Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 479
  • 718
  •   1
Отговори
# 180
Mosquita, само да не чувам отново от Марио "уморен съм", че се напрягам рязко Joy
Харесва ми да анализирам действията на героите, да се опитам да ги разбера, да ги оправдая ако мога и се радвам, че имам съмишленици във ваше лице Simple Smile. Хубавото на сериала е, че ни дава различни теми за размисъл, монолозите са прекрасни за пореден сезон.

# 181
Уморен съм, не можем да сме заедно итем подобни простотии ще ме накарат рязко да ми намалеят симпатиите към Марио. Така че да внимава. Аз много вярвам, че е честен човек и няма да я разиграва като някои други.
Също така се надявам и Зорница да прояви разбиране към него и да го подкрепя, а не притиска.

# 182
Значи сме получили малко инфо от Велислав, за мен това не е проблем, обичам спойлери Grinning
Бая дълго ще крият, че са заедно Марио и Зори щом епизода, който снимат Тони още не знае. Май накрая ще го разбере от друг, което ще го накара да се чувства като глупак или като ги види Врабчев, Марио да реши да му каже за да не му каже някой трети. Единственото хубаво в това е, че явно влюбените гълъбчета ще са щастливи и дори да имат разногласия едва ли са големи.
не е сигурно, че на Батко постът е днешният снимачен ден. Време е вече, според мен, Тони да научи за него и Зори.

# 183
Ако ще се обичат, не ми пречи и да е тайно. Да няма само „искам те, но нямам желание” Grinning

Иначе аз не знам защо се чудите толкова на тия, другите, групи. Хората са различни и тълкуват по различен начин ситуациите. Едно от нещата, които са хубави тук и които може би вие не забелязвате, но на мен ми прави впечатление, щото съм още външна, е че се е събрала доста разнородна компания.  И въпреки че забелязах, че хвърчи перушина понякога, разнородните мнения позволяват да се видят ситуациите от различни ъгли. Докато във фейсбук са някак си по-капсуловани.

Mosquita, напълно съм съгласна за различните хора,  възприятията им и начините, по които тълкуват човешките взаимоотношения, съобразно разбиранията си и средата, която ги е формирала... Но за мен в тези групи витае едно субективно мнение, наложено от няколко души.  Почти мога да се обзаложа, че ако в колата не беше Марио, а Банков, коментарите щяха да са много различни от тези. И най-голямата причина, поради която толкова много ме дразнят е, че не спряха с обидите към Велислав Павлов и Димитър Захариев, и не проявяват и най-малкото уважение към труда на тези момчета.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 19:11 от mayova

# 184
Уморен съм, не можем да сме заедно итем подобни простотии ще ме накарат рязко да ми намалеят симпатиите към Марио. Така че да внимава. Аз много вярвам, че е честен човек и няма да я разиграва като някои други.
Също така се надявам и Зорница да прояви разбиране към него и да го подкрепя, а не притиска.

Не мисля, че би го притискала в този случай. Различното от връзката й с Банков е, че тук тя знае защо Марио я отбягваше в началото, а с Банков до последно преди да се съберат не знаеше. А и тук става въпрос за Тони, а тя го обича като приятел и може да прояви разбиране и търпение, за да не страда много той.
Като цяло аз разигравки от Марио не съм видяла в този сезон. Изградиха му много хубав образ и дано го запазят. Надявам се какъвто и да е финалът на сезона, накрая да не ги разделят и единия от двамата да хукне на някъде. Сцени на летището не искам. Grinning

Майче, и на мен много ми харесва да анализирам всичко в сериала като цяло, тъкмо да си наваксам с литературните анализи в даскало хаха. (то май съм можела и това все пак Joy). Като се замисля как случайно попаднах тук, а свикнах много. Blush

# 185
... Като се замисля как случайно попаднах тук, а свикнах много. Blush 

След края на  филма  ще трябва  да си направим някаква  карашък-тема  по разни нежни въпроси  за тетки-инфантилетки  и да си плямпаме с чаша в ръка  Joy   cheers

# 186

След края на  филма  ще трябва  да си направим някаква  карашък-тема  по разни нежни въпроси  за тетки-инфантилетки  и да си плямпаме с чаша в ръка  Joy   cheers
аз ще се надявам след Откраднат живот  да гледаме Велислав Павлов  в нов, още по-успешен тв сериал. Много ще му ходи да играе в кримка. Следовател или детектив. 😎 размечтах се..

# 187

След края на  филма  ще трябва  да си направим някаква  карашък-тема  по разни нежни въпроси  за тетки-инфантилетки  и да си плямпаме с чаша в ръка  Joy   cheers

Хахахах да, да, че ако почнем да си мислим тук сценариите за евентуалния шести сезон, да се оплакваме от развръзката (ако е гадна) и от сценаристите, и да се превъзнасяме по триото както само ние тетките-инфантилки можем ще стане апокалипсис. Joy Ще нападаме клюкарника хахах.

# 188
Все още не са казали дали това ще е последен сезон или ще правят и друг на есен, миналия сезон знаехме почти два месеца преди финала, а сега.....Ако свърши драматично сезона и имаме нов, тука ще ни изгонят да знаете, не ни изгониха, когато страдахме по Банков, ама за втори път страдание, може да си бием рекорда по изписани теми без сериала Joy

Не е проблем това, че не ги харесват, проблем за мен е как изразяват нехаресването си - използват се грозни епитети свързани  не толкова с играта им, а с външността и то от хора, които могат да са на възрастта на родителите ми, много грозно.

# 189
Ааа Майче, току виж ни оставят с хепи енд и не ни причинят много страдания, освен тия, че ще трябва да чакаме 3-4 месеца ако има друг сезон. Grinning Ми ние за 2 месеца без сериал изписахме 7 теми, за 3-4 месеца колкото са преди есенния сезон не знам колко можем. Двойно може би? Joy
Мале ама кога минаха 30 епизода, аз изобщо не ги усетих и чак ми е тегаво, че още месец някъде остава.

# 190
Аз ще замоля смирено сценаристите за хепи енд на тоя сезон, пък ако почне следващ, може там да има некви драмички от различни естество Grinning

# 191
Аз ще замоля смирено сценаристите за хепи енд на тоя сезон, пък ако почне следващ, може там да има некви драмички от различни естество Grinning

Или поне да няма сцени на летището (знаете си с кои Joy) или жертви (това важи за Тасев, че като гледам кво ще става с Инчето...) Grinning Айде малко да обновят репертоара, моля!

# 192
  • Там,където се събуждам щастлива.

Не е проблем това, че не ги харесват, проблем за мен е как изразяват нехаресването си - използват се грозни епитети свързани  не толкова с играта им, а с външността и то от хора, които могат да са на възрастта на родителите ми, много грозно.

Това е, което не мога да разбера. Отделно съм и професионално изкривена, защото всеки ден се боря с  всякакви нелицеприятни изказвания и се опитвам да науча, децата, че в този живот има норми и общуваме нормално със себеподобните ни!
Като човек трябва да си от стомана, за да не те засегне написаното! Грозна работа!

# 193
Ако имаме нов сезон, някой ще трябва да опере пешкира на финала, както се казва Grinning честито на печелившите.  Зори на финала на 4-ти беше една от тези, сега нека да е от група на щастливите, предлагам на нея да предложат брак този път и без връщане на бивши любими, а може едно бебче, нямам против  Grinning

# 194

След края на  филма  ще трябва  да си направим някаква  карашък-тема  по разни нежни въпроси  за тетки-инфантилетки  и да си плямпаме с чаша в ръка  Joy   cheers
аз ще се надявам след Откраднат живот  да гледаме Велислав Павлов  в нов, още по-успешен тв сериал. Много ще му ходи да играе в кримка. Следовател или детектив. 😎 размечтах се..
В Дяволското гърло  Grinning Да го вземат във втори сезон, нищо, че още не е минал първия  Laughing Laughing

Mарта Вачкова беше отговорила вчера на коментар на нейната страница, че се говори и за шести сезон.

Общи условия

Активация на акаунт