Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 354
  • 718
  •   1
Отговори
# 465
Стела, Велислав е козирог.

Хаха, обичам ги козирозите Grinning

# 466
  • Разпиляна във въображението
Да, умира. Операцията няма ли да й даде време? Признавам, че не слушах добре. От друга страна да вземе и да му каже като толкова напира. Тези намеци не ми харесват.

# 467
Аз това, което разбрах, е, че операцията е много рискована и може да не успее да я преживее, защото туморът е на много лошо място. Без нея може да умре след месеци, но може и след дни. С нея не разбрах точно, но като цяло прогнозата не е добра.

# 468
A Захариев, когато разбра за диагнозата й, каза да не се притеснява, защото нeвринoмa бил доброкачествено образувание. Явно разположението му е по-големия проблем.

# 469
  • София
Ъъъ, по някаква причина са ми се изключили известията. Знаех си, че няма начин почти 3 часа да не сте писали.

Проблема е в разположението и в това, че тумора расте, защото притиска важни центрове в мозъка. Медикаментозното лечение е трябвало да спре растежа, но явно при Надежда тумора не се повлиява.

# 470
Kакво ни очаква тази седмица:

# 471
Kакво ни очаква тази седмица:

Галя обаче изобщо няма да си трае. На Войнова не мига да й хвана спатиите, защо така се шашка?
Може би за всичко е виновен Ретроградния Меркурий Wink

# 472
Албена има някакви паник атаки, още не сме разбрали защо.
 Захариев направо ще се гръмне вече, сто жени му се тропнаха на главата в един о същи момент Joy

# 473
  • София
Не ми хареса снощния епизод. Пълнеж отвсякъде. Коко и внучката ако може да не ги показват повече.

# 474

Захариев направо ще се гръмне вече, сто жени му се тропнаха на главата в един о същи момент Joy
А, не го жали. Нали от първи сезон ни го представят като плейбой. Та все ми струва, че сега ще си бере плодовете от похожденията. За това и майаката на Албена , забравих името, иска нещо му каже...

# 475
Коко е много бездарен актьор било то и малък, ще ме прощавате. Баща му също ми е много анти и не е кой знае какво даже никак! Simple Smile) олЕкна ми, Хаха.

# 476
Коко е много бездарен актьор било то и малък, ще ме прощавате. Баща му също ми е много анти и не е кой знае какво даже никак! Simple Smile) олЕкна ми, Хаха.

И двете деца не ми харесаха.
Не го казвам с лошо чувство, защото те са деца, но можеха да направят кастинг, а не да плъзнат направо детето на сценаристката Христина.

# 477
  • София
Не знам как ще изкарат Албена дъщеря на Захариев, като тя видимо е по-малка от Биляна. А връзката доколкото разбрах с майката е била преди брака с Виолета. И той е избрал втората.
Вчера пак някаква боза. Напоследък хич не ми харесват епизодите. И с Мазови циклят и с Калин, а пък с тройката съвсем. Какъв е този страх на Марио да каже на Тони като мъж, че излиза със Зорница? Колкото повече отлага, толкова по-лошо ще става.

# 478
Peace
Не знам кой е баща му, но в такива ситуации се сещам как би изиграл ролята Маляка.

Много ме подразни Марио, с тази криеница. Да кажи на Бебо как стоят нещата и после да го утеши.
Марта също ме дразни с това навиране между Фотева и Тасев.

# 479
Не знам кой е баща му, но в такива ситуации се сещам как би изиграл ролята Маляка.

Много ме подразни Марио, с тази криеница. Да кажи на Бебо как стоят нещата и после да го утеши.
Марта също ме дразни с това навиране между Фотева и Тасев.

Син е на Димитър Рачков

Общи условия

Активация на акаунт