Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 35 815
  • 718
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Ама тя ще вземе да пукне тая наистина... Може да пукне в посолството - хем законно бебе, хем спокоен живот след това...

# 541
  • София
Галя преди два епизода беше 12 г.с. Сега вече е поне 5 месец, като и гледам корема. А Ванчето още не ражда. Егати слоницата !

# 542
Най-добре ще е да успеят да спасят бебето, но Ваня да почине. Че аман вече от нея. Само защо вкараха тая линия с посолството тогава?

# 543
Най-интересното от този епизод с Калин в операционната и просветлението на Мазов е самото промо за утре, добре че не е петък, че щяхме да се мъчим ли, мъчим Joy

# 544
Галя преди два епизода беше 12 г.с. Сега вече е поне 5 месец, като и гледам корема. А Ванчето още не ражда. Егати слоновата!

Е най-сетне роди! Дано всичко е наред с бебо!

Ама вярно с много голям корем  е Стилянова.
Явно тези снимки са след почивката й, нали доста време не снимаше.

# 545
Oуууу, утре ще е много интересно, най-после стигнахме до раждането, Зорница явно продължава да иска да напуска, а Тасев иска да говори с Фотев, а той пък намерил заместник на Ина.

Зорница явно е решила да напуска, след като Марио ѝ върза тенекия (налинповтори Банков).... ама няма , знаем Wink

И бебето ще се роди, така чееее

Яница, да! Най-после Генадиева също да се завърне Wink

Генадиева is back! Йеее. Joy Време беше да вкара мъдростите, голяма почивка, голямо нещо. Евгения й знае историята и ще я накара да се замисли. И кога мина цял месец изведнъж, нали беше до края на месеца на работа? Пак нещо недоизмислено има тук.

Ми то бебето ще се роди ама тая Ваня...тая Ваня удари дъното на лудостта.

Тасев какво се прави на голям мъж? С Фотев щял да говори. И какво, ще му каже примерно "абе шефче, влюбих се в жена ти, айде остави я". Joy И Фотев на драго сърце ще му я отстъпи, даа, ама не.

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 21:30 от yanitsa.s

# 546
Мнооого протяжен епизод, стана интересно накрая.
Сцената между Тасев и Фотева обаче беше много яка.

Яница, то е до края на месеца, но ние не знаем кога го каза това - на 5-то, на 15-то число Grinning Изпитвам известни съмнения, че Евгения ще я разубеди.

# 547
Напрегнах се да чакам извинението на марио , а то ...
Само  Наумчо /Боби/  дръпна  добра реч на децата .Сцената с Ина /както даваха отражението им в аквариума/ беше  много приятна .
Промото беше  пълен потрес  #Crazy - Кака напуска , Фотев  търси заместник на  Ина /отрязва и контактите/ , бебо не проплаква  Cry ..., но знаем че едва ли ще е толкова  черно  Peace
Явно Марио  става активен и нежен с нея , когато усети ,че я губи  и скоро ще го видим в тази роля .

# 548
Тасев какво тяло извади...
Съгрешиха с Фотева, но от промото май Фотев се усеща. Дали ще успее да я махне от болницата? Дано не.

Калин започва да се осъзнава - "искам да се чувствам жив", а такъв е само в операционната. Много мило се държа с Наталия.

Пешко е тъпо парче спрямо Стилянова. Дължи й точно обяснение за миналото и настоящите си отношения с майката на Войнова.

За Албена ми е жал. Смята, че майка й спи с Пешко, а отношенията им са приятелски.
Едно не мога да разбера - гледам го Пешко, мека Мара си е, твърде далеч от определението ми за свестен и точен мъж. Как точно е успял  да омае три жени да му родят по едно дете? Как ги печели?

Ваня се нагълта с диазепам. Той причинява дълбок сън при предозиране, но действието му отминава с промивки и/или след време. Не вярвам еднократното му приемане да увреди бебето. Него ще го спасят. Но нея?

Жал ми е за Албена и ме е яд на майка й. Никой не й казва истината и тя се лута като мишка в лабиринт.

# 549

Явно Марио  става активен и нежен с нея , когато усети ,че я губи  и скоро ще го видим в тази роля .
Ох, това защо ли ми е познато Joy

# 550
Калин започва да се осъзнава - "искам да се чувствам жив", а такъв е само в операционната. Много мило се държа с Наталия.
Ей така исках да го гледам, беше много приятно. Смешно ми стана като каза на Наталия "абе айде да направиш боб със зеле" и се разсмяха после.Joy Много сладки бяха. Heart

Ахахахаха Майче, да и на мен. Чудя се откъде обаче? Thinking Дежа вю ли ще има пак? Joy

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 21:17 от yanitsa.s

# 551
  • София
Ани скучновата ми беше серията. Добре, че бяха Калин и Мазов.

Бях сигурна за Калин, е щеше ми се да е с Ковачев, но и разговора след операцията беше готин. Страхотен тандем биха били двамата, но май сценаристите ще заложат на зрелищата, а не на качеството.

Интересно го измислиха с посолството, но Ваня реши да действа. Ще е интересно утре.

Ина и Боби бяха готини. Обаче, 12 секунди между Огнянова и Ковачев ме развълнуваха повече от Тасев и Фотева.
Лекцията в училище беше идейна, Тасев наистина го беше измислил много добре.

Албена ми се издигна в очите. Поздравления, че отиде и директно говори със Захариев. Браво, най-накрая някой да реагира адекватно в тази болница

Ух, нито утре, нито в петък ще мога да гледам от 20 часа, а чак по нощите Sad. Дано поне да си заслужава.

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 21:46 от rosita_ta

# 552
това, че анестезиоложката  е церка на Пешко казаха ли го или за само форумски догадки?

# 553
Ей така исках да го гледам, беше много приятно. Смешно ми стана като каза на Наталия "абе айде да направиш боб със зеле" и се разсмяха после. Много сладки бяха. Joy

Ахахахаха Майче, да и на мен. Чудя се откъде обаче? Thinking Дежа вю ли ще има пак? Joy

Разликата е, че Марио няма да я разочарова повече. Ще в убеди да се върне и ще си вземе поука. Той ще се гръмне, ако Зорница напусне

# 554
  • Там,където се събуждам щастлива.
Фотев ще пита къде е кучето и....ще се разплете историята!

Общи условия

Активация на акаунт