Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 394
  • 718
  •   1
Отговори
# 120
Ванчето е с маниакални отклонения, не е бавноразвиваща се. Знае много добре, че семейство Мазови отчаяно искат дете, иначе двама уважавани лекари не биха пристъпвали закона. Това бебе ще й е коз в ръцете до последно, докато не я натикат в стая с меки стени. Тя знае, че и двамата родители не биха се отказали от детето , ще се пробва до края да ги манипулира

# 121
  • София
Спрете се моля. Слагайте в скрит текст Simple Smile. Не искам да знам от сега, нека да ме изненадат.

# 122
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ааа, значи може да е Врабчев, а не другите двама, който ще каже нещо на Тони! (Ама и тази снимка не е по договор Simple Smile)

# 123
Ако Ина забремене, тя ще си има огромни порблемни, незнам защо толкова леко обсъждате нейната бременност. Определено очаквам ако забременее от Тасев, доакто е още с Фотев, да обмисли възможността за аборт. Може да настанат усложнения и Иво скоропостижно ще научи за изневярата.
Не мисля, че ако забременее, ще допусне дори мисълта за аборт. Жената иска дете. По-скоро за да опази Тасев,  ще направи така, че Фотев да се помисли за баща. Само предположение Simple Smile

Е, ако Фотев наистина не може да има деца, как?  
Затова драмата ще е съвсем  голяма - хем ще го иска, хем може да се наложи аборт

Ако Фотев има някаква медицинска причина да няма деца, за което вече ни казаха, е възможно да го обеди, че се е случило някакво чудо. Да речем нацелили са едни 3-5% шанс.
Но ако той си е правил вазектомия, мисля, че шанса му е абсолютна 0, така че Инчето ще бере ядове....

Информацията, която е издала тази във ФБ, не е кой знае какво, ние така или иначе знаем, че Ваня е родила в св Кирил и Мазови се радват на бебето, но наистина е неуважително и непрофесионално спрямо целия екип.Все пак е била там на работа, а не да разнася клюки, но явно е гледала да се похвали.

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 14:21 от Ванилия"

# 124
Лелеее, викам си какво е това затишие... а то съм изпуснала цяла нова тема с 8 страници вече 😀😀

Ето една снимка от Инстаграма на Велислав а това успях да разчета :

Скрит текст:
..... прегръща Марио, шегуват се. Врабчев ..... на покрива, наближава ги, клати глава.

Лъжите ни правят роби. На нас самите, но също и на хората, които знаят тайните ни....

От това си мисля, че Тончо ще е последният, който ще разбере за брат си и Огнянова. И ще има голяма драма, защото не само те двамата го правят на глупак, ами и останалите в болницата. [[/i]

Е това ще е най-тъпото нещо изобщо! Той да научи последен! Не бесен трябва да е а брат си, ами незнам какво. Най-унизителното е така да те правят на глупак и да те оставят другите да говорвят зад гърба ти Rage

Профила на Велислав - лайкнат! Сега да вземе да се активизира Wink

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 14:28 от Анонимен

# 125
Хора, скрийте ги тези неща за онези, които не искат да знаят нищо от бъдещето, мисля, че Росита помоли Simple Smile)

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 14:44 от Mosquita

# 126
  • Там,където се събуждам щастлива.
Е, малко за Врабчев издава, но не ми пречи! Кара ме да си гадая...

Хубаво би било ако политиците леко се размърдат и помислят за сурогатното майчинство и нелегалните практики, които със сигурност ги има! Но дали гледат сериали?

# 127
.

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 14:36 от Zlati***

# 128
  • София
Скрит текст:
Момичета, съжалявам, че мрънкам, но тези последните постове по-добре да ги махнем. Ако тази  от ФБ е изтрила поста си, това няма как да се случи с този, защото го има вече на няколко отговора. И дори тази снимка да я махнат, вече информацията изтече и няма как да се скрие.

# 129
Скрит текст:
Момичета, съжалявам, че мрънкам, но тези последните постове по-добре да ги махнем. Ако тази  от ФБ е изтрила поста си, това няма как да се случи с този, защото го има вече на няколко отговора. И дори тази снимка да я махнат, вече информацията изтече и няма как да се скрие.
И аз така мисля  Peace

# 130
Ако кажете, трием, аз съм ок

# 131
  • София
Дона, нека изтрием. Така е най-добре

Благодаря ви Simple Smile

# 132
Искате да изтрия снимката от Инстаграм ли?

# 133
  • София
Е, разбира се, че не, Говорим за тук и ако автора реши да я махне, поне няма да е разпространена.

# 134
Да, да - аз имах предвид от поста ми тук, в Инстаграм ясно, че няма как 😀

Аз все си мисля, че преди да се пускат разни снимки и др информация от екипа в социалните мрежи, се обсъжда поне с ПР и се преценява какво показват и какво не.

Ще си редактирам поста и ще я сложа в скрит текст ✌

Общи условия

Активация на акаунт