Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 35 740
  • 718
  •   1
Отговори
# 60
Те ще се палпират другаде - я на покрива, в колата, на аварийния или в подпокривното. Joy Ама в болничните стаи пък се закачат пред пациентите. Да не вземе някой пациент да се изтърве пред Тони, както например Албена му каза за "близкия" на брат му.

Аааа, тия пациенти нямат ли си друга работа? Нещо, болести примерно? Ще ми обсъждат тука лекарите, ааааамаха!

Аз имам лекото усещане, че тази седмица може да ни оставят на сухо с триото Sad Че миналата ги даваха необичайно много. А и нали сега ще има екшън с Ваня, макар, че тя с тоя корем, най-много да успее да стигне до края на алеята пред болницата и да я хванат бързо-бързо Joy

# 61
Aaaa Дона, не вярвам, то време не остана много, че чак цяла седмица да ги няма. Най-много един епизод да ги пропуснат.Дето вика Ели - те няма да имат много реплики, само ще ги гледаме как се натискат по коридорите. Joy

# 62
  • Там,където се събуждам щастлива.
Обаче, се оказах права, че Ина и Тасев нищо не бяха правили в склада! И в  колата също!
Нови горещи сцени се очертават в идващата седмица!

# 63
Мириел , както винаги си перфектна със заглавието на темата  bouquet !
И аз  съм се снишила и нещо си бръмча  и изведнъж - 62 поста в нова тема  Shocked
Представям си до вторник какво ще стане  Joy Ще започнем пак със сценариите  newsm78

# 64
Мириел , както винаги си перфектна със заглавието на темата  bouquet !
И аз  съм се снишила и нещо си бръмча  и изведнъж - 62 поста в нова тема  Shocked
Представям си до вторник какво ще стане  Joy Ще започнем пак със сценариите  newsm78

Ела да си бръмчиш с нас, ние вече и без друго сме започнали със сценариите как Тони ще разбере и какво ще стане с Ванчето и Мазови. Grinning

# 65
  • Варна

Днес попаднах на една рецензия за Вездесъщият. Eдинствената критика беше, че това, което, може би е излишно във филма е зад кадровия глас, как с нищо не подпомага историята или персонажа и това, което доказва е само, че Велислав Павлов е актьорът с най-добра дикция в България  Grinning И ми стана забавно, че във фейсбук постоянно има критики за говора му, от хора, които са го гледали само в cериала. А тук, според мен, умишлено се използва по-разговорна реч, което прави диалозите по-живи и не се усеща театралничене, но пък тъй като озвучаването е лошо и понякога не му се разбира (не само на него).

Утре ще ходя да го гледам, нямам търпение.
Ще ви кажа Батко как се представя там.
Малко спойлер... Справя се повече от перфектно.

# 66
  • София
Благодаря за темата. Хубаво заглавие. Simple Smile
Идната седмица чакам развръзката на мазовската сага.  bowuu

# 67
  • in Wonderland
Благодаря за темата Flowers Hibiscus

А къде го гледате Въздесъщият???
В нашия град има Арена и Синемс сити, прегледах им програмите, но не го прожектират, а ме заинтригувахте да ида.

# 68
  • София
Той излезе миналата година, така че няма как да го дават в големите кина, може би в някакви по-малки. На мен само края не ми хареса. Grinning
Мерси за темата и на мен ми е интересно около Мазови какво ще става, с Ина и Тасев донякъде също, другите нещо не са ми интересни. Grinning

# 69
Много ми харесва монологът му в началото на епизод 31 в комбинация с песента и сцените и си го пускам така да си слушам и да гледам, ама пуста песен никъде я няма и не мога да си я слушам само нея. Joy

Ако правилно се ориентирам, песента е "Oh Yeah" на 16 Frames  Peace

# 70
Много ми харесва монологът му в началото на епизод 31 в комбинация с песента и сцените и си го пускам така да си слушам и да гледам, ама пуста песен никъде я няма и не мога да си я слушам само нея. Joy

Ако правилно се ориентирам, песента е "Oh Yeah" на 16 Frames  Peace
Точно същата е, но никъде я няма.

# 71
Благодаря за темата Flowers Hibiscus

А къде го гледате Въздесъщият???
В нашия град има Арена и Синемс сити, прегледах им програмите, но не го прожектират, а ме заинтригувахте да ида.

Ще го дават в Дома на киното в София, по другите кина отдавна го няма.

# 72
Айде, който може, да гледа днес Simple Smile Да изкоментираме Велислав и там (който е мега як) Simple Smile
Много е жалко, че няма къде да се гледа онлайн срещу заплащане, примерно. Предполагам, че Нова ще го пуснат по тв, но едва ли ще е скоро.

# 73
Надеждата Марио да каже на Тони ми е минимална, миналия сезон се надявах Банков да каже на Зорница за жена си, ама не стана така, тя сама разбра. Така смятам, че ще стане и сега - Тони щастлив да сподели нещо на Зори или брат си, търси я/го и хваща влюбените гълъбчета я да се обясняват в любов, я да се целуват, изобщо в момент, в който просто да няма съмнение какво има между тях двамата. Милото ми Бамби, ще го заболи, но ще го преживее...надявам се, сценаристите да не се присетят рязко за черния му дроб в тази ситуация Grinning

Яница, песента я има в Spotify, само се регистрираш и слушаш на воля Simple Smile

# 74
Тони ще започне да  се досеща сам,  нейното променено настроение ( тя ходи из болницата нахилена като зелка), неговото ( все пак живеят заедно, ще усети липсата и закъсненията). Може пък Зорница да се изпусне нещо пред Тони, което само братята си знаят, а Марио пък ѝ го е споделил. Но да се досеща бавно той самия, не е достатъчно разтърсващо и болезнено. Нали трябва да има драма. Ще ги хване в крачка и ще стане мазало. Вероятността поне за мен, Марио да му каже на по чаша кафе някоя сутрин е нищожна. Grinning тогава ще ме е изненадат сценаристите.

Общи условия

Активация на акаунт