Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 372
  • 718
  •   1
Отговори
# 450
Обаче в суматохата пропуснах да отбележа странно дружелюбното отношение на Романова към Ковачев! No Mouth Тази жена нали доскоро не го понасяше, какво ѝ стана пък сега изведнъж, че му се усмихва и се закача. Тия всичките страдат от някаква тежка шизофрения Joy

Също така, много ми хареса сцената, при която Галя реши да проявява ревност, а Захариев я посече с информацията за болестта на Надежда. Добре е човек преди да си направи прибързаните заключения, да получи повечко информация, че иначе се получават такива неловки ситуации Grinning

# 451
Убивате ме с тези миризми ,отивам да си сложа антиалергичния спрей  Joy
Врабчев дори  нищо  да не надуши , пак ще го прави , за да ги дразни . Така им наблюдава реакциите .
Аз  нещо не внимавах и от начало помислих , че в операционната са Батко и Кака и че ще бъдат разкрити , но после вденах ,че е Боби .
Ваня  май ще опита да повреди бебо , но се надявам да я спрат навреме .
....Аз съм 36 годишна тетка, изобщо не съм в категорията на Супер Марио.
Само гледам отстрани и въздишам. CupidCupidCupid
За Велислав пише ,че е роден на 16 януари 1974 г. , така че направо си му в групата .
Аз ще ви се радвам  от страни  beer Popcorn

Е, ама Огнянова е красавица, не мога да се меря с нея.
Мога само да си мечтая да ме оперира Марио Simple Smile

# 452
По-добре автограф и снимка , отколкото операция Simple Smile

# 453
# 454
Много ме кефи Врабо. Типичен злобен стар ерген😂😀

# 455
Захариев толкова му прилича жена, като Надето.
С Галя изобщо не си отиват.
Just for the records Фотева със снощната прическа не ми хареса, отива ѝ когато е със спусната коса или с опъната назад коса.

# 456
Захариев толкова му прилича жена, като Надето.
С Галя изобщо не си отиват.
Just for the records Фотева със снощната прическа не ми хареса, отива ѝ когато е със спусната коса или с опъната назад коса.

Вярно е. И не е само заради възрастовата разлика - Банков и Огнянова имаха разлика, ама повече си отиваха. Тия двамата са... изобщо не един за друг.

Междудругото Войнова ми се струва, че вече си е паднала по Тони - когато сгащи майка си в кабинета му и майка ѝ почна нещо да я хвали, тя се измъкна с един поглед “ама моля те, не ме излагай точно пред него!”

# 457
  • София
http://---/n/rali-shampion-pili-gumi-v-otkradnat-zhivot.130262.html
Не знам дали е пускано в темата.

Не знам защо не се отваря, слагам в скрит текст:
Скрит текст:
Рали шампион пили гуми в "Откраднат живот"
  Екипът на „Откраднат живот“ засне най-екстремната сцена за всички сезони на хитовата българска продукция досега. В естествената си роля в сериала влиза и осемкратния рали шампион Димитър Илиев. По време на снимки в квартал "Бистрица" в София Илиев вдигна адреналина на актьорския състав, показвайки любовта си към високите скорости. „Жена ми е толкова екстремен фен на сериала, че нямаше как да откажа. Смятам, че днес нарушихме доста комфорта на главната героиня”, споделя легендарният български автомобилен състезател Димитър Илиев, който ще се включи в хитовата продукция за една от най-впечатляващите каскади в историята на „Откраднат живот“. „Това е истинска адреналинова терапия. Новият анестезиолог - Албена Войнова, която се колебае как да продължи напред, ще се върне бързо към живота именно по този начин, благодарение на намесата на доцент Захариев“, загатват сценаристите на най-успешния български медицински сериал.

Скрит текст:
;

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 12:01 от The only one

# 458
Галя пак ще има поводи за ревност, хвана ги в малко неудобна ситуация.

# 459
  • Разпиляна във въображението
А и жената има едно такова поведение спрямо Захариев.

# 460
Стари приятели, близки, жената има сериозен здравословен проблем, облегнала се е в момента на Захариев, защото усеща, че умира. Ако Захариев нямаше такова тежко минало с жените, всяка нормална съпруга щеше да го приеме спокойно. Ама като си знаеш стоката, си малко чувствителен на тема хванати ръце и прегръдки.

# 461
  • София
Ау, ужас, козирог... Grinning

# 462
  • Разпиляна във въображението
Mosquita, тя не го ли погали по ръката? Опита се да му съживява спомените, пита го дали е щастлив.

Миналото на Петър тежи, ще си го носи.

# 463

Кой е козирог?

# 464
Mosquita, тя не го ли погали по ръката? Опита се да му съживява спомените, пита го дали е щастлив.

Миналото на Петър тежи, ще си го носи.
Мен ми се струва, че си беше сложила ръката върху неговата. Иначе вчера го пита какво ли е щяло да се случи, ако е избрал друго навремето...предвид това, че умира, едва ли има мераци към него, по-скоро ни подготвят за издаване на голямата тайна.

Стела, Велислав е козирог.

Общи условия

Активация на акаунт