Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 486
  • 718
  •   1
Отговори
# 165
Цитат на: Kalinka link=topic=1032152.msg36623643#msg36623643 .Върхът на всичко беше изказването, че на Марио не му се били давали пари за хотел. Angry
[/quote

Това беше върхът просто !
Явно въпросната само по хотели са я водили, та са ѝ високи критериите.

# 166
Добре, де, Тасев е лекар. Как пък няма да различи синина от грим и то толкова отблизо?
именно, лекар. Не сценарист от Откраднат живот😂😀

# 167
  • Там,където се събуждам щастлива.
Аз не мисля, че Ина се беше гримирала. Обаче, няма и да се разбере какво е....Simple Smile

# 168
Залетях да превключвам канала на Нова тв и се усетих ,че днес ни цакат . За компенсация по Фокс лайф дават Д-р Хаус .
По късно /от 22 ч./ е новият сезон на Кралски особи .

# 169
Залетях да превключвам канала на Нова тв и се усетих ,че днес ни цакат . За компенсация по Фокс лайф дават Д-р Хаус .
По късно /от 22 ч./ е новият сезон на Кралски особи .
Добре, че е само днес. Grin Като се сетя как ни цакаха миналия сезон и в петък заради "Съдби на кръстопът" пускам "Като две капки вода" и песен пея даже. Joy

# 170
  • София
Анна, благодаря за пояснението. Не съм се интересувала от темата и не съм много наясно, но си мислех, шанс няма. Или може бе съм се заблудила от това, че процеса е необратим.

Аз предположих, че Ина се е гримирала, защото просто не виждам как може да се удариш така от врата на гардероб. Единствено самото око й беше насинено, по бузата или носа нямаше нищо, не знам какви гимнастики трябва да е правила, за да се получи така...
Или другия вариант е наистина да се е ударила, но гримьорите така нескопосано да са я направили, че изглежда супер недостоверно.

Процесът е обратим, но е скъпичко. Но при самата вазектомия има и процент неуспешни операции (като всяка друга), та оттам и възможността да се забременее. Ако всичко е наред, казват че защитата е над 99%.
Иначе не мисля, че Ина беше гримирана. Няма логика да го прави, още повече че се видя, че всички решиха, че Фотев я е бил. Не е като да се е показала само на Тасев.

# 171
Значи сме получили малко инфо от Велислав, за мен това не е проблем, обичам спойлери Grinning
Бая дълго ще крият, че са заедно Марио и Зори щом епизода, който снимат Тони още не знае. Май накрая ще го разбере от друг, което ще го накара да се чувства като глупак или като ги види Врабчев, Марио да реши да му каже за да не му каже някой трети. Единственото хубаво в това е, че явно влюбените гълъбчета ще са щастливи и дори да имат разногласия едва ли са големи.

# 172
Значи сме получили малко инфо от Велислав, за мен това не е проблем, обичам спойлери Grinning
 Единственото хубаво в това е, че явно влюбените гълъбчета ще са щастливи и дори да имат разногласия едва ли са големи.

И аз нямам против спойлерите, а този не беше кой знае колко подробен, само ме успокои, че няма да е като с Банков в миналия сезон и ще им се порадваме повече от 2 минути. Joy Ама това, че може би точно Врабчев ще ги види нещо не ми харесва. За последното съм с две ръце горе. Grinning Надявам се най-голямото им разногласие да е на коя кушетка ще се натискат. Joy

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 20:48 от yanitsa.s

# 173
Ако ще се обичат, не ми пречи и да е тайно. Да няма само „искам те, но нямам желание” Grinning

Иначе аз не знам защо се чудите толкова на тия, другите, групи. Хората са различни и тълкуват по различен начин ситуациите. Едно от нещата, които са хубави тук и които може би вие не забелязвате, но на мен ми прави впечатление, щото съм още външна, е че се е събрала доста разнородна компания.  И въпреки че забелязах, че хвърчи перушина понякога, разнородните мнения позволяват да се видят ситуациите от различни ъгли. Докато във фейсбук са някак си по-капсуловани.

# 174
  • София
И като си вземат детето Мазови, какво? Лудата нали ще излезе все някога от психодиспансера. Как се гледа дете, ако някоя луда ти виси непрекъснато отвън? Да не заминат и те за Лондон...

# 175
Ако ще се обичат, не ми пречи и да е тайно. Да няма само „искам те, но нямам желание” Grinning

Иначе аз не знам защо се чудите толкова на тия, другите, групи. Хората са различни и тълкуват по различен начин ситуациите. Едно от нещата, които са хубави тук и които може би вие не забелязвате, но на мен ми прави впечатление, щото съм още външна, е че се е събрала доста разнородна компания.  И въпреки че забелязах, че хвърчи перушина понякога, разнородните мнения позволяват да се видят ситуациите от различни ъгли. Докато във фейсбук са някак си по-капсуловани.

Или пък може би ние се вглеждаме доста в детайлите, разсъждаваме повече и анализираме героите и ситуациите и не на последно място ако се наложи спорим. Grinning Та нали сме тетки, те така правят. Joy

# 176
  • Ню Йорк
И като си вземат детето Мазови, какво? Лудата нали ще излезе все някога от психодиспансера. Как се гледа дете, ако някоя луда ти виси непрекъснато отвън? Да не заминат и те за Лондон...

Звучи логично да заминат някъде и много ще ме е яд ако го направят.

# 177
Лудницата не е затвор, с присъда от определено време. Ако решат, че е достатъчно луда, там ще е до живот. Поне се надявам де, че ми омръзна да й гледам ококорената физиономия Grinning Между другото, лесно е да играеш добър, трудното е така да си изиграеш ролята на лош, че хората да те мразят и извън филма. Като актриса " Ванчето" е блестяща.

# 178
  • Там,където се събуждам щастлива.
Сигурно аз имам по-така очаквания, ако има дискусия. Склонна съм да приема чуждото мнение, ако има добри аргументи, които биха ме накарали да се замисля.
Всъщност с един тип хора в реалния живот никога не бих общувала. Това, че е Фейсбук позволява по-бързо и лесно да се докосна до тези хора и ме обзема....брррр. Та ще се махна, защото прилича на садомазо моето.....Най-грозното е, ако актьорите четат обидни неща за себе си, които са производство на ограничен брой мозъчни клетки. И те са хора. И те имат чувства!

# 179
Най-вероятно ще я въдворят, ще си отдъхнат и ако има следващ сезон и има нужда от нови драми, по някое време като нищо ще излезе да им трови живота.

Калинка, заради актьорите и на мен ми е много обидно да чета грозни и нападателни думи. Те все пак работят. Може да не ни харесва някой, но можем да се постараем да проявим уважение към него. Ама...зрели хора сме, няма да се учим на елементарно възпитание Grinning

Общи условия

Активация на акаунт