Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 491
  • 718
  •   1
Отговори
# 195
Тоя път потърпевшите може да са Ина и Тасев. Не знам защо, но си мисля, че при тях има най-голям шанс да се случи. Огнянова беше миналия сезон, Мазови и те. С Наталия и Калин мисля, че няма да има трагедии, по-скоро ще сме с хепи енд и ще проходи. След всички мъки през този сезон да му измислят гаден финал ще е върха. Пък на Галя и Пешко не знам какво може да им измислят още. Аз всъщност се чудя дали ако има друг сезон Галя ще играе. Съмнявам се честно казано, но ще видим. За Тони лош финал не искам и да си помислям, да не го пипат него.

Ха, Злати, това вече е новина! Щом се говори, работата е ясна.

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 22:49 от yanitsa.s

# 196
  • Там,където се събуждам щастлива.
И според мен ще има нов сезон...Или така ми се иска, след като от години не бях гледала български сериал.
А нещо чува ли се за това “Дяволско гърло”?

# 197
Дали имам снимка с Вездесъщият ?
Не е по темата, но нашият човек е страхотен!

# 198
Дали имам снимка с Вездесъщият ?
Не е по темата, но нашият човек е страхотен!

И той ли беше там? И как му е прословутата дикция?
Ако киноразпространителите следят зрителите, ще пуснат филма не само с една, две прожекции..

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 23:01 от Kalinka

# 199
  • София
Ако събирате група от тетки след края на сезона бройте и мен, моля Simple Smile . Чета ви от доста време и не знам как се навих да започна да пиша. Добре че го направих, защото ми доставя истинско удоволствие.

Леле, чета какво пишете за ФБ коментарите и се убеждавам, че хората сме с толкова различни възприятия. Ако Марио беше завел Зорница в хотел щях да откача и рязко да си сменя мнението за него. Ами на мен точно това ми се струва долнопробно. Тези дето коментират секса в кола може и да не са имали коли на младини, та нямат представа. За мен сцената беше хубава, но щеше да е съвършена ако ги бяха дали как си казват поне няколко думи.
За грозните епитети и обидите - тук е въпрос на възпитание и култура.

Аз съм заложила на драма между Ина и Тасев в края на сезона. Ще ги разделят и в следващия, цял сезон ще ги събират.

Вераааа. Кажи нещо повече.

# 200
Абе какво правите, да не е имало епизод днес? Не мога да ви насмогна!

Верааааа, разказвай за Велислав!!!! Филмът е ясен, гледала съм го, за него давай!!

# 201
Вера, аз тази снимка много я харесвам, а самият филм е готин, гледах го като излезе миналата година Simple Smile, какви са твоите впечатления? :

# 202
Абе какво правите, да не е имало епизод днес? Не мога да ви насмогна!

Дона, точим си клавиатурите за утре. LaughingJoy Малко да загреят хахахаха.

Росита, и на мен нямаше да ми хареса ако бяха отишли в някой хотел и като цяло не си ги представям да се разкарват по хотелите.
За Ина и Тасев и аз съм съгласна. Гранде драмата за края на сезона най-вероятно ще е при тях. Grinning

# 203
И аз залагам драма раздяла за Ина и Тасев, както и събиране в нов сезон. Само какво ще го правим Фотев, не знам.

# 204
  • Ню Йорк
И аз залагам драма раздяла за Ина и Тасев, както и събиране в нов сезон. Само какво ще го правим Фотев, не знам.

Фотев със Стаменова Wink  Тя жената се освободи специално за него. Simple Smile

# 205
Оооо, хич не очаквам Фотев да е така благороден и да остави Ина и Тасев да си живуркат, особено щом тя му е сложила рога.

# 206
Оооо, хич не очаквам Фотев да е така благороден и да остави Ина и Тасев да си живуркат, особено щом тя му е сложила рога.

Абсолютно! Дори к той да има заигравка със Стаменова, това не значи, че Ина ще си живурка. Очаквам в самия край на сезона Иво да разбере за Тасев и да ни оставят тяхната драма за шести (ако има такъв). Ако няма...незнам

Вера ни пусна бомбата к сега се спотайва, нищо не казва Wink

# 207
  • София
Ух, малко Стаменова като върлина пред Фотев, но в модерни времена живеем, та няма лошо мъжа да е по- нисък от жената. Иначе ще са страхотна двойка, ще е интересно да гледаме как "два остри камъка се опитват да мелят".

Но няма да е толкова лесно. На Вечерите, които посещава Фотев, трябва да е с млада и красива жена. Там ума, професионализма и личните качества не се ценят. Друго е ценно - висока, слаба, с идеални размери и послушна.
А и да не забравяме егото на Фотев - не вярвам така лесно да пусне Ина. Аз само като се сетя колко смразяващ беше със Стаменова, когато и каза за мониторите и тръпки ме побиват. Представям си когато разбере, че Ина му изневерява, ще стане страшно.

# 208
Не знам дали сценарситите няма да жертват Тасев, ако имаме нов сезон заради Наум, който след като завърши доколкото разбрах ще се отдаде само на медицината.

А Вера, тя си събира мислите в момента Wink Grinning

# 209
То след такава среща..... ееехххх....малко ме е яд, че не отидох! Към филма имам известни забележки, но заради Велислав си струва да се отиде Simple Smile

Абе Наум може и да жертва едни 4 мсеца за нов сезон, не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт