Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 35 761
  • 718
  •   1
Отговори
# 90
Ако Ина забремене, тя ще си има огромни порблемни, незнам защо толкова леко обсъждате нейната бременност. Определено очаквам ако забременее от Тасев, доакто е още с Фотев, да обмисли възможността за аборт. Може да настанат усложнения и Иво скоропостижно ще научи за изневярата.

# 91
Според мен Бамбо ще мрази първо Батко, ще излезе на квартира,  ще го избягва по коридорите. Ще гледа като настъпан Кака. В един момент ще се случи нещо Супер дламатично, което ще го накара да им прости.

# 92
Според мен Бамбо ще мрази първо Батко, ще излезе на квартира,  ще го избягва по коридорите. Ще гледа като настъпан Кака. В един момент ще се случи нещо Супер дламатично, което ще го накара да им прости.

По-скоро го очаквам да се самонарани по някакъв начин и да се забие в работа. Чак да мрази брат си, едва ли. Ще е много емоционален и явен в изразяването на болката си, но няма да намрази Марио.

# 93
И аз мисля, че няма да го намрази, само ще е малко сърдит.
На Зорница не вярвам да се сърди, тя, за разлика от брат му, не му дължи обяснение, а и не го е лъгала по никакъв начин. Даже си мисля, че евентуално разговорите с нея ще го накара да прости на брат си.

# 94
  • София
Аз съм разсъждавала как точно се казва това нещо и не мога да си представя подходящите думи. Но ако сценаристите надмогнат желанието за сеир и го направят този разговор, подозирам, че ще бъде много трогателен, защото Марио е доста драматична натура и си го представям как вкарва тоя драматизъм в речта си Grinning

Ей, това ми се иска да избегнат - сеира. А разговор ще има, няма как. Тони ще има въпроси и на Марио ще му се наложи да отговаря. Иска ми се да го направят добре, без да се стига до скандали, не ми се гледат грозни сцени или разрушени взаимоотношения между братята.
Ще има сълзи и при единия и при другия. Нито лесно се предава брат, когото обичаш като син, нито лесно се отказваш от силна любов. Ако до сега са били само двамата, изведнъж се появява трети, който ще промени взаиоотнощенията им. Двамата имат здрава връзка и ще е жалко я загубят. Още по-ужасно ще е ако Тони се самонарани. На мен точно тази борба ми е интересна, заедно с тази на Калин Wink.

Дона, това с изтичането на информация е изключително неприятно, кому е нужно да се разваля удоволствието от гледането на сериала. Може ли да го сложиш в скрит текст Flowers Hibiscus

# 95
Много мъчно ми става само като чета коментарите за разговора между Марио и Тони. То бъзик, бъзик, ама отсвга се подготвям психически. Не е така лесно - щрак с пръсти и приеми го. Любов си е това. А и като ги вижда всеки ден заедно в болницата...гррррр....
Ели, много сладка сцена си написала Heart Eyes

Аз всъщност идвах с клюка, ама се разсеях Grinning

Скрит текст:
В едната фен група във ФБ (затворената) някой е питал къде се намира снимачната площадка и някаква жена, която играе мед сестра(статист) се е разприказвал, а лешоядите са я заляли с въпроси. Това, което е издала - бебето вече е родено( както знаем), Мазови ще си вземат детето, а Ванчето явно ще ходи в лидницата( написала е- нали е псих. болна, ще се лекува). Явно не си измисля, защото Дария Митушева се в включила с - Защо издавате какво ще се случи в сериала? Не знаете ли, че по договор нямате право?

Ейй май най-важния въпрос не са я питали-дали онова магаре ще се връща. Joy Искам някой да издаде, че няма и да се успокоя.
Искам да чуя от Тони една хубава реплика към брат му. Примерно "ако ти си щастлив и аз ще съм".Grinning Това ще ми е много мило.

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 12:27 от yanitsa.s

# 96
Ако Ина забремене, тя ще си има огромни порблемни, незнам защо толкова леко обсъждате нейната бременност. Определено очаквам ако забременее от Тасев, доакто е още с Фотев, да обмисли възможността за аборт. Може да настанат усложнения и Иво скоропостижно ще научи за изневярата.
Ето това ще ми интересно. Даже няма да има разговори, направо ще се действа! Scream

# 97
Яница, Тони вече даде заявка неведнъж, че ще подкрепи брат си. Аз изобщо не мисля, че случайно ни дадоха тези сцени и очаквам Тони да прояви разбиране към това, че се е влюбил брат му. Освен това, обичайки Зорница, той самият знае, че е лесно да се влюби човек в нея, не би го съдил. Обаче! Криенето ще го накара да реагира остро към брат му със сигурност. Но не вярвам да стигнат до някакъв дълготраен разрив. Техните взаимоотношения имат нужда от малко корекция и тази любов на Марио ще бъде катализаторът за това.

# 98
  • София
Записвам се чак сега в темата с надеждата тази седмица да свърши сагата с Ванчето, че ми писна вече от нея.

# 99
Ейй май най-важния въпрос не са я питали-дали онова магаре ще се връща. Joy Искам някой да издаде, че няма и да се успокоя.
Искам да чуя от Тони една хубава реплика към брат му. Примерно "ако ти си щастлив и аз ще съм".Grinning Това ще ми е много мило.

Питаха я, ама не отговори Grinning
Ще сложа клюката в скрит текст ей сега, извинявам се, не съобразих.

Тони ще подкрепи брат си, но не очаквайте да се случи в първия момент. Трябва да си изживее личната мъка той.  

Ей, ама никога преди не се е говорело със страници за Тони! Направо ме разтапяте Heart Eyes Blush

# 100
  • Разпиляна във въображението
Записвам се чак сега в темата с надеждата тази седмица да свърши сагата с Ванчето, че ми писна вече от нея.

Дано, че наистина досади.

# 101
Леле, вече знаем какво ще се случи по две от главните линии. Добре, че не е изтекла информация за тези, които най-много ни вълнуват тук 😀

# 102
Не мисля, че ако забременее, ще допусне дори мисълта за аборт. Жената иска дете. По-скоро за да опази Тасев,  ще направи така, че Фотев да се помисли за баща. Само предположение Simple Smile

# 103
Не мисля, че ако забременее, ще допусне дори мисълта за аборт. Жената иска дете. По-скоро за да опази Тасев,  ще направи така, че Фотев да се помисли за баща. Само предположение Simple Smile

Е, ако Фотев наистина не може да има деца, как? 
Затова драмата ще е съвсем  голяма - хем ще го иска, хем може да се наложи аборт

# 104
Може да го навие за забременяване с донор- не знам как му се казва 😁 И за да не си изгуби трофея да склони, а Галя да врътне манипулацията уж че е направила нещо... нали и без това ще обновяват отделението- ето с какво например Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт