Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 492
  • 718
  •   1
Отговори
# 225
Пожелавам ви лека нощ !
Майчето беше права, че още не мога да си събера мислите и да се освободя от емоциите, не само от срещата, ами и от филма.

# 226
Ами като няма пари за хотел ще им гледаме животинските секс сцени в колата, в покрайнините на София. Ауу, колко долнопробно. Joy

Не те е срам, невръстна девойка такава!

Надявам се да има още прожекции на филма, на които да присъства Велислав.
Ели, за съжаление никъде го няма онлайн, съмнява ме и че скоро ще го има Sad

# 227
Не го качват никъде, защото върви по фестивали и премиери. Но аз се надявам да изтече от някой торент скоро.

# 228
Ами като няма пари за хотел ще им гледаме животинските секс сцени в колата, в покрайнините на София. Ауу, колко долнопробно. Joy

Не те е срам, невръстна девойка такава!

Надявам се да има още прожекции на филма, на които да присъства Велислав.
Ели, за съжаление никъде го няма онлайн, съмнява ме и че скоро ще го има Sad
Какво приказваш, навела съм глава в момента и съм се изчервила от срам. Joy Joy
То тук всички от отбора трябва да ни е срам, че гледаме такива работи. Не може така, невръстни сме. Joy

Филма и аз много искам да го гледам, ама когато му беше времето съм спала някъде Grinning, пък я го пуснат по телевизията, я не. По торентите абсурд. Пък много ми се иска да повторя "Дъвка за балончета" и "Привличане" с Луиза, ама ги няма никакви.

# 229
Ще го пуснат по телевизията, нали Nova е копродуцент (на "Дъвка за балончета" също). Hо може би ще мине време. Cлед това ще изтече и по торентите. Mакар, че "Посоки" го изтърваха доста бързо.
Cред възмутените във Фейсбук имаше и въпрос, следващия път на магистралата ли щели да изкарат Огнянова  Tired Tired

# 230
...Cред възмутените във Фейсбук имаше и въпрос, следващия път на магистралата ли щели да изкарат Огнянова  Tired Tired 
Тези  наистина са newsm57 ,  да го  smile3534  !
 Ето нещо за  лека нощ   на  милите невръстни девойки  Peace

https://www.vbox7.com/play:4b09262c85

# 231
Еййй, така е - няма пари за хотел, само за коли в покрайнините на София Grinning Grinning Ама и инфантилни тетки не ми звучи - хем тетки, хем детска им работа.....някаксиии
Сега пак си забелязах инфантилния аватар хахахах
Вера и аз се присъединявам към поздравите към мъжа ти Simple Smile И не, не досаждаш Simple Smile

Ами Батко  не беше планирал КЕКС , след напрегнатия ден и думите на пациента , той просто си грабна момичето  и тръгнаха... Това в колата си беше неочаквана  ученическа екстра   Joy .
Това е и моето мнение. Идеята му беше да я разкара от гадорията, затова за мен мястото беше много подходящо. За останалото е виновно опашатото ядро Joy

Вера, много хубава емоция, браво Hug
Да се чуди човек къде са го крили тоя бисер досега.

Наум в момента си взима държавните изпити. Май август приключва с тях.

# 232
  • Там,където се събуждам щастлива.
От клипчето за филма стигнах до извода, че много неромантично се снима една любовна сцена. Явно се е получило, когато крайния резултат е зрителят да превърта и да гледа сцената няколко пъти! Simple Smile

# 233
ТоА познавате ли го 😁

# 234
Момичета, следете програмата на Дом на киното, на 2-ри май ще има прожекция на Вездесъщият, а Дъвка за балончета е днес или утре, не запомних.

# 235
  • Разпиляна във въображението
HumbleBumble, Даниел прилича на онова човече от Хари Потър Simple Smile

За финала на сезона си мисля, че Тасев може да посегне на Фотев.

Завид за срещата с Велислав.

# 236
HumbleBumble, Даниел прилича на онова човече от Хари Потър Simple Smile
Има нещо такова Grinning

# 237
На мен ми прилича на Гринч, където краде Коледата, не знам, такова усещане оставя У мен. 😀😱

# 238
Кралското бебе се роди, хайде и малък Стефчо да се роди тази седмица, че ни се отчака чакалото вече Grinning

Cред възмутените във Фейсбук имаше и въпрос, следващия път на магистралата ли щели да изкарат Огнянова  Tired Tired
Офф, да и аз го четох, те пък все едно са както каза един приятел "правят секс само вкъщи, на тъмно, в една поза" Grinning

# 239
Може само така да го правят Joy

Виж, ако Банков я изкара на магистралата, ще е най-романтичното нещо евър!

Чудят се както да напишат, за да ги изкарат по-долу от дявола. Егати хората.

Общи условия

Активация на акаунт