Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 35 728
  • 718
  •   1
Отговори
# 15
При Мазови е пълна каша. Много ми харесват с чувството си за хумор в последните епизоди, но подозирам, че ще им секне. Яко екшън искам там. Sunglasses Ванчето квото я лъгаха - лъгаха, оттук насетне картите са свалени.

Хъмбъл, благодаря за хубавата снимка. Много е интересно как Велислав има вид на гамен и говор на гамен, а всъщност е добро момче Grinning

Все си мисля, че Мазов ще ходи да замазва положението, но не знам Ванчето дали ще му върже. А и той какви ли романи трябва да съчини, че да има обяснение за ситуацията.  newsm78

А дано, ама надали. Нали видяхме на промото как му викна, че вече е "Ваня", а не "Ванче", както Мазов все я нарича. Тя ако не беше чула, че е с Лора можеше да й замаже очите сигурно, но при това положение не виждам как ще стане. Освен паметта да й изтрие. Joy

# 16
Може да пробва да обърне нещата и да твърди, че Лора е луда и се е опитвал да укроти нещата, за да не буйства Grinning
Ама щом Ваня ще бяга, каквото и да опитва, явно не му е вързало.

# 17
Мазови, ще си вземат детето, въпроса е как? На Ваня самото бебе не и е нужно, целта и беше Мазов, а няма средства да го гледа ако реши да духне с него, най-добре е да я затворят в някоя лудница(ако сценаристите не я убият), може да е луда, но хич не е тъпа и с това си маниакално преследване няма да ги остави просто така. Очаквам развръзката при тях скоро.....или поне малкият Стефчо да се роди Grinning

Тони, още дълго ще бъде в неведение, Марио няма да стигне до момента да му каже, все си мисля, че ще ги види в някой еднозначен интимен момент или от различни ситуации ще почне да загрява, че има нещо между тях и да зададе въпросите си на един от двамата.

Благодаря за темата Simple Smile, но номера не трябва ли да е 44?

# 18
Мазови, ще си вземат детето, въпроса е как? На Ваня самото бебе не и е нужно, целта и беше Мазов, а няма средства да го гледа ако реши да духне с него, най-добре е да я затворят в някоя лудница(ако сценаристите не я убият), може да е луда, но хич не е тъпа и с това си маниакално преследване няма да ги остави просто така. Очаквам развръзката при тях скоро.....или поне малкият Стефчо да се роди Grinning

Тони, още дълго ще бъде в неведение, Марио няма да стигне до момента да му каже, все си мисля, че ще ги види в някой еднозначен интимен момент или от различни ситуации ще почне да загрява, че има нещо между тях и да зададе въпросите си на един от двамата.

Благодаря за темата Simple Smile, но номера не трябва ли да е 44?

Чудя се къде по дяволите ще тръгне бременна с бебе, което даже преносва. Та тя може всеки момент да роди, а това може да се случи даже и на улицата. Ми то нали е луда, какво да очакваме всъщност. Grinning

За мен е по-добре сам да започне да загрява и да попита директно брат си. Марио вече няма да има накъде да бяга и да отлага и ще трябва да му каже.

И да, темата трябва да е 44 номер.

# 19
Да попитам Тони от кого е получил бъбрек. Защото аз си мисля едно нещо, ама то май не е така.
Аз съм останала с впечатление, че Зорница знае за трансплантацията.
Не се  знае от кого е получил черния дроб (не бъбрека Wink). А Зорница знае само, че е бил болен. Марио й го каза, но за трансплантацията не е.
Хахахаха мисля си за черен дрон, не знам защо написах бъбрек.

# 20
Аз за Тони си мислех - не се ли очаква Марио да почне да отсъства от вкъщи по-често. Колкото и да се крият, едва ли няма да се виждат извън работа. При положение, че живеят заедно няма начин Тони да не забележи промяна в поведението на брат си. Оттам нататък е достатъчно да ги види още няколко пъти и да навърже нещата. Аз също преспочитам да се сети и да пита, а не просто да ги види. И продължавам да му се чудя на Марио къв точно начин и удобен момент търси. Да направи там едно кафе на брат си сутринта и да си излива душата.

# 21
И аз това си мислех, за промяната в поведението и настроението на Марио. Тони го познава най-добре и ще забележи веднага. На него му се стори странно, че така се хвърли срещу Врабчев, а една промяна в настроението му в положителна посока и чести отсъствия вечер няма как да не му привлекат вниманието. Да речем, че един-два пъти може да го излъже, че е останал в болницата или е бил някъде с Тасев примерно на бар, ама тия неща няма да останат скрити дълго и няма вечно да минават. Тони не е глупав.

# 22
Аз мисля, че Тони ще разбере, за Марио и Зорница,като се появи Банков. Банков  ще разбере от колегите, че тя е сама и ще  се опита да си я върне. Тогава ще се наложи Марио да се бори и разкрие връзката си със Зорница. Тони ще разбере и дори ще му помогне за да може кака да остане тяхна.

Мазови ще запишат детето на тях и Ванчетоще го открадне.

# 23
Чудя се къде по дяволите ще тръгне бременна с бебе, което даже преносва. Та тя може всеки момент да роди, а това може да се случи даже и на улицата. Ми то нали е луда, какво да очакваме всъщност. Grinning

За мен е по-добре сам да започне да загрява и да попита директно брат си. Марио вече няма да има накъде да бяга и да отлага и ще трябва да му каже.

И да, темата трябва да е 44 номер.

Не знам къде ще иска да ходи, но плана и се радвам, че ще бъде осуетен. Ние това бебе като кралското го чакаме, само че ние искаме да се отървем от родилката, колкото се може по-бързо Grinning

Оооо, и аз предпочитам сам да почне да се досеща, вече на два пъти остава озадачен и изненадан от реакцията на Марио винаги в присъствието на Зорница, стане ли  още няколко пъти няма как да не започне да си задава въпроси. Както писахте вие, Марио, а и Зорница са доста спокойни, развеселени, нещо доста нетипично за тях до момента. Сценаристите обичат драмите, колкото по-гадно толкова по-добре, за това и очаквам клишето, но добре изпитано - той да ги види, най-малкото целуващи се.

# 24
Не вярвам Банков да се появи, нито пък заради него да се разбере за Огнянова и Марио. Да не говорим, че след снимката, която Вергов качи, повече нищо ново нямаше, което да ни подскаже, че снима. За мен тая снимка беше просто, за да се разбунят духовете малко.

Не знам къде ще иска да ходи, но плана и се радвам, че ще бъде осуетен. Ние това бебе като кралското го чакаме, само че ние искаме да се отървем от родилката, колкото се може по-бързо Grinning

Ясно е, че ще роди в болницата. Не знам само кога по-точно ще избяга - дали ще е преди да роди и ще успеят да я хванат, или ще вземе детето със себе си и ще офейка някъде.

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 21:19 от yanitsa.s

# 25
Историята с Мазови ми напомни за нещо от часовете по литература в училище – богът от машината. Похват, използван в театрите в древна Гърция, когато в дадената постановка, се стигне до ситуация невъзможна за разрешение, без никакъв изход  и напълно безнадеждна, спускали бог на сцената (с помощта на някаква машина) и той оправял всичко и разрешавал нещата по невероятен начин. И ми се струва, че сценаристите, които дотолкова се забатачиха в историята си, и я доведоха точно до път без изход, ще използват нещо подобно и ще вкарат „бог от машината” - близкият на Ванчето, който ще се появи след медийните й изяви. Дано само са измислили подобаваща развръзка на цялата тази история с бебето, че взеха да ме съмняват нещо с това протакане LaughingLaughing

# 26
То май наистина Бог да им е на помощ. Joy Аз не виждам какво може да им помогне. Grinning

# 27
Нали знаете, че понякога простото решение е правилното решение, само че в момента не знам кое е простото решение - да я убият, вкарат в лудница, кое? (сценаристите, а не Мазови Grinning)

Не смятам и аз, че ще се върне Банков, макар че гледам доста хора са убедени, че това ще стане, даже казвайки, че няма да го дадат на Зори, не го била заслужавала, пък аз си мисля "тя няма да го иска, ако се върне" Grinning, защото ще има всичко, което иска с Марио.

# 28
Нали знаете, че понякога простото решение е правилното решение, само че в момента не знам кое е простото решение - да я убият, вкарат в лудница, кое? (сценаристите, а не Мазови Grinning)

Не смятам и аз, че ще се върне Банков, макар че гледам доста хора са убедени, че това ще стане, даже казвайки, че няма да го дадат на Зори, не го била заслужавала, пък аз си мисля "тя няма да го иска, ако се върне" Grinning.

Хахаха и аз си го мисля всеки път като прочета подобни изказвания. Много се смях на един коментар, да се върнел и да се ожени за Ванчето, щото много щели да си подхождат. Joy

# 29
Според мен Ваня ще се опита да избяга преди да роди. Защото, както си говорихме миналата седмица, роди ли, и вземат ли ѝ бебето, ще им е по-лесно, носейки тяхното ДНК да твърдят, че тя е лудата, а не те. То и те съвсем си откачиха покрай цялата история, де Grinning

Но аз предполагам, че сценаристите не просто са забатачили нещата, би трябвало от самото начало да са имали идея как да решат проблема, така че на нас ни остава да чакаме със затаен дъх развръзката.

За Банков - аз също не вярвам, че ще се върне, по-скоро очаквам обаждане/писмо/нещо за приключване. Зорница е толкова влюбена в Марио, че няма и да разбере, че се е върнал, ако го направи Grinning
А и там в момента ситуацията е достатъчно сложна, на сценаристите смятам, че им е ок откъм драматичност и проблеми, няма да седнат да слагат нов отгоре преди да са решили старите.

Общи условия

Активация на акаунт