Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 386
  • 718
  •   1
Отговори
# 405
Кой искаше монологът?
Ето първия
"...Как отмерваме времето? Дали тече
различно за всеки...Часовниците се
опитват да превъзпитат времето.
Еднакво за всички. Невъзможно е.
В един и същи миг за едни е спряло. За
други е две стрелки, които непрестанно
се гонят. И не се настигат.
Безнадеждно е да се състезаваме с
времето, можем само да го отричаме...
И да разтягаме само един миг...
Толкова дълго, колкото тече вътре в
нас.
Затова се превръщаме в професионални
крадци. Крадци на време. Минути които
са само сега, само веднъж.
Рецидивисти, които крадат, без страх,
че ще бъдат арестувани.
Времето може да спира за нас. Там
където сме били щастливи. И ние се
надяваме, че ако стрелките помръднат
назад, от изгнаници в дъното на
коридора на живота, ще се върнем пак
на централното място.
Времето зависи от нас, защото тече в
нас. Тик - так, тик - так...И понякога
превръща минутите във векове..."

И вторият
"С времето всичко си идвало на мястото,
казват...
Не казват обаче, че това може да стане
след година, две или след цял един
живот...
Защото преди нещата да се подредят, те
трябват да разбъркат до
неузнаваемост...
Затова и времето тик-така... като
бомба със закъснител.
Тик-так, тик-так...Казват, че когато
ти е дошло времето, го усещаш най-ясно
със сърцето си. То започва да бие все
по-бавно, сякаш, за да отложи
неизбежното, а всъщност като приспивна
песен ти разказва за края...
Някои казват, че времето лекувало...
Лъжат. Просто се научаваш да
обичаш... и да прощаваш.
И да очакваш някой, който все
закъснява, или все не идва...
Но ние винаги го чакаме... онзи някой,
който ни е важен. Защото е
единствен...
И ако попаднеш в точното време, на
точното място, и срещнеш точния
човек... Тогава се случват чудеса.
Чудеса... случват се при хубаво
време... но най-вече когато има облаци”

Така, сега за епизода. Ванчето си е взела сбогом с акъла, това е ясно. Дано оцелее бебокът само, че като гледам, е тръгнала нещо да му прави.

На Калин му е трудно, на Наталия - също. Тия хора имат нужда от професионална помощ, за да се справят с такова огромно сътресение.

На Марио след първоначалната ми фрустрация му прощавам първата издънка Grinning Тъпо е, особено като се има предвид, че сме чувствителни на такива номера, но Марио цял живот се е грижил за брат си и е жертвал всичко за него. Няма за ден-два изведнъж да го забрави това. Ще му трябва време, за да се научи и да се справи със ситуацията. Да не говорим, че той не можа и да реагира и да измисли нещо правдоподобно, за да го излъже.
Пътят на Марио е да се научи как се обича една жена. Заради вътрешното си благородство и добрина, той проявява грижовност, но има още много път да измине, докато се научи къде свършва дългът му на брат и къде започва любовта му към Зорница.
Добрата новина е, че Зорница го обича и ще му прости, ще остане до него и ще го подкрепи.
Лошата е, че Тони ще разбере от друг как стоят нещата и в стремежа си да го предпази, Марио ще го нарани повече. Това също е част от уроците, които Бате трябва да научи - че не помагаш никому, опитвайки се да го държиш под похлупак. И за край - Марио е страхотен, но не е съвършен. Той също има право на слабости и грешки. Предлагам да не го бесим още Grinning

# 406
Mosquita, добре няма да го бесим. Едвам ме нави хахах. Joy

Днес видях пак промото на Зорница, където казва, че любовта е като шах с три пешки и накрая единият губи. Е точно днес, след подобен епизод ли? Случайност? Не мисля! Grin

# 407
Утре ще се видят на покрива, той ще й каже как се е издънил с присъщия си драматизъм (много ме кефи как е коравият мъж, но си е типична драма куин Grinning ) и ще наведе виновно глава в очакване Зорница да му тегли една. Тя обаче ще го изненада, ще го прегърне, ще го целуне и ще го върне към живота. Grinning И после някой ще ги издъни пред Тони, щото като ги гледам много не внимават. И ще вдигнем нивото на драмата Joy

Губещата фигура е ясна. Добре е да минимизират щетите, ама Бате е като слон в стъкларски магазин. Аз и такъв си го обичам, обаче Grinning

# 408
Да го беся Марио не искам, да му загрея врата? О,да, със сигурност!!!
Но гледам да не се впрягам много, защото чакам сватбени спойлери днес, надявам се американците да не издънят нещата Grinning

# 409
Майче, познавайки Марио, той вече се е самобичувал и се гърчи в агония от това, че върза тенекия на Зорница. Така че даже няма да го бием, той ще се самонакаже Joy
Поне я предупреди, ние вече и на това се радваме Joy

# 410
Йес! Имаме напредък от миналия сезон. Joy
Обаче Марио как се стресна Тони като изникна изведнъж зад гърба му, направо подскочи и само успя да пита учудено "Ти кво правиш тука?". Joy За него хич не му беше подходящия момент Тони да се появи, ама откъде да знае човекът какво прекъсна.

# 411

Губещата фигура е ясна. Добре е да минимизират щетите, ама Бате е като слон в стъкларски магазин. Аз и такъв си го обичам, обаче Grinning

Да ти кажа, след предния сезон съм леко мнителна към сигурните и ясни неща, сценаристите ми оставиха травма Joy

Имаме подобрение от Робокоп към Робокоп 2 - подобрена версия, вече пише и съобщения Joy

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 01:27 от maichetoo0o

# 412

Да ти кажа, след предния сезон съм леко мнителна към сигурните и ясни неща, сценаристите ми оставиха травма Joy
Ама то в предния с Банков нищо сигурно нямаше. Joy Беше ми ясно какво ще се случи и то се случи. Май само това беше сигурното - гадната развръзка за жалост. Тук жена в кома няма, не е безнадеждно. А има и други герои все пак, трябва да си минат по реда. Grin

# 413
  • Там,където се събуждам щастлива.
Mosquita, много хубаво си го казала за разликата между любовта между мъжа и жената и двама братя. Каквото и да стане с Огнянова и Марио, не може да промени да промени любовта и привързаността, която имат двамата! Може да ни е яд на Марио, но избора му не беше случаен.

# 414
Нямаме жена в кома, но за сметка на това, брат, който не е само в крехко здраве, но пък и влюбен в същата жена. Четох, че Марио няма да постави Зорница пред брат си, тук въпроса е дали е готов да постави себе си пред Тони, нещо което май никога не е правил.

# 415
Обаче Марио как се стресна Тони като изникна изведнъж зад гърба му, направо подскочи и само успя да пита учудено "Ти кво правиш тука?". Joy За него хич не му беше подходящия момент Тони да се появи, ама откъде да знае човекът какво прекъсна.

Ама и за Тони няма ли рентген в тая болница ? На опера ще ми ходи...
Направо си ги представям двамата братя сами на балкона, с бинокълчетата 😊
Иначе София Кузева много ми харесва.
Дано да я задържат по-дълго.
Ванчето не ми се коментира вече.
Калин, ако се изребчи още веднъж на Наталия, не знам...
Момичето толкова се старае да му показва любовта си, а той само я хока.
Явно това е компенсация за предния сезон.

# 416
тук въпроса е дали е готов да постави себе си пред Тони, нещо което май никога не е правил.
Не го е правил и поради тази причина му трябва време, за да се научи, няма да стане от днес за утре. Марио е свикнал да жертва себе си заради Тони, сега по инерция жертва и Зорница. Това ще се промени, просто трябва малко търпение и великодушие към грешките, които ще направи междувременно. Все пак не забравяйте, че до вчера Марио беше готов изобщо да се откаже да се бори за щастието си.

Обаче Марио как се стресна Тони като изникна изведнъж зад гърба му, направо подскочи
Абсолютно, и изобщо не успя да реагира адекватно. Ако предварително беше измислил нещо, можеше да го отклони, ама се оплете, щото не можа да отговори на въпроса какво толкова по-важно има да прави.

# 417
Ама и за Тони няма ли рентген в тая болница ? На опера ще ми ходи...
Направо си ги представям двамата братя сами на балкона, с бинокълчетата 😊
Иначе София Кузева много ми харесва.
Дано да я задържат по-дълго.
Ванчето не ми се коментира вече.
Калин, ако се изребчи още веднъж на Наталия, не знам...
Момичето толкова се старае да му показва любовта си, а той само я хока.
Явно това е компенсация за предния сезон.

Вера, ще ме съсипеш от смях Joy Живо си ги представих братлетата на опера Joy Дано само са си сложили фраковете, че с дънки и спортно якенце не се ходи на опера Joy Thinking
Сега се замислям, че Зорница не трябваше да отказва - тъкмо щеше да разходи още веднъж червената  рокля Laughing

Е Тони 24/7 ли да седи на рентгена?  Ще се облъчи съвсем и ще вземе да се влюби във Ванчето Joy
П.С. Извинявам се - Ваня, не Ванче

# 418
Утре ще се видят на покрива, той ще й каже как се е издънил с присъщия си драматизъм (много ме кефи как е коравият мъж, но си е типична драма куин Grinning ) и ще наведе виновно глава в очакване Зорница да му тегли една. Тя обаче ще го изненада, ще го прегърне, ще го целуне и ще го върне към живота. Grinning И после някой ще ги издъни пред Тони, щото като ги гледам много не внимават. И ще вдигнем нивото на драмата Joy

Това е точно по онази снимка, която Ванилия сподели Laughing Даже и в монолога на Захариев преди прегръдката (доколкото успях да разчета и навържа по отделни думи) се казва нещо подобно  Grinning

# 419
Нека помня това клипче дали беше пускано :

Общи условия

Активация на акаунт