Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 35 817
  • 718
  •   1
Отговори
# 525
Ина и Тасев направиха страхотна сцена, много секси беше. Положението е "защото снощи правих кекс" Joy И сега обаче ако стане белята...тц не ми се мисли.

# 526
Жива да не бях! Врабчев похвали Войнова!!!

# 527
Е, как Калин ще анестезира като не е анестезиолог?! И Врабчев му обяснява ей така набързичко кое как става Hushed
Явно Йосиф е бил зает и за това са викнали Калин  Laughing Laughing Laughing

# 528
  • Ню Йорк
Ина и Тасев направиха страхотна сцена, много секси беше. Положението е "защото снощи правих кекс" Joy И сега обаче ако стане белята...тц не ми се мисли.

А колко ли секси ще ги трепе Фотев Wink

# 529
Жива да не бях! Врабчев похвали Войнова!!!
Ама как започна "Много ме дразниш..."Joy Викам тоя пак я заяде, без причина при това. И о, чудо той можел да я хвали, брей. Joy

# 530
  • Разпиляна във въображението
Е, бебчо се роди в болницата. Мазови не говориха ли нещо за нейн роднина? ... Не слушах много добре в онзи момент.

# 531
Ейййй, най-после нещо интересно - в промото! Как ме е яд, че утре няма да мога да гледам...

# 532
Ау, промото...
Зорница ще напуска, Фотев ще маха Ина от поста, бебето на Мазови е критично.

# 533
  • Ню Йорк
Ау, промото...
Зорница ще напуска, Фотев ще маха Ина от поста, бебето на Мазови е критично.

Ей, че са гадни. На най-интересното спряха.

# 534
  • София
Боже, тая ненормалница се отрови, за да убие детето.

# 535
Oуууу, утре ще е много интересно, най-после стигнахме до раждането, Зорница явно продължава да иска да напуска, а Тасев иска да говори с Фотев, а той пък намерил заместник на Ина.

# 536
Тази защо ще й правят промивка- да я оставят...бебчо обаче явно нещо му има Sad
Зорница си е в критичната точка ама тц и занапред ще гледаме угрижената й фиЗиономия...за Ина нямам идея фотев какво намисля.

# 537
Ейййй, най-после нещо интересно - в промото! Как ме е яд, че утре няма да мога да гледам...
Охх, абе Зорница не се ли разубеди вече? Или проваленото кино с Марио е било последната капка в чашата?  Интересно, Евгения май ще пусне някоя мъдрост и ще я разубеди.

# 538
Oуууу, утре ще е много интересно, най-после стигнахме до раждането, Зорница явно продължава да иска да напуска, а Тасев иска да говори с Фотев, а той пък намерил заместник на Ина.

Зорница явно е решила да напуска, след като Марио ѝ върза тенекия (налинповтори Банков).... ама няма , знаем Wink

И бебето ще се роди, така чееее

Яница, да! Най-после Генадиева също да се завърне Wink

# 539
И утре сигурно цяла серия ще ни мотаят с глупости и най-интересното ще бъде накрая...

Общи условия

Активация на акаунт