Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 381
  • 718
  •   1
Отговори
# 420
  • Разпиляна във въображението
Някой, който гледа отново серията, да каже, Тони не каза ли  пред Марио, че и Огнянова му е отказала?

# 421
Някой, който гледа отново серията, да каже, Тони не каза ли  пред Марио, че и Огнянова му е отказала?

Каза го. Каза, че никой не е искал да отиде с него, после натърти на “никой” и каза името ѝ. Под никой си имаше предвид точно нея.

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 08:34 от Анонимен

# 422
  • София
Ама те и трите двойки, какви ги вършат под носа на всички - Тасев и Ина се целуват в кабинета й, Мазови и те щяха да докарат инфаркт на Йосиф, Марио пък милва Зорница в коридора и я докосва в присъствието на брат си, ама се крият всички Joy
Не само в кабинета й, а и момичетцето беше там и можеше да влезе всеки момент. Това пък където оглеждат коридора и действат сякаш не може да изскочи никой (особено в тази болница) е без коментар 😁.

# 423
Ми то в тая болница и без това няма хора по коридорите.....нито лекари, нито пациенти. Мир и спокойствие Grinning Grinning

# 424
Ама те и трите двойки, какви ги вършат под носа на всички - Тасев и Ина се целуват в кабинета й, Мазови и те щяха да докарат инфаркт на Йосиф, Марио пък милва Зорница в коридора и я докосва в присъствието на брат си, ама се крият всички Joy
Не само в кабинета й, а и момичетцето беше там и можеше да влезе всеки момент. Това пък където оглеждат коридора и действат сякаш не може да изскочи никой (особено в тази болница) е без коментар 😁.
Ама те всички са си безсмъртни. Особено Тасев.
И според мен ще има драма при Зорница и Марио и Мазови, но вкрая всичко ще се нареди за тях. Лошият край на сезона ще е за Фотева.

# 425
Това е точно по онази снимка, която Ванилия сподели Laughing Даже и в монолога на Захариев преди прегръдката (доколкото успях да разчета и навържа по отделни думи) се казва нещо подобно  Grinning
Точно така, аз направих съчинение по картинка буквално Grinning

Отделно от финалната драма обаче, са много сладки как постоянно търсят повод да се доближат и да се докоснат. Само още не са почнали да се кискат като ученици Grinning
Иначе за всичко е виновна майката на Войнова! Да беше взела проклетите билети, да беше предотвратила драмите:joy:

Забравих да спомена, че душещият Врабчев беше много колоритен, а Жекова спи - под носа си носят сладки и се целуват! Иначе Боби и Ина набират скорост, все повече ми харесват и все по-добре им се получава любовната история.

# 426
Мен пък Врабчев ме издразни като почна да ги разпитва за парфюмите. И по други операции пак се намесва, лични въпроси задава, поставя ги в неудобно положение... Егати кофти човека. Не ми харесва.

# 427
Мен пък Врабчев ме издразни като почна да ги разпитва за парфюмите. И по други операции пак се намесва, лични въпроси задава, поставя ги в неудобно положение... Егати кофти човека. Не ми харесва.

Не разбирам защо така му развалят образа. И преди е бил хаплив, но сега е твърде просто. Това заради Стаменова?

# 428
Не знам дали заради Стаменова или просто си е такъв по характер. Не го дават да се терзае, да страда заради раздялата, което би обяснило донякъде поведението му.

# 429
Той си е бил такъв винаги, специално това му поведение не е по-различно от обичайното, просто досега никой не му се впечатляваше, докато Марио му се дразни искрено и много ми хареса как го смърля да млъкне и да не говори. Grinning Иначе мен от самото начало ми е направило впечатление, че Врабчев се държи много непрофесионално в операционната, защото той няма какво да прави, докато другите оперират, и постоянно приказва и ги разсейва. Помня, че още в първия си ден Марио, като оперира, му направи забележка да се спре, ама той Врабчев не прихваща. Да не говорим, че принципно, тъй като той не е стерилен, няма никакво право да напуска своето място и да отива в близост до операционното поле.

# 430
Това е точно по онази снимка, която Ванилия сподели Laughing Даже и в монолога на Захариев преди прегръдката (доколкото успях да разчета и навържа по отделни думи) се казва нещо подобно  Grinning
Точно така, аз направих съчинение по картинка буквално Grinning
Вече мисля, че нарочно ни пускат някои спойлерчета  Laughing Hо може и да грешим. Ще видим довечера. И ако не беше тая снимка, щях да кажа, че ситуацията ще стане повод, Mарио също да осъзнае, че повече не могат да продължават по този на начин. Hо, уви, вероятно няма да е така.
Прави сте, че имаше леко дежа вю с театъра, но тогава Банков буквално забрави за нея. Докато Mарио нямаше как да се измъкне от ситуацията и поне предварително я предупреди. Предпочитах да ни спестят очакването на Зорница пред болницата, толкова ли не можа да прочете по-рано съобщението  Laughing
За парфюмите ми беше малко странно. Чак пък толкова ли се умирисаха за времето на по една открадната целувка, но нека има и забавни моменти  Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 09:50 от Zlati***

# 431

Не разбирам защо така му развалят образа. И преди е бил хаплив, но сега е твърде просто. Това заради Стаменова?
То пък тяхното беше една връзка да ти не приказвам иди дойде !

# 432
  • София
Простих още вчера на Марио. Тони така го изненада, че баткото нямаше какво да направи освен да побърза да се махнат, преди Огнянова да се появи.

Ина и Борис стават все по-смели. Не забелязвам да имат някакви притеснения, което ще им изиграе лоша шега. Интересно ми е на къде ще я развият тази история.

И нещо от промото за днес, което напълно забравих. Калин ще влезе в операционна като анестезиолог. Може да се сбъдне желанието ми да ги гледам заедно с Ковачев в една зала. Много би ме зарадвало, ако Марио и отношението му към Калин по време на операция е катализатор за промяната в Калин. После да ходят да пият текила, ако може с жените Simple Smile

На мен Врабчев ми хареса. Хареса ми как и Тасев и Ковачев му се репчиха да млъкне, ами гузни са, какво да си кривим душата. Поне се разбра, че е различен парфюма Joy

# 433
Да дръпна и аз един скромен анализ Simple Smile
Сцената с Калин и разяреният пациент изобщо не я догледах.Трябва ли по такъв долен начин да ни се напомня колко е безпомощен Калин,разбрахме го.Според мен беше напълно излишна и грозна сцената и за лекаря и за пациента.

Батко ви,вече казах,че е от типа мъже-кротки, нерешителни и неориентирани.Макар,че по-скоро го разбирам в случая,не можа да се измъкне по адекватно,поне писа смс.Зорница,както знаете изобщо не я смятам за светица,и нещата които ѝ се случват,не че ги заслужава,но са последствия от нейни действия.Всички знаем,че привличаме хора и ситуации много повече  подсъзнателно ,отколкото съзнателно.По повод коментара във фейса за греховете ѝ,ами нашето общество скоро няма да приеме извънбрачните връзки за нещо нормално.

Инчето,ах колко я харесвам(повтарям се знам Simple Smile)Прекрасна е,заради нея искам да се получат нещата с Боби,ами дори и друг да е,да е щастлива.

Ваня вече много ми опротивя.
Врабчев винаги е бил такъв,вие сега го забелязвате Simple Smile

# 434
Злати, аз пък се замислих тия жени колко са се напарфюмирали, че така силно да се умиришат мъжете покрай тях Grinning Айде, Тасев се понатисна малко с Ина, ама Марио и Зорница просто бяха близко един до друг, чак пък така да поеме нейния парфюм... но както каза, трябва да има и комични ситуации. Освен това явно Врабчев ще има доста голяма роля в разплитането на любовния триъгълник и трябва да ни покажат как буквално и преносно души около тайната на влюбените гълъбчета Grinning
Аз не бих могла да сложа знак на равенство между театъра и киното. Да, резултатът за Зорница беше един и същи, но Марио няма тайни от нея, тя не се чуди какво се случва и освен това, нали, предупреди я. От друга страна, е добре да си поговорят още малко, за да може да знае Марио къде са ѝ слабите места на Зорница, той нямаше как да знае, че я уцели баш в болното ѝ място.

Амбър, Зорница не че си го заслужава, просто тя харесва такъв тип мъже - проблемни. Привличат я драматичните героични мъже, които обаче носят със себе си и своите товари. Да се беше привлякла от Тони, нямаше да има проблеми с това любимият ѝ да отреже брат си Joy Но аз вярвам в тяхната връзка. Марио показва доста недвусмислено, че е силно влюбен в нея, преодоля първата пречка, като взе решението, че иска да се бори да бъде с нея, с леко наместване и малко спъвания, падания и грешки, нещата ще се оправят. В случая предимство е склонността на Зорница да прощава такива  неща, защото някоя по-спъната девойка ще го сиктирдоса на секундата. Тя също ще се бори за него, в това съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт