Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 355
  • 718
  •   1
Отговори
# 105
Нали работи в болница, винаги има вариант, да убедят Фотев, че е станало медицинско чудо и е успял да стане баща . Знам ли, но ми се вижда забавно Joy Щом могат да уредят бебето на Мазови законно, защо да не може и за Фотеви Joy

# 106
Мда, но Фотев е категоричен - "темата с децата е приключена". А тя дори не смее да му сподели, че иска...
Но знам ли, бременността дава крилааа.

# 107
По- добре да ползва с редбул - по-безопасно ми се струва Joy
Че шести сезон да не се казва Откраднат живот - Безследно изчезнали Joy

Освен това как си представяте Фотев да се остави цялата болница да разбере, че не може да има деца?

# 108
  • Там,където се събуждам щастлива.
Марио си е променил снимката във Фейса. Изглежда ми като човек, който не се занимава със социалните медии, но сега е осъзнал, че ще му бъде доста полезно. Марта Вачкова му е за пример. Wink

Онази статистка в нормална държава ще я уволнят! Ние, българите, сме много добри да не спазваме условия и да прекрачваме границата! Тук имаше едно предаване, от което с месеци не изтече никаква информация, а жълтатат преса са хрътки. Всички зрители бяха невероятно изненадани при развръзката!

# 109
Ааа, Калинка, не е много активен и т.н., но все пак мърда из фейсбука Grinning
Сменя си снимката от време на време, пуска по нещо, макар и рядко. Не е активен като колегите му младежи, но е доста по-напред от Димитър Захариев, който май не си помни паролата на фейсбука Joy

Жената, изнесла информацията, даже не искам да я коментирам. Що за подигравка над труда на останалите хора?! И за какво? Да се направиш на много важен, каква е идеята на издаването на информация? Не го разбирам. Радвам се, че все пак не е изнесла някаква коййй знае каква информация (нищо, което не предполагахме), защото на мен това ми разваля изцяло удоволствието от гледането.

# 110
Марио си е променил снимката във Фейса. Изглежда ми като човек, който не се занимава със социалните медии, но сега е осъзнал, че ще му бъде доста полезно. Марта Вачкова му е за пример. Wink

Онази статистка в нормална държава ще я уволнят! Ние, българите, сме много добри да не спазваме условия и да прекрачваме границата! Тук имаше едно предаване, от което с месеци не изтече никаква информация, а жълтатат преса са хрътки. Всички зрители бяха невероятно изненадани при развръзката!

Според мен е възможно и за тази да има последствия, но сигурно няма да ги разберем. Поне в този сериал много държат на това да не изтича никакво инфо и ако са разбрали (а те сигурно вече са), ще има действия, особено за статист....очевидно е изрично написано и в договорите им.
И за мен е  опит да се направи на важна, да се похвали, че участва в сериала.

И Велислав, и Димитър май трябва да си направят официални ФБ страници, ама някой трябва да им кажеее

# 111
  • Там,където се събуждам щастлива.
Статистката си е изтрила коментарите! Виждали сме я в някои сцени!

В днешно време, Хич, не е лесно да си популярен артист! Почитателите имат много по-бърз и лесен начин за достъп до живота ти! Новините се разнасят мигновенно и остават в пространството! Натиска е голям! Едно време Иван Иванов, Шопов и Сие много по-лесно имаха почитателки. (В нашата кооперация живееше известен музикант от Тангра! Няма да казвам колко често пребоядисваха стените на входа, но надписите бяха велики!)

# 112
  • Ню Йорк
Ванчето тия дни ли ще ражда? Хич няма да им е лесно да си вземат бебето, може целия следващ сезон това да правят.
При Ина и Тасев е ясно, че ще има драма, но дали точно тя щ се окаже бременна не е ясно, прекалено предвидимо е.

# 113
Велислав Павлов има страница, но вероятно не я рекламира и почти няма последователи там. Докато гледам, че тези в личния му профил не са малко. Но беше тагнат и с нея под снимката, която cега е сложил на профила си.

# 114
  • София
Май само аз не намирам особена логика в забременяването на Ина. Не може ли да измислят нещо по-интересно, стига с това забременяване, изглежда много изтъркато като сюжет.
Самата Фотева още не е наясно със себе си, няма представа в какво се въвлича със закачката с Тасев.  От една страна е омъжена, от друга мъжа и е мафиот, който има голяма власт, само да си спомним как за 1 ден купи болница Simple Smile
Все ми се иска да развият връзката им и да я поставят на друго ниво, да има нещо повече от физическо привличане. Това с "Ще съжаляваме ли?";  "Със сигурност", "Ми м....та му" не е сериозно. За мен такъв коментар има смисъл ако искаш нещо мимолетно, без да се обвързваш. Та така.

Ваня, хем трябва да роди, хем и бебето и да вземат тази седмица. Това според седмичния ананс

# 115
Ванчето тия дни ли ще ражда? Хич няма да им е лесно да си вземат бебето, може целия следващ сезон това да правят.
При Ина и Тасев е ясно, че ще има драма, но дали точно тя щ се окаже бременна не е ясно, прекалено предвидимо е.
Съдейки по анонса за седмицата, Ваня би трябвало тази седмица да роди, да. А вече кога ще го вземат бебето - божа работа Grinning

# 116
  • София
Според мен Ванчето лесно могат да я извъртят. Особено ако се обади на вестниците. Ще я изкарат луда, а тя вече има и предишна диагноза, която си съчинява истории за сурогатство. После социалните като и вземат детето, Мазов си го припознава, защото един мъж има право да го направи по всяко време. И ако майката не оспори се записва автоматично в АР. Ако оспори има ДНК експетиза, която вече е съвсем сигурна. И ще си вземат бебока.

# 117

Добре де, Ванчето какво се е запънала за бебето ?
Стана ясно, че тя иска Мазов и ако него не може да го има, защо ѝ е да отглежда детето на други, още повече, че тя беше казала, че ѝ трябват пари и затова се навива за сурогатно майчинство.
На нея просто ѝ хареса идеята да бъде г-жа Мазова и затова започна да използва бремеността, за да го изнудва, но в един момент Стефан си тръгва окончателно и тя остава сама с чуждо бебе и без пари.
Не ми е много ясно какво точно ще постигне Ванчето, като ги изнудва така.

П.с. Веднага лайкнах страницата във фейсбук.
Аааа, аз фенка ли съм или какво ?

# 118
Лелеее, викам си какво е това затишие... а то съм изпуснала цяла нова тема с 8 страници вече 😀😀

Ето една снимка от Инстаграма на Велислав, това успях да разчета :

Скрит текст:
..... прегръща Марио, шегуват се. Врабчев ..... на покрива, наближава ги, клати глава.

Лъжите ни правят роби. На нас самите, но също и на хората, които знаят тайните ни....

От това си мисля, че Тончо ще е последният, който ще разбере за брат си и Огнянова. И ще има голяма драма, защото не само те двамата го правят на глупак, ами и останалите в болницата. [

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 15:11 от Ванилия"

# 119
Лелеее, викам си какво е това затишие... а то съм изпуснала цяла нова тема с 8 страници вече 😀😀

Ето една снимка от Инстаграма на Велислав а това успях да разчета :

..... прегръща Марио, шегуват се. Врабчев ..... на покрива, наближава ги, клати глава.

Лъжите ни правят роби. На нас самите, но също и на хората, които знаят тайните ни....

От това си мисля, че Тончо ще е понследният, който ще разбере за брат си и Огнянова. И ще има голяма драма, защото не само те двамата го правят на глупак, ами и останалите в болницата. [

Врабчев се появява на покрива, наблюдава ги.

последвах страницата на Батко и поканих почти всичките си приятели, включително Димето и Емил Марков

Общи условия

Активация на акаунт