манипулации. Особено за теб и Дъглас. Но сега дърпа конците на Зоуи. Бедното момиче. Тя наистина вярва, че той я обича.“
Стефи: „Не можем да ги оставим да се оженят.“
Хоуп се съгласява: „Трябва да спрем сватбата.“

Хоуп: „Кой би си помислил, че ние тримата, които бяхме най-наранени от тайната за Бет, която Зоуи пазеше, ще сме тези, които ще се опитват да я спасят.“
Лиам: „В сравнение с Томас Зоуи е далеч по-малкото зло.“
Стефи: „Никоя жена не трябва да бъде подлъгвана в брак с мъж, който е обсебен от друга.“
Хоуп (към Лиам): „Ти и мама бяхте подозрителни за сватбата от самото начало. Като си помисля на какво Томас подлага Дъглас ...“
Лиам: „За да манипулира теб.“
Хоуп: „Но няма да проработи. Време е да разменим ролите. Трябва да изобличим Томас по такъв начин, че да не може да отрече.“
Лиам: „Трябва да плати за всички животи, с които си играе.“
Стефи: „Как? Мога да се конфронтирам с него, но това никога не дава резултати. С хитрост се измъква от всякаква отговорност. Изкарва се неразбран и невинен.“
Хоуп: „Томас трябва да покаже истинската си същност.“
Стефи: „Сякаш имаш нещо наум.“
Лиам: „Имаш цялото ни внимание.“
Стефи: „Откъде ще започнем?“
Хоуп: „Няма по-добро място от сватбата му. Пред цялото му семейство. Всички, особено Ридж, най-накрая ще видят какъв човек в действителност е Томас. Докъде би стигнал, ужасните неща, които причини на нас, на Дъглас, на Зоуи. Повече няма да съм жертва на схемите на Томас.  Утре е ден за разчистване на сметки. Утре Томас ще си плати.“

Лиам се усмихва победоносно и гордо.

Явно Куин не е видяла Бил и Брук. Нагласят нещата, за да изглежда, че е Шона. Но може да е Бриджит.

# 583
ДиК, епизод 8290

Скрит текст:
В колибата Хоуп и Лиам се приготвят да тръгват.
Хоуп: „Амелия помага на Бет с новия пъзел. Или Бет помага на Амелия, не съм сигурна.“
Лиам: „Ако не трябваше да присъстваме на една определена сватба, щях да съм при тях. Готова ли си?“

Хоуп е повече от готова: „Томас си го просеше от дълго време.“
Лиам: „Знам, че искаш Томас да си получи заслуженото. Аз също. Но сигурна ли си, че искаш да го направиш по този начин?“
Хоуп: „Вече съм го уредила. Лиам, можем да го направим. Да тръгваме.“

Ридж: „Изглеждаш великолепно.“
Брук: „Ти също изглеждаш прекрасно. Какво си мислеше? Че ще се появя с джинси и тениска?“
Ридж: „Изобщо не бях сигурен, че ще дойдеш.“

Брук: „Мислиш ли, че Томас наистина ще го направи?“
Ридж е убеден в това: „Със Зоуи ще се оженят и ще имат чудесно бъдеще заедно.“
Брук: „Сега си ясновидец?“
Ридж: „Да. Томас и Зоуи ще продължат с живота си. А ние ще продължим с нашия. Нещо, което много искам.“
Брук: „И аз го искам.“

Томас се приготвя пред огледалото. Дъглас е с него.
Томас: „Изглеждаш доста издокаран, приятел. Но гуменки за сватбата на стария си баща? Доста небрежно.“ Подава му по официален чифт.

Томас: „Знам, че искаш с Хоуп да сме заедно. Но Зоуи е много хубава, мила е и ще ти бъде страхотна майка. Но още нищо не е свършило. Още има време. Има време да убедиш Хоуп да спре сватбата и да бъде с нас.“

Зоуи благодари на Стефи, че в последния момент се е съгласила да й стане шаферка: „Ако имах време да планирам ...“

Стефи: „Щеше да избереш някой друг? (Зоуи се засмива.) Томас ли те накара?“
Зоуи: „Не. Въпреки че почти очаквах, че ще ми каже да помоля  Хоуп да ми е шаферка. Тъй като е майка сина му.“
Стефи: „И двете знаем историята. Томас е обсебен от Хоуп от години. Затова толкова хора имат проблем да повярват.“
Зоуи: „Да, да повярват, че Хоуп е в миналото му, а аз в бъдещето. И аз трудно го повярвах. Но ето ни тук. Скоро ще слизам по стълбите към брат ти.  Кой знае какво ще стане после. Но когато Томас иска нещо, постига го.“
Стефи: „С едно изключение. Не може да накара Хоуп да го обича или да иска живот с него. Независимо какво прави или колко усърдно се опитва.“
Зоуи не казва нищо и продължава да се разкрасява.

Ерик: „Красиво е, нали? Заслугите са изцяло на прекрасната ми съпруга, която го организира буквално за една нощ.“
Куин: „Какво да кажа, обичам предизвикателствата.“

Ридж (към Картър): „Тя ли те накара да водиш церемонията?“
Картър: „Всъщност беше Зоуи. Не можех да откажа на бъдещата булка.“
Ридж: „Особено ако се жени за сина на шефа, нали?“
Брук: „Кой друг ще дойде?“
Ерик: „Томас каза, че Вини ще дойде." Вини влиза.

Ерик: "Ето го и него. Всички!“
Всички хорово и доста вяло поздравяват Вини.

Вини: „Здравейте. Изпуснах ли нещо?“
Ридж: „Не. Зоуи се облича, а Томас помага на Дъглас.“
Вини: „Как се справя той?“
Картър: „Томас?“
Брук: „Или Дъглас? (Вини мълчи.) Всички знаем как се чувства Дъглас, че баща му и Зоуи се женят толкова бързо.“
Ридж: „Мисля, че внукът ми ще го понесе като истински войник.“
Вини: „Предполагам, че Томас разчита на това. (Брук се усмихва на Вини.) Добре, ще се качвам горе, за да проверя приятеля си.“ Брук го проследява с поглед, докато се качва по стълбите.

Томас: „Ако искаш тримата да бъдем семейство ...“
Дъглас: „Искам, наистина искам.“
Томас: „Добре. Страхотно. Тогава прави всичко, на което си способен, за да се случи. Моли, умолявай, каквото се налага, за да убедиш Хоуп да се омъжи за мен.“
Влиза Вини: „Чук, чук. Хей, Дъглас! Я се виж в този костюм, мъжки! Знаеш, че дамите ще се избиват да са с теб.“

Томас: „Да, особено една дама. (Дъглас кима с глава.) Добре, слизай долу и намери Хоуп. Чакай с нея.“ Дъглас излиза.
Вини: „Наистина ли ще го направиш? Знам, че Зоуи е секси и т.н. Но Хоуп е жената, която обичаш. Ако планът се провали, ще се ожениш ли за Зоуи?“

Хоуп и Лиам пристигат.
Брук ги посреща: „Скъпа, дойдохте.“
Хоуп: „Шегуваш ли се? Не бихме го пропуснали за нищо на света.“

Брук: „Вие двамата заедно ли карахте дотук?“
Хоуп и Лиам отговарят с ‚да‘ едновременно.
Хоуп: „С Лиам имахме да говорим за много неща.“
Брук: „Ооуу?!“
Лиам: „Много неща се случиха.“
Хоуп: „Сега не можем да обясняваме. Но мисля, че спокойно може да се каже, че ще си доволна.“
Брук: „Означава ли това, което си мисля? Двамата пак ли сте заедно?“
Хоуп и Лиам забързано говорят един през друг, Лиам мучи.
Хоуп: „Не е времето и мястото да говорим за това. Не искаме да засенчим големия момент на Томас.“
Лиам: „Да. Точно така. Но е сигурно, че днес ще е пълно с изненади.“

Ерик: „Томас е дизайнер на сватбената рокля на Зоуи?“

Ридж: „Да. И нарисува още една за ‚Надежда за бъдещето‘.“
Куин: „Имаш предвид шоустопър?“
Ридж: „И двете рокли могат да бъдат.“
Ерик: „Внукът ми наистина се оформя като дизайнер, нали?“
Ридж: „И мъж, така си мисля. Мисля, че Зоуи донесе голямата промяна.“
Ерик (обръща се към Куин): „Любовта на една добра жена може да направи това за мъжа.“
Ридж: „Наистина е така.“ Обръща се и сигурно гледа Брук.

Дъглас слиза по стълбите.
Хоуп: „Ето го моето момче.“
Лиам: „Здрасти, приятел.“
Ридж, Картър и Ерик също го посрещат.
Ридж: „Изглеждаш страхотно. Дай прегръдка на дядо.“
Куин идва и носи цветята за реверите на Дъглас и Томас.

Ридж взема предназначеното за Томас, за да му го даде: „Ще проверя младоженеца.“

Дъглас прави тъжна физиономия и се дръпва настрани.
Хоуп отива при него: „Дъглас, всичко ще е наред. Знам, че не изглежда така сега, но всичко ще се нареди накрая. Обещавам. Усмихни се.“ Хоуп го прегръща.

Хоуп и Лиам се гледат.

Вини: „Имам лошо предчувствие. Отмени сватбата, отмени всичко.“
Томас: „В никакъв случай. Това е моят коз, за да получа Хоуп.“
Вини: „Като убедиш сина си, че ще загуби ... Стига, човек! Помисли!“
Томас го прекъсва: „Спри! Престани да замеряш с камъни! Трябва да си на моя страна, ти си мой приятел.“
Вини: „Като приятел се опитвам да ти вкарам малко акъл в главата. Преди да е станало късно!“
Томас: „Помниш ли онази рокля, която направих за НЗБ? Продължавам да си представям тази картина – Хоуп, идваща към олтара, облечена в тази рокля.“

Томас: „Не. Това няма да се случи днес. Но ще се случи. Нужно е само Дъглас да пречупи Хоуп. Майчинските й инстинкти ще се обадят. Тя ще спре сватбата. И ще има друга сватба. Моята с Хоуп.“
Вини все още мисли, че Томас трябва да отмени сватбата.
Влиза Ридж: „Да я отмени? Какво става?“

Томас: „Нищо не става, татко. Вини си е такъв.“
Вини: „Да, карам го да се поизпоти заради плана му ...“
Ридж: „Какъв план, Винсънт?!“

Вини: „За медения месец. Той ще ти разкаже, нали? Ще сляза долу, докато вие ... (към Томас) Късмет, човек. Ще имаш нужда.“ И излиза.

Ридж: „Какво беше всичко това?“
Томас: „Не знам. Вини не знае какво приказва през половината време. (сочи цветето за ревера) Това за мен ли е?“
Ридж: „Да. От Куин. Как си?
Томас е добре: „Как е кумът ми?“
Ридж: „Много се гордее с теб. Ти намери пътя към светлината. Сега се жениш за Зоуи. Имам добро предчувствие за вас двамата.“
Томас: „Не искам да те разочаровам отново. Ти беше най-големият ми защитник. Струваше ти много. С Брук ...“
Ридж: „Всичко ще е наред. Не се тревожи. (Закичва го с цветето.) Ти се жениш и всички ще видят, че си преодолял Хоуп. И че бях прав за теб през цялото време. Ела тук.“ Прегръщат се. (Физиономията на Томас казва: „Пак те преметнах!“)

Лиам е с Брук: „Тази стая е прекалено красива, като се има предвид кой се жени. По мое мнение."

Хоуп идва при тях. Лиам: "Как е Дъглас?“
Хоуп: „Гледа любимото си филмче. Да се надяваме, че това ще му отвлече вниманието, докато започне церемонията.“
Брук: „Дъглас дори не трябва да е тук. Томас знае как се чувства той заради тази сватба. Аз...“
Хоуп: „Не. Мамо, знам, че имаш добри намерения. Но нека да оставим нещата да се случат. (С Лиам се споглеждат.) Вярвам, че тази сватба ще позволи на всички да видят какъв в действителност е Томас.“

Ерик гледа към портрета на Куин и се обръща към оригинала: „Много сватби са ставали в тази стая. Някои са протичали по-гладко от други. Този път очаквам, че няма да има драма и фойерверки. А ти?“ Куин мълчи.

Хоуп: „Изобщо не изглеждаш нервна.“
Зоуи: „Външността може да заблуждава.“ Зоуи има нужда да се ощипе: „Всичко се случва наистина бързо.“
Стефи и Хоуп се споглеждат. Стефи: „Семейството ти знае ли?“

Зоуи: „За Томас и мен? Или за сватбата? Не, нищо не съм им казала. Знам, че хората още се съмняват в чувствата на Томас към мен. Но скоро ще разберат истината.“
Дъглас се появява на вратата: „Мамо. Трябва да говоря с теб. Важно е.“

Зоуи е сама и държи телефона си със снимка на Томас. Влиза Брук: ‚Зоуи?“
Зоуи: „Ако търсиш Хоуп, тя е с Дъглас в спалнята на Томас.“

Брук: „Всъщност исках да говоря с теб.“
Зоуи тъкмо щяла да се преоблича.
Брук: „Роклята, която Томас ти направи? Знаеш ли, че е направил рокля и за Хоуп?“
Зоуи: „Да, за колекцията й.“
Брук: „И това не те притеснява? Че Томас е направил рокля за булката, но също и за жената, за която не може да спре да мисли.“
Зоуи: „Накъде биеш, Брук?“
Брук: „Знам, че е сватбата ти. И си развълнувана. Не искам да го развалям. Но просто не мога да замълча. Това не означава, че мога да се преструвам, че съм простила за стореното. За това, че пази тайната за Бет от Хоуп. Но също така разбирам, че Томас те е тормозил и заплашвал, за да мълчиш. За да бъде с Хоуп, а дори не стана така накрая. Опитвам се да ти кажа, че той още е обсебен от дъщеря ми. Просто го крие по-добре. Не го казвам, за да те нараня. Мисля, че трябва добре да се вгледаш в Томас, да видиш какъв е в действителност. И да разбереш, че не може да му се вярва. Направи го днес. Преди да е станало прекалено късно.“

Томас слиза на долния етаж и оглежда обстановката. Наднича към другата стая.

Лиам: „Здрасти, приятел. Търсиш ли някого?“
Томас: „Ти дойде!“
Лиам: „Не бих го изпуснал за нищо на света.“
Томас отива при Стефи: „Не трябва ли шаферката да помага на булката?“
Стефи: „Зоуи искаше да е сама. Ще отида след няколко минути, за да й помогна с роклята.“
Томас сочи Лиам: „Не можа ли да го оставиш у дома?“

Стефи: „Той не дойде с мен.“
Томас: „А с кого е дошъл?“
Стефи: „Защо си толкова неспокоен?“
Ридж идва при тях: „Може би е нетърпелив церемонията да започне. За да се ожени за жената, която обича. Нали, сине?“
Томас: „Да. Къде са Хоуп и Дъглас?“

Куин: „Те са горе, в спалнята ти. Дъглас искаше да е насаме с майка си.“ Куин се оттегла.
Томас: „Ъъъъъм.“
Стефи: „Какво не е наред?“
Томас: „Мисля, че оставих телефона си горе. Сега се връщам.“ Томас се качва горе.
Стефи го наблюдава и после повдига вежда към Лиам. Лиам я поглежда съзаклятнически. (Като в шпионски филм. Laughing)

Хоуп знае, че Дъглас е разстроен: „Но ти си най-сладкото момче в целия свят. Заслужаваш да си щастлив и безгрижен. Това искам за теб. И затова правя това днес. За да живееш живота, който заслужаваш, и аз винаги да съм част от него. (Томас ги подслушва от вратата.) Това ти обещавам. Днес ще направя всичко, което мога, за да съм сигурна, че винаги ще съм ти майка. Ще го направя.“

Хоуп прегръща Дъглас.
Томас наблюдава от вратата.

Ридж изниква до него: „Хей, какво правиш? Слизай долу. Церемонията започва. Ще се ожениш за жената на мечтите си. Хайде.“

Томас хвърля последн поглед в стаята.

Епизодът много ми хареса. Точно  заради такива дивотии гледам ДиК. Smiley

# 584
Дано днес да има епизод , става забавно .

Общи условия

Активация на акаунт