Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 425
  • 718
  •   1
Отговори
# 135
Специално за тази снимка аз също не мисля, че е своеволие, а и наистина не мисля, че се издава нещо кой знае какво. То в анонсите има повече информация, отколкото в този текст Grinning

# 136
  • Там,където се събуждам щастлива.
Мен анонсите ме дразнят и гледам да не ги чета! Много явно е написано какво ще стане и тръпката намалява....

# 137
  • Ню Йорк
Ванчето тия дни ли ще ражда? Хич няма да им е лесно да си вземат бебето, може целия следващ сезон това да правят.
При Ина и Тасев е ясно, че ще има драма, но дали точно тя щ се окаже бременна не е ясно, прекалено предвидимо е.

Добре де, Ванчето какво се е запънала за бебето ?
Стана ясно, че тя иска Мазов и ако него не може да го има, защо ѝ е да отглежда детето на други, още повече, че тя беше казала, че ѝ трябват пари и затова се навива за сурогатно майчинство.
На нея просто ѝ хареса идеята да бъде г-жа Мазова и затова започна да използва бремеността, за да го изнудва, но в един момент Стефан си тръгва окончателно и тя остава сама с чуждо бебе и без пари.
Не ми е много ясно какво точно ще постигне Ванчето, като ги изнудва така.

П.с. Веднага лайкнах страницата във фейсбук.
Аааа, аз фенка ли съм или какво ?

Ми луд човек, защо търсиш логика, то няма такава.

# 138
  • Sofia
А Ина защо беше с насинено око? Версията с гардероба не е много достоверна...

# 139
  • Ню Йорк

Не беше насинена, а гримирана, за да провокира Боби.

# 140
Батко веднъж ще вземе да публикува нещо и вие ще се размрънкате. Нищо, кой знае какво не издава. И е нищо, в сравнение, със снимката на Моньо и Димо.

И си мисля, че това ще се случи в серията утре. Така че, бройте го за анонс.

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 16:11 от HumbleBumble

# 141
  • София

Това сериозно ли, защо решихте, че се е гримирала? Май съм го пропуснала това

# 142

.
Това сериозно ли, защо решихте, че сама се е гримирала? Май съм го пропуснала това
в гимназията, нямах друга работа, си нарисувах синина, и така минах чрез целият център😂 никой, който ме срещна от познатите, не искаше да повярва, че е грим.

# 143
rosita, само предположение е, не е ставало ясно такова нещо

# 144

Това сигурно ли е?

# 145
  • София
Хахаха, ясно. Ми като за гимназиска става, но не и за жена като Фотева.
Това го забравям, че ще ми развали хубавото мнение за Ина Simple Smile

Liusi - не е сигурно. Просто предполажение на момичетата

# 146
На мен нищо като авансова информация не ми пречи  Thinking
В два последователни дни получих покана за приятелство във ФБ - първо от Борис Тасев /???/, а днес от Велислав Павлов /???-предполагам ,че е фалшив профил/ . Аз имам регистрация , за да влизам в  нашата професионална  камара за информация  и  не правя нищо друго , даже куп познати се сърдят ,че не приемам поканите им .
Не разбрах какво толкова е изтекло като информация , ние тук сме разиграли  почти всички сценарии  Laughing
Не е странно ,че изобщо някой е видял учениците на покрива , там ходят всички двойки - като котараци са  Joy
Все ми се струва ,че Батко сам  ще разкаже на Тони , като обясни в развитие  чувствата си - от  презрение и неодобрение до  възхищение и  пълно влюбване  Heart Eyes .
Съжалявам ,че не съм политически коректна и не коментирам другите герои /трябва да се насилвам / , но с удоволствие ще чета , ако някой друг го прави  Peace.

# 147
Не разбрах какво толкова е изтекло като информация , ние тук сме разиграли  почти всички сценарии  Laughing
Не е странно ,че изобщо някой е видял учениците на покрива , там ходят всички двойки - като котараци са  Joy
Все ми се струва ,че Батко сам  ще разкаже на Тони , като обясни в развитие  чувствата си - от  презрение и неодобрение до  възхищение и  пълно влюбване  Heart Eyes .
Съжалявам ,че не съм политически коректна и не коментирам другите герои /трябва да се насилвам / , но с удоволствие ще чета , ако някой друг го прави  Peace.

То пък щото от политкоректност някой е прокопсал Joy Way to go, girl!

Много тегаво днес като няма епизод, трябва да превъртаме старите Grinning Че и Капките не са интересни вече...

# 148

То пък щото от политкоректност някой е прокопсал Joy Way to go, girl!

Много тегаво днес като няма епизод, трябва да превъртаме старите Grinning Че и Капките не са интересни вече...

Аз си имам любими сцени от последните два епизода, които ще превъртам още 1-2 седмици сигурно, така че...

# 149
  • Там,където се събуждам щастлива.
И аз изгледах единия от старите епизоди (любовен беше, разбира се....)! Хубаво е да се чувстваш като ученичка Wink

Общи условия

Активация на акаунт