Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 502
  • 718
  •   1
Отговори
# 150
В интерес на истината след тегавите епизоди в по-миналата седмица, последните 4 бяха много силни, всичките ми доставя удоволствие да си ги пусна пак. За тази седмица също очаквам добри епизоди, защото са назрели много неща за решаване.

Като цяло идеята да имаш тайна връзка и да се срещаш с тайния си любим където и да било на територията на болницата е смехотворно и е бомба със закъснител. Както казваше Наталия в предния сезон на Калин - как мислеше, че ще ти се размине точно в тоя клюкарник Grinning
Така че връзката на Марио и Зорница си е обречена на изкарване на светло, големияг въпрос е кой от двамата - Марио или Тони - ще изпревари събитията.

# 151

То пък щото от политкоректност някой е прокопсал Joy Way to go, girl!

Много тегаво днес като няма епизод, трябва да превъртаме старите Grinning Че и Капките не са интересни вече...

Аз си имам любими сцени от последните два епизода, които ще превъртам още 1-2 седмици сигурно, така че...
Ми...така сме тетките. Joy И аз превъртам тия епизоди от петък насам. Чакам нова порция любов. Grinning
Обаче направо сме като Шерлок Холмс. От една размазана снимка свързахме цяло изречение, че и смисъл да има. Ейй като почнат да ги качват тия сценарии... Joy Сега долу горе си представям как ще разбере Тони и няма да е никак приятно. Ако наистина Врабчев ги види, ще ги разнесе из цялата болница и той ще чуе все отнякъде. Така като гледам ще се случи май към края на сезона както си и мислех. Има поне едно хубаво нещо, че май ще гледаме Марио и Зорница щастливи известно време, ще си хойкат по ръба, ама за сметка на Тони накрая.

# 152
  • София
Скрит текст:
Ако Ина забремене, тя ще си има огромни порблемни, незнам защо толкова леко обсъждате нейната бременност. Определено очаквам ако забременее от Тасев, доакто е още с Фотев, да обмисли възможността за аборт. Може да настанат усложнения и Иво скоропостижно ще научи за изневярата.
Не мисля, че ако забременее, ще допусне дори мисълта за аборт. Жената иска дете. По-скоро за да опази Тасев,  ще направи така, че Фотев да се помисли за баща. Само предположение Simple Smile

Е, ако Фотев наистина не може да има деца, как?  
Затова драмата ще е съвсем  голяма - хем ще го иска, хем може да се наложи аборт

Ако Фотев има някаква медицинска причина да няма деца, за което вече ни казаха, е възможно да го обеди, че се е случило някакво чудо. Да речем нацелили са едни 3-5% шанс.
Но ако той си е правил вазектомия, мисля, че шанса му е абсолютна 0, така че Инчето ще бере ядове....

Информацията, която е издала тази във ФБ, не е кой знае какво, ние така или иначе знаем, че Ваня е родила в св Кирил и Мазови се радват на бебето, но наистина е неуважително и непрофесионално спрямо целия екип.Все пак е била там на работа, а не да разнася клюки, но явно е гледала да се похвали.

Напротив, вазектомията също не е 100% сигурен метод. Има много случаи на забременели жени от мъж, на който е правена такава.

# 153
Баатко в късометражният филм ”Последните два дни” https://www.instagram.com/p/Bh6W5bQhTwS/

# 154
Баатко в късометражният филм ”Последните два дни” https://www.instagram.com/p/Bh6W5bQhTwS/
А филма може ли да се види някъде?

# 155
 Joy Каквито сме инфантилни  тетки -девойки , сме по-вредни и досадни  , когато ни държат на сухо  /без  ТоМаЗо /.
Не се срамувам от това ,че по ми харесват ученическите  закачки между Батко и Кака /Марио и Зори / , отколкото  силно техничния секс .  Нямам против да се случва чат пат , но не държа на тези сцени .
Велислав и Диана много хубаво го играят  самотници , които са  нежни за пръв път  bouquet bouquet.

# 156
Ели, и аз това си мислех - че са много убедителни в играта си и напълно им вярвам, че са лудо влюбена двойка Grinning Без това да го пренасяме в извънснимачния живот Simple Smile

# 157
  • Ню Йорк
А Ина защо беше с насинено око? Версията с гардероба не е много достоверна...

Не беше насинена, а гримирана, за да провокира Боби.
Това сигурно ли е?

Ина не го е потвърдила Wink Беше най-логичното обяснение след като се разбра, чe Фотев не я е ударил. Това с гардероба просто е ясно, че е измислица.

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 19:19 от Галактическа принцеса

# 158
  • Там,където се събуждам щастлива.
Може ли някой да ме убеди да се махна от страницата на феновете, че грозотията и простотията е просто убийствена? Направо....

# 159
Може ли някой да ме убеди да се махна от страницата на феновете, че грозотията и простотията е просто убийствена? Направо....

Чудя се дали да те убедя или не. Понякога се забавлявам, друг път ме е срам от това, което пишат.

Ели, прекрасни са! Особено Марио(Велислав) ме разбива! Толкова добре играе, свкаш виждсм Марио да се променя към нещо различно , нещо много хубаво Heart Eyes А Зорница една усмихната, усмихната Heart Eyes

# 160
Анна, благодаря за пояснението. Не съм се интересувала от темата и не съм много наясно, но си мислех, шанс няма. Или може бе съм се заблудила от това, че процеса е необратим.

Аз предположих, че Ина се е гримирала, защото просто не виждам как може да се удариш така от врата на гардероб. Единствено самото око й беше насинено, по бузата или носа нямаше нищо, не знам какви гимнастики трябва да е правила, за да се получи така...
Или другия вариант е наистина да се е ударила, но гримьорите така нескопосано да са я направили, че изглежда супер недостоверно.

# 161

Аз да опитам? Да се дам за пример Laughing Махнах се след третия час от едната (затворената група). Не можах да ги изтърпя повече, и мен ме беше срам да ги чета. И в другата не е по-добре, макар, че надничам понякога там. Последно едни псевдоморалистки  така бяха изкоментирали сцената в колата, че се чудех да се смея ли, да плача ли...Върхът на всичко беше изказването, че на Марио не му се били давали пари за хотел. Angry

# 162
В тая група бях влязла преди време, но ми се стори, че само разни дечица на по 13-14 години пишат. И тъй като ми се пълнеше нюзфийда с постове оттам, бързичко я напуснах.

# 163
  • Варна
Добре, де, Тасев е лекар. Как пък няма да различи синина от грим и то толкова отблизо?

# 164

Аз да опитам? Да се дам за пример Laughing Махнах се след третия час от едната (затворената група). Не можах да ги изтърпя повече, и мен ме беше срам да ги чета. И в другата не е по-добре, макар, че надничам понякога там. Последно едни псевдоморалистки  така бяха изкоментирали сцената в колата, че се чудех да се смея ли, да плача ли...Върхът на всичко беше изказването, че на Марио не му се били давали пари за хотел. Angry
Ами това, че само животински секс сцени гледаме с нея? Joy Кое му е животинското за бога хахахах? Ще ме разбият тези жени. На мен животински секс ми изглеждаше този между Виолета и Захариев в последните епизоди на 4-ти сезон. Според тях Огнянова привлича мъжете с поведението си на разбита, страдаща и разочарована жена. Всеки път така ги прелъстявала и ако иска можела да ги оправи всичките, ама си имала граници. Grinning Аз пък такова нещо не видях нито при Тони, нито при Банков или при Марио. Обаче много се зарадвах на един коментар на една потребителка, която каза, че вече е досадно да се повтаря само едно и също - Банков та Банков. Намери се кой да им го каже, алелуя! Joy Направо и аз не знам дали да се смея или да плача? По-добре, че не ги чета. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт