Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 35 705
  • 718
  •   1
Отговори
# 30
Цитат на: maichetoo0o link=topic=1032152.msg36619272#msg36619272

[/quote
Хахаха и аз си го мисля всеки път като прочета подобни изказвания. Много се смях на един коментар, да се върнел и да се ожени за Ванчето, щото много щели да си подхождат. Joy

Еее, Мазов тъкмо случи на жена и сега Банков да му я вземе.

# 31
Благодаря за новата тема.
Прочела съм грешно, че Aлбена знае за миналото на Захариев и майка й. Явно тепърва ще го научи, но факта, че му е дъщеря, предполагам, ще остане тайна между Пешко и Hадежда. В противен случай и там едни сътресения ще има...Подозирам обаче, че мъжът й е наясно със ситуацията.
Mисля, че тази седмица няма да има развитие по въпроса за разкриването на връзката между Зорница и Тони. Щом го няма и в анонса, а не е нещо, което може да мине между другото. Дано поне има повече сцени с влюбените гълъбчета  Laughing
Днес попаднах на една рецензия за Вездесъщият. Eдинствената критика беше, че това, което, може би е излишно във филма е зад кадровия глас, как с нищо не подпомага историята или персонажа и това, което доказва е само, че Велислав Павлов е актьорът с най-добра дикция в България  Grinning И ми стана забавно, че във фейсбук постоянно има критики за говора му, от хора, които са го гледали само в cериала. А тук, според мен, умишлено се използва по-разговорна реч, което прави диалозите по-живи и не се усеща театралничене, но пък тъй като озвучаването е лошо и понякога не му се разбира (не само на него).

# 32
Нали знаете, че понякога простото решение е правилното решение, само че в момента не знам кое е простото решение - да я убият, вкарат в лудница, кое? (сценаристите, а не Мазови Grinning)
За Ванчето като избяга си мисля, че както Галя й каза може да получи инфекция и току виж се случило, стане усложнение и почне да ражда насред улицата. Може по някаква случайност точно в "Св. Кирил" да я закарат, обаче заради инфекцията да е малко късно вече и да се окаже пътник. Или пък що не вземе Галя да забрави някой микулич в нея ако правят секцио и да стане като родилката Мила, то няма да й е за първи път ама поне ще им направи услуга. Joy Ето ти Майче едно просто решение. Joy Един прост микулич може да свърши работа.

# 33

Днес попаднах на една рецензия за Вездесъщият. Eдинствената критика беше, че това, което, може би е излишно във филма е зад кадровия глас, как с нищо не подпомага историята или персонажа и това, което доказва е само, че Велислав Павлов е актьорът с най-добра дикция в България  Grinning И ми стана забавно, че във фейсбук постоянно има критики за говора му, от хора, които са го гледали само в cериала. А тук, според мен, умишлено се използва по-разговорна реч, което прави диалозите по-живи и не се усеща театралничене, но пък тъй като озвучаването е лошо и понякога не му се разбира (не само на него).

Утре ще ходя да го гледам, нямам търпение.
Ще ви кажа Батко как се представя там.

# 34
Злати, винаги съм се чудила, когато другите се оплакват за лошо озвучение, аз винаги си чувам и разбирам всичко Grinning
Ако им дадат още няколко епизода щастие на Марио и Зори, няма да мрънкам, че крият от Тони Grinning

Яница, може и так да стане, ама е прекалено лесно, все очаквам да е нещо по-завъртяно, но в реалността наистина може да е нещо лесно и просто.

# 35
Ако им дадат още няколко епизода щастие на Марио и Зори, няма да мрънкам, че крият от Тони Grinning

Яница, може и так да стане, ама е прекалено лесно, все очаквам да е нещо по-завъртяно, но в реалността наистина може да е нещо лесно и просто.

И аз като Зорница ще се хвана за неговото "засега" и няма да мрънкам ако тая седмица имаме само щастие с тях. Grinning Отделно Тони да се подсеща сам вече и в петъчния епизод да пусне бомбата на брат си. Grinning Пък ние до вторник да откачим тук хаха.
Това наистина е много лесно, ще ми се така да стане, ама кой знае как ще го извъртят. Като се замисля колко неща са се случили по елементарен начин в тоя сериал си казвам що пък не и сега така, но ще видим какво са ни замислили.

# 36
Злати, винаги съм се чудила, когато другите се оплакват за лошо озвучение, аз винаги си чувам и разбирам всичко Grinning
Hякъде бях чела, че звука зависи и от телевизора. Hо тъй като не запомних и не разбрах всичко, да не пиша сега глупости. Факт е, че когато гледам в Nova play нямам никакъв проблем, но на телевизора понякога не разбирам част от репликите на много от героите. Hо Велислав обожавам да го слушам - и гласът му и дикцията му много ми допадат Grinning

Утре ще ходя да го гледам, нямам търпение.
Ще ви кажа Батко как се представя там.
 Peace

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 22:20 от Zlati***

# 37
Аз на всички им разбирам, но както ви писах и преди, в театъра Велислав говореше толкова ясно, че стигнах до извода, че в сериала начинът му на говорене е част от образа му.

Между другото, микуличът на този сезон е „терие”. Кой квото прави все терие иска Joy

Тинка, Тони ще си бъде наранен. Ама щото брат му е магаре и крие.

# 38
Надявам се Тони да не бъде наранен, ако случайно научи или Марио и Зорница решат да му кажат, за това което се случва между тях.

Тинка, Тони ще си бъде наранен. Ама щото брат му е магаре и крие.

Всъщност започнах да си мисля, че Тони започна да осъзнава, че Зорница го има за приятел, и затова той  иска да я запази като такъв.

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 22:24 от ^^^Тинка^^^

# 39
Надявам се Тони да не бъде наранен, ако случайно научи или Марио и Зорница решат да му кажат, за това което се случва между тях.
Като гледам това аватарче, направо си мисля : Ама че те са си лика прилика тези двамата !
Направо да пускат тока между тях и Тонката да е щастлив !

# 40
  • Разпиляна във въображението
Възможен спойлен от Мазов Simple Smile за Калин
Скрит текст:

# 41
Като гледам това аватарче, направо си мисля : Ама че те са си лика прилика тези двамата !
Направо да пускат тока между тях и Тонката да е щастлив !

Няма как да не ти подкрепя мнението Smiley .
Интересно ми е, ако случайно ги съберат като двойка какво ще измислят за тях? Може би ще върнат Мона?

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 22:31 от ^^^Тинка^^^

# 42
Възможен спойлен от Мазов Simple Smile за Калин
Скрит текст:
Дано, дано! Като гледам е с бастунче, може и да успее към края на сезона поне с него да се придвижва. Не мисля, че е случайно това.

# 43
Оо, Калин в ролята на д-р Хаус Grinning

Тинка, отпускът на Огнянова подейства много възпитателно на двамата братя. Марио прие чувствата си към нея, а Тони прие липсата на чувства към него Grinning Аз мисля, че Тони повече няма да пробва да се сближава със Зорница. Той беше много настъпателен, но в крайна сметка прие фактите. Но не би искал да я загуби като приятел, затова смятам, че оттук насетне ще се държи с нея както е редно - приятелски, без да й се натрапва. В предходната серия на изхода като отиде да я успокои, беше мил, даде й подкрепа и не я притесни. Вярвам, че така ще бъде и занапред.

# 44
Интересно дали Фотев ще разбере, че Ина е спала с Тасев и как ще реагира.

Дайте предложения за анкета.

Общи условия

Активация на акаунт