Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 373
  • 718
  •   1
Отговори
# 435
Простих още вчера на Марио. Тони така го изненада, че баткото нямаше какво да направи освен да побърза да се махнат, преди Огнянова да се появи.

А да бе да, Тони ли му е виновен? Освен това Зорница и да се беше появила, нямаше да направи нищо пред Тони, не е глупава, я
Иначе аз понапсувах Марио снощи и ми мина Joy

Калин незнам как ще влезе в тази операционна - не за друго, ама няма ли да му е много високо всичко?

# 436
Простих още вчера на Марио.
Аз му простих заради понеделник вечер, пък !

# 437
Много се забавлявах с Врабчев вчера като тръгна да ги души, беше много смешно Grinning, добре че не се сети да души и колежките в болницата, че ще изгърмят и двамата Joy. Ама вярно, тези жени какво са се наръсила, че чак и мъжете ухаят на парфюм.

# 438
Kакто се каза и в монолога, с времето човек се научава да обича и да прощава.
Cцената между пациента и Kалин наистина беше много грозна и унизителна. Hе само за Kалин като лекар, но и като цяло беше смущаваща за гледане и пошла.

# 439
Щях да чакам до  днешния епизод , за да  простя на Батко  малодушието , но  след всичко коментирано тук - навихте ме , давам му  шанс  да се реваншира . Той всъщност нямаше полезен ход , след като Тони  цъфна с ококорени очи  и билетите  и това ,че никой не искал да си играе с него  ooooh!.  Така е като имаш тайни и не можеш да обясниш поведението си .Даже не се сети да каже - ти покани ли Албена ?
 Добре поне ,че пусна онзи СМС на Зори , защото така тя ще разбере ,че не я е излъгал  или забравил , а просто  тяхната тайна ги преследва .
Шерлок -Врабчев ме уби  като   напъна  да ги души , явно той  ще   освети  тайната , която  толкова пречи на всички . Лошото е ,че ще го направи грубо и болезнено /може би и за тримата / .
Петре  много правилно  предвиди ,че  идването на Калин в болницата няма да е  постлано с рози , дано след  случая от вчера  да се сблъскаме  със ситуация , в която  той пък да е герой  Praynig
Монологът  е прекрасен /както и всички до тук /  Peace !

# 440
  • София
Ако Врабчев каже на Тони "тайната" какво ще спечели от това? Ще създаде смут и раздори? Той и без това е голям дразните. newsm78

# 441
Ако Врабчев каже на Тони "тайната" какво ще спечели от това? Ще създаде смут и раздори? Той и без това е голям дразните. newsm78
Той няма да тръгне да разказва на Тони, щото не знае нищо за неговата драма. Той просто в типичния си стил ще каже нещо хапливо, особено както Зорница му е причерняла напоследък, и Тони ще е наблизо и ще го чуе. А както видяхме от самото начало и Пенев, и Врабчев са страшни клюкари. Както не се посвениха да говорят пред Марио за това, че Зорница не тръгва с някой, ако не е женен, така ще изпляска нещо и за новата ѝ връзка.

# 442
Простих още вчера на Марио.
Аз му простих заради понеделник вечер, пък !
В понеделник вечер бяха Капките.....? 
Нещо ми се губи..... Joy

# 443
  • София

Калин незнам как ще влезе в тази операционна - не за друго, ама няма ли да му е много високо всичко?

Калин може да е анестезиолог - нищо високо няма, може да гледа монитора, да интобира, да поставя анестезия. Така или иначе пациента е на легло и според мен няма да е проблем.

Изключително много харесвам Огнянова. Много състрадателна, човечна, доверчива и ранима. За мен е добър човек и професионалист, и заслужава щастие. А за това, че се влюбва все е неподходящи мъже е виновно опашатото ядро. А както разбрахме там нито можеш да оперираш, нито да резецираш или да трансплантираш. Simple Smile Аз обаче вярвам, че този мъж е подходящия, но трябва да се научи, че няма страшно да се бори за любовта на жената до себе си, както, че и брат му не е порцеланова кукла, която трабва непрекъснато да пази.

Дона, нещо тайно ще е било и в особена близост, щом Марио още мирише на нейния парфюм Simple Smile 

ПП: Да не пиша нов пост - Вера, вярно, че имаше прегръдка и снимка от В. Павлов. Пък аз като видна тетка се размечтах Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 10:54 от rosita_ta

# 444
Дона, в понеделник вечер Велислав напрегръща Вера и затова тя сега е благосклонна към героя му Grinning

Изключително много харесвам Огнянова. Много състрадателна, човечна, доверчива и ранима. За мен е добър човек и професионалист, и заслужава щастие. А за това, че се влюбва все е неподходящи мъже е виновно опашатото ядро. А както разбрахме там нито можеш да оперираш, нито да резецираш или да трансплантираш. Simple Smile Аз обаче вярвам, че този мъж е подходящия, но трябва да се научи, че няма страшно да се бори за любовта на жената до себе си, както, че и брат му не е порцеланова кукла, която трабва непрекъснато да пази.
И аз така Simple Smile. Смятам, че тя е много добър човек и всъщност, дори и това, че умее да прощава, да се бори за любовта си и да не се предава пред трудностите, това, че може да постави егото си на заден план, дори и това харесвам в нея. И аз вярвам, че двамата са един за друг. И двамата направо летят, когато са заедно. Ще преодолеят пречките и ще са щастливи, сигурна съм.

# 445
Дори съседката по легло на Ванчето почна да се усеща какъв кукумицин е тя .

# 446
Оффф....вярно! Вера, признай си, че Марио миришеше на твоя парфюм! Защо всяваш раздор в Свети Кирил? Joy

# 447
Оффф....вярно! Вера, признай си, че Марио миришеше на твоя парфюм! Защо всяваш раздор в Свети Кирил? Joy

Аз съм 36 годишна тетка, изобщо не съм в категорията на Супер Марио.
Само гледам отстрани и въздишам.
CupidCupidCupid

# 448
Убивате ме с тези миризми ,отивам да си сложа антиалергичния спрей  Joy
Врабчев дори  нищо  да не надуши , пак ще го прави , за да ги дразни . Така им наблюдава реакциите .
Аз  нещо не внимавах и от начало помислих , че в операционната са Батко и Кака и че ще бъдат разкрити , но после вденах ,че е Боби .
Ваня  май ще опита да повреди бебо , но се надявам да я спрат навреме .
....Аз съм 36 годишна тетка, изобщо не съм в категорията на Супер Марио.
Само гледам отстрани и въздишам. CupidCupidCupid
За Велислав пише ,че е роден на 16 януари 1974 г. , така че направо си му в групата .
Аз ще ви се радвам  от страни  beer Popcorn

# 449
Мен пък Врабчев ме издразни като почна да ги разпитва за парфюмите. И по други операции пак се намесва, лични въпроси задава, поставя ги в неудобно положение... Егати кофти човека. Не ми харесва.
Той си е бил такъв винаги, специално това му поведение не е по-различно от обичайното, просто досега никой не му се впечатляваше, докато Марио му се дразни искрено и много ми хареса как го смърля да млъкне и да не говори. Grinning Иначе мен от самото начало ми е направило впечатление, че Врабчев се държи много непрофесионално в операционната, защото той няма какво да прави, докато другите оперират, и постоянно приказва и ги разсейва. Помня, че още в първия си ден Марио, като оперира, му направи забележка да се спре, ама той Врабчев не прихваща. Да не говорим, че принципно, тъй като той не е стерилен, няма никакво право да напуска своето място и да отива в близост до операционното поле.

А, аз го знам, че е такъв още от предните сезони, просто сега го изкоментирах. По тая причина и никога не ми е допадал, не само след последните му изцепки.

Общи условия

Активация на акаунт