Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 35 812
  • 718
  •   1
Отговори
# 555
Калин започва да се осъзнава - "искам да се чувствам жив", а такъв е само в операционната. Много мило се държа с Наталия.
Ей така исках да го гледам, беше много приятно. Смешно ми стана като каза на Наталия "абе айде да направиш боб със зеле" и се разсмяха после. Много сладки бяха. Joy

Ахахахаха Майче, да и на мен. Чудя се откъде обаче? Thinking Дежа вю ли ще има пак? Joy

Разликата е, че Марио няма да я разочарова повече. Ще в убеди да се върне и ще си вземе поука. Той ще се гръмне, ако Зорница напусне

Значи очаквам нещо голямо за разубеждаване Wink, иначе не знам той как ще успее. Е чак да се гърми не искам, може като брат си да се натряска с уиски, на него нищо няма да му стане.Joy

# 556
Mудно вървеше епизода. Hай-интересното беше събрано в промото за следващия. Завладя ме само лекцията срещу тютюнопушенето. Тъкмо се бях отчаяла и реших, че ще е поредния безсмислен пълнеж, но се оказа силна и емоционална. Cцената между Ина и Тасев беше красива, но не ме вълнуват особено много тези двамата. Врабчев нещо се опитва да се усуче около Aлбена или само на мен така ми се е сторило?

# 557
Аз пък да си кажа, не ме впечатли секс сцената между Ина и Тасев. Някакво протяжно, бавно, нямаше страст, плам. Някак мудна беше сцената.

# 558
Mудно вървеше епизода. Hай-интересното беше събрано в промото за следващия. Завладя ме само лекцията срещу тютюнопушенето. Тъкмо се бях отчаяла и реших, че ще е поредния безсмислен пълнеж, но се оказа силна и емоционална. Cцената между Ина и Тасев беше красива, но не ме вълнуват особено много тези двамата. Врабчев нещо се опитва да се усуче около Aлбена или само на мен така ми се е сторило?

душенето на косата ѝ ми беше зловещо - като в някой хорър Joy Той Врабчев е идеален за хорър Wink

Яница - просто ще се натряска с МНОГО уиски Joy не с два- три пръста Wink

# 559
  • Там,където се събуждам щастлива.
Защо трябва в секс сцените да има някакви бурни неща? Точно те ми се виждат нереалистични, защото съм убедена, че повечето от хората се любят с нежност, а не с животински плам!

# 560
Аз пък да си кажа, не ме впечатли секс сцената между Ина и Тасев. Някакво протяжно, бавно, нямаше страст, плам. Някак мудна беше сцената.

И мен. Ама ....според мен Наум не е за такива сцени - не е актьор и сигурно не му е комфортно. Има си и връзка, нали

# 561
Беше красива и естетически издържана,като сцена от видеоклип. Иначе за страст май не можем да говорим, не ме напуска усещането, че гледам тийнейджъри, които се влпбват за първи път.

Калин ми хареса - жив, с хъс, дано му измислят някаква такава работя. Калин и Марио са страхотни заедно.

# 562
Mалка скоба, но нали не мислите, че надписът "Cтарата любов ръжда не хваща" се отнася до любовта между Банков и Огнянова? Cпоред мен момичето има предвид участието си в сериала. Дали тя ще се включи отново епизодично, дали татко й снима или просто, по някаква причина, са се разходили до Cв.Kирил, няма значение. Hо мисля, че не е вложила друг смисъл.  

# 563
  • Кърджали
Не гледах много внимателно, но общо взето само момента с лекцията ми направи впечатление.Много добра лекция, съвсем различна от шаблонните "дрън-дрън" за вредата от цигарите. Дъщеря ми се заслуша, дано нещо е успяло да влезе в хубавата и главичка Тук поздравявам сценаристите, идеята им беше прекрасна.

# 564
Mалка скоба, но нали не мислите, че надписът "Cтарата любов ръжда не хваща" се отнася до любовта между Банков и Огнянова? Cпоред мен момичето има предвид участието си в сериала. Дали тя ще се включи отново епизодично, дали татко й снима или просто, по няккава причина, са се разходили, няма значение. Hо мисля, че не е вложила друг смисъл.  

И аз не мисля, че е за Банков и Огнянова. Явно просто е отишла “на гости” Иначе забелязах, че гледа сцена на Стаменова и Фотев

# 565
Дона, и аз това си помислих, че Наум не е актьор и оттам да идва някакво стеснение и скованост.

И, да, Калинка, хората, младите хора особено, които са влюбени, в началото на връзката, правят секс с плам. Не говорим за 10 годишни брачни партньори, а за хора, обзети от страстта на първоначалното влюбване.

# 566
  • Ню Йорк

душенето на косата ѝ ми беше зловещо - като в някой хорър Joy Той Врабчев е идеален за хорър Wink

Направо американците да го взмат за някой психопат в Престъпни намерения  Joy Joy Joy

# 567
  • София
Между другото Врабчев беше готин този епизод, особено с Калин.
Разговора с Албена беше много в негов стил. Трябваше да покаже, че не е забравил как го прескочи при онази операция. Съвсем в негов стил и показа кой командва парада.

# 568
В инста на Али няма вече нищо,даже снимка.
Да ви питам вас двете (Дона и Яница)какво ви се обръща отвътре ,м?Нали не струваше миналата история,нали това е голямата любов на Зорница?Simple SmileАз даже не дослушах Боби,пред очите ми сцените от 4 сезон Simple Smile
А Боби много сладко и поучително говореше на децата.Но интимните сцени не му се получават,ниво -11клас.Но пък млади, красиви приятни са за гледане.Кученцето-бонбон.
Браво на Калин ,съвзема се.Разбира си от работата ,ама много е креслив Simple Smile
Алилуя,да имаме бебе вече Hands Pray

# 569
Врабчев нещо се опитва да се усуче около Aлбена или само на мен така ми се е сторило?
Търси парфюма на Тасев, за този на Марио предполагам се досеща, а може и да не е така.

Общи условия

Активация на акаунт