Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 35 720
  • 718
  •   1
Отговори
# 45
Аз вече бях дала своето: "Как според вас Тони ще научи за Марио и Зорница?", но може и анкета за Ванчето и Мазови. Примерно: "Ще успеят ли да си вземат детето Лора и Стефан?" или как ще го вземат, абе нещо от тоя тип. Grinning

# 46
Банков няма да се връща, защото Юлиян Вергов не участва в този сезон. не бяха се договорили мисля за хонорара или нещо подобно.

# 47
  • Там,където се събуждам щастлива.

Хъмбъл, благодаря за хубавата снимка. Много е интересно как Велислав има вид на гамен и говор на гамен, а всъщност е добро момче Grinning

Вчера гледах негово интервю за филма му и си помислих точно същото. Начин на говор е точно на една специфична софийска група хора (Той всъщност от София ли е?), с която в детството ми все се кодошихме, защото съм израстнала в  Центъра.

В списъка за представления я няма Ванчето:
 Мариана Бонева
"МЪРТВИ ДУШИ"  "МЪРТВИ ДУШИ"  "СВАТОВНИЦАТА"  "КЛУБ НА ЛЪЖЦИТЕ"  "СТАРИ ВРЕМЕНА"  "ПЪТУВАНЕ НА ЗАПАД "  "ТАРТЮФ"  "ПРИЯТЕЛИ"  "СКЪПЕРНИКЪТ /КОПРОДУКЦИЯ С МОНТФИЗ/"  "ХУБАВА СИ, МИЛА МОЯ"  "БУРУНДАНГА - ГОСТУВА ДТ ЯМБОЛ"  "БУРУНДАНГА"  "РАЗЛИЧНИЯТ - ГОСТУВА ДТ ЯМБОЛ"  "РАЗЛИЧНИЯТ"  "БУРУНДАНГА"  "СВАТОВНИЦАТА - ГОСТУВА ДТ ЯМБОЛ"  "ДВАНАЙСЕТА НОЩ"

# 48

Хъмбъл, благодаря за хубавата снимка. Много е интересно как Велислав има вид на гамен и говор на гамен, а всъщност е добро момче Grinning

Вчера гледах негово интервю за филма му и си помислих точно същото. Начин на говор е точно на една специфична софийска група хора (Той всъщност от София ли е?), с която в детството ми все се кодошихме, защото съм израстнала в  Центъра.

От Берковица е В.Павлов .

# 49

В списъка за представления я няма Ванчето:
 Мариана Бонева
"МЪРТВИ ДУШИ"  "МЪРТВИ ДУШИ"  "СВАТОВНИЦАТА"  "КЛУБ НА ЛЪЖЦИТЕ"  "СТАРИ ВРЕМЕНА"  "ПЪТУВАНЕ НА ЗАПАД "  "ТАРТЮФ"  "ПРИЯТЕЛИ"  "СКЪПЕРНИКЪТ /КОПРОДУКЦИЯ С МОНТФИЗ/"  "ХУБАВА СИ, МИЛА МОЯ"  "БУРУНДАНГА - ГОСТУВА ДТ ЯМБОЛ"  "БУРУНДАНГА"  "РАЗЛИЧНИЯТ - ГОСТУВА ДТ ЯМБОЛ"  "РАЗЛИЧНИЯТ"  "БУРУНДАНГА"  "СВАТОВНИЦАТА - ГОСТУВА ДТ ЯМБОЛ"  "ДВАНАЙСЕТА НОЩ"

Да, обаче в тоя списък са постановки които в момента се играят, а тези не мисля, че са от тях.

# 50
Значиии, от няколко часа кротко седя и изпълнявам молбата на Мириел да не пишем.... чакам си новата тема, а вие сте изписали цели 4 страници! И тъкмо идвам с бомбата за Калин...ми то това сте пуснали вече...ееххххх
Надявам се Тони да не бъде наранен, ако случайно научи или Марио и Зорница решат да му кажат, за това което се случва между тях.

Всъщност започнах да си мисля, че Тони започна да осъзнава, че Зорница го има за приятел, и затова той  иска да я запази като такъв.

Както и да научи Тони, ще бъде наранен. Да, може да няма никакви шансове, но все пак е влюбен, нещастно влюбен и не може ей така изведнъж да приеме филосифски нещтаа и да се примири. Не е толкова лесно, никога не е. Човек не може да си заповядва на чувствата. Както и да разбере, пак ще е гадно. А това, че брат му крие, е черешката на тортата и забатачва още повече нещата.
А, че Тони иска да запази Зорница поне като приятел, съм съгласна. Вижте само колко беше променен в разговора си с нея при аварийния. Говореше, без да я сваля, без натиск, каза ѝ “За мен ти си прекрасна”, без намеци и задни мисли.

# 51
Някои от заглавията ги виждам на сайта на Ямболския театър, като “Сватовницата”, “Мурунданга”, “Приятели” явно, тези са актуални за момента....Пуууу, как ми се доходи на театър, докато разглеждах сайта...)

Значи Марио  е от Берковица. Ясно защо говори пк този начин. Wink Специфика на региона в смес със софийско влияние. Wink
В трейлъра на филма си говори идеално на микрофона. Озвучаването, явно, е проблемно за гледащите от телевизор. В нова плей го няма този проблем, въпреки че досега съм убедена, че Калин каза “половин декар на половин заплата”, а не “ половин лекар”! Wink

# 52
  • София
Еха, колко сте изписали и все хубави неща, без ненужни заяждания.
След 2 дни и повече от 120 км с колело имам мускулна треска и на пръстите на ръката, но не мога да се въздържа Simple Smile

Значи тази седмица Мазов и Хинова ще си вземат детето, за това нямам и грам съмнение. Явно роднината на Ваня ще е спасителия изход от ситуацията. Радвам се, че сценаристите никой няма да убият. Интересно ми е дали Ваня ще продължи да ги тормози. Предполагам, че сагата няма да свърши веднага, защото все някакъв сюжет трябва да продължи с Мазов и Хинова.

Не ми се вярва Ина да забременее, това вече го използваха, а и Галя е бременна. Сигурно Жекова ще е в основата на последствията Simple Smile. Отново ще слухти и ще се опитва да ги спасява, както и цялата болница. Ина ще пърха като фея из коридорите, а Борис ще е сковано влюбен. Фотева няма толкова лесно да напусне мъжа си и дори той да разбере за връзката им, няма да я пусне.

Албена и Захариев ги разкрихме веднага, ей страшни сме Simple Smile. В тази история за мен интересна ще е Галя, нейната реакция и как това ще се отрази на отношението и към Петър и Албена.

Ох, а тези тримата любимци, пълна мъгла за тях, явно на екипа им доставя удоволствие да измъчват една група тетки Simple Smile.
Марио няма да се отдръпне от Зорница, освен ако тя не го пожелае. Това с опитите "да сме просто колеги" е история и той е напълно наясно, че не може да пребори чувствата си. Мисля си, че историята с Врабчев изигра огромна роля, Ковачев иска да закриля Зорито, а на него това му дай да прави Simple Smile. Огнянова и тя е влюбена, че не вярвам да прави сцени. Истината е, че колкото повече време прекарват зедно, толкова повече ще се привързват един към друг.
Надявам се, че сценаристите няма да ни вкарат в изтърканите клишета - Тони вижда брат си с Огнянова и така разбира, както и подновяване на "искам те, ама не мога".
Аз за друго съм се притеснила Simple Smile. Огнянова оттегли ли си молбата за напускане? Милата е толкова влюбена и отвеяна, че като нищо ще забрави и в края на месеца ще трябва в другата болница да ходи Joy

# 53
Значиии, от няколко часа кротко седя и изпълнявам молбата на Мириел да не пишем.... чакам си новата тема, а вие сте изписали цели 4 страници! И тъкмо идвам с бомбата за Калин...ми то това сте пуснали вече...ееххххх
Ми, Дона направо си се минала яко. Joy На мен тая "бомба" за Калин ми дойде много добре, явно ще стане чудо. Тази снимка не е направена току така.
А Fairy вече много време я няма. Cry Сигурно трета тема сме почнали без нея, много има да наваксва, че ни е изпуснала спатиите. Grinning

# 54
Хаххах, и аз все още чувам декар Grinning

Аз нямам проблем с говоренето на Велислав Simple Smile Да, понякога не разбирам какво казва и се налага да връщам с надут звук, но Марио говори толкова топло и мило, че не ми пука Joy

Минах се, я!!!! Ужасссс, а и виждам, че сте обсъждали и моите хора Grinning
Мда, явно ще се случи нещо важно и очевидно Калин ще е на крака преди края на сезона

Ама вие сериозно ли мислите, че Тони ще научи по друг начин, освен да ги види заедно?

# 55
  • София
Ей сега видях снимката на Калин. Не знам, но на мен с това бастунче и с Мони Монев в първия момент ми заприлича на Илия от Дървото на живота Simple Smile
Иначе готина закачка с д-р Хаус.

Дона, мисля, че Тони няма да ги види как се целуват по ъглите. По-скоро, че ще види промяна в поведението на Марио, ще засича погледи, реплики, усмивки. Така ще започне да се прокрадва съмнение, че нещо се случва. Очаквам и колега да помогне - дали Врабеца, дали Войнова или някой друг. А и както назада някой каза - двамата влюбени не може само в колата, не че е лошо, но все пак колкото и да е романтично, не става за всеки път Wink. Марио ще се наложи да посещава дома на Огнянова, че и двамата като ги гледам не са склонни към въздържание. А честите липси на Батко няма как да не накарат Тони да се замисли какво се случва.

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 23:36 от rosita_ta

# 56
Хаххах, и аз все още чувам декар Grinning

Аз нямам проблем с говоренето на Велислав Simple Smile Да, понякога не разбирам какво казва и се налага да връщам с надут звук, но Марио говори толкова топло и мило, че не ми пука Joy

Ама вие сериозно ли мислите, че Тони ще научи по друг начин, освен да ги види заедно?
Ооо изобщо не мисля, че ще избягат от това клише. Joy Ще ги види и още как, ние тука само можем да се надяваме  на нещо по-различно.
И аз понякога не го разбирам и си превъртам да чуя ама и на мен не ми дреме особено щото ми е кеф да им гледам сцените хахаха. Много ми харесва монологът му в началото на епизод 31 в комбинация с песента и сцените и си го пускам така да си слушам и да гледам, ама пуста песен никъде я няма и не мога да си я слушам само нея. Joy

# 57
Аз не мисля, че Тони ще ги види, а ще чуе думите на други, които са ги видяли. Залагам на Пенев и Владов. (Въпрос за анкетата? Wink)

# 58
Абе ако чуе от други, може и да не повярва, ще реши, че Врабчев разправя лъжи из болницата. Да ги види е най-болезнено (грррррр, тия сценаристи, друго не могат ли да измислят! Ще си съсипя черния дроб в тази сцена!).
А и си мисля, че Марио и Зорница засега ще внимават с палпирането из болничните стаи Wink

Абе така и не ни пуснаха фотосесии от новия сезон - така исках една хубава снимка на Бамби да си сложа на аватара....да ама не.
Нали щеше да има някакви допълнителни снимки...

# 59
А и си мисля, че Марио и Зорница засега ще внимават с палпирането из болничните стаи Wink
Те ще се палпират другаде - я на покрива, в колата, на аварийния или в подпокривното. Joy На кушетките и в операционната  като разберат всички. Grinning Ама в болничните стаи пък се закачат пред пациентите. Да не вземе някой пациент да се изтърве пред Тони, както например Албена му каза за "близкия" на брат му.

Общи условия

Активация на акаунт