Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 442
  • 718
  •   1
Отговори
# 255
От клипчето  за Вездесъщия ми се стори ,че Велислав  даже е леко притеснен , когато говори за себе си , но  явно умее да се отдаде 100% на режисьора , защото крайният резултат му се получава жестоко  Peace bouquet И още нещо - камерата явно го обожава .
На мен ми направи много приятно впечатление това, че каза, че се е надявал да може да се справи с тази роля. Някак си скромно ми прозвуча, като да не е с нагласата, че е великият актьор, а пък същевременно си има своето самочувствие Simple Smile
Иначе някъде бях чела, че Велислав е от онези дисциплинирани актьори, които слушат и изпълняват точно заръките на режисьора, което е голяма благодат за последния. Без "ама защо така, ама не може ли иначе".

Мисля, че общата форумна мантра тази седмица е "Раждай, Ваня, твойта кожа!" Joy

# 256
Вера и аз много исках да вкарат проф. Гочева в драмата, но уви.

Гочева може да я вкарат след като се роди внучето - може пък да помогне с връзки да заточат Ваня в лудницата до живот.

Че те изобщо успяват ли да ни изчетат? Joy

Очевидно Grinning

А за Велислав се чудя как не му е изгряла звездата за масовата публика по-рано.

# 257
  • Там,където се събуждам щастлива.
Обидните коментари под снимката на Вергов бяха изтрити!
Не ми го побира акъла до къде могат да стигнат хората....Ужас....

# 258
Що се занимавате с глупости !? Rolling Eyes

Дразня се на изказванията им, защото не са насочени само към героите, а към реални хора с чувства, както казах преди, изразяват мнението си изключително грозно с епитети и подобни. Например Ваня, самият герой е да я застреляш с кеф, но пък актрисата е чудесна с играта си и мога да я аплодирам, за което само Simple Smile.
Ами,Майче Hugи аз се дразня на простотии и на възхваляванята и на Вергов и Павлов .Не са супермени,а просто мъже и актьори(е единият малко по-хубав Simple Smile).Ама не повтарям едно и също като мантра!
Това ,че ги цитирате-въпросните дами,не помага с нищо,само им слизате на нивото и пълните темата.

Много моля ,искам всичко да завърши с хепи енд за Ина и Боби:)

# 259
Ами,Майче Hugи аз се дразня на простотии и на възхваляванята и на Вергов и Павлов .Не са супермени,а просто мъже и актьори(е единият малко по-хубав Simple Smile).Ама не повтарям едно и също като мантра!
Това ,че ги цитирате-въпросните дами,не помага с нищо,само им слизате на нивото и пълните темата.

Много моля ,искам всичко да завърши с хепи енд за Ина и Боби:)

Абе така е права си, ама понякога просто не издържаш и пишеш Grinning

Ще има хепи енд за Ина и Боби, но аз не вярвам, че ще е сега. Ако има 6ти сезон, ще го оставят за тогава. Те тепърва се харесаха, сега ги чака драма, борба и т.н., няма да стигне времето в този мисля. А и първо трябва да разкараме Иво от картинката.

Като те гледам как строго гледаш, как да се хейти Вергов, кажи ми Wink

# 260
Анонс за тази вечер:
https://nova.bg/accents/view/2018/04/24/213910/

Пак ще гледаме Коко и даже внучката на Фотев. Мисля, че заради тях Тасев ще изнася лекция против тютюнопушенето. Ще се забъркат в някоя бъркотия май и Жекова ще се побърка вече. Тя Фотева и Тасев ли да дебне или децата. Grinning

# 261
Може ли да копирате текста от анонса? Тенк ююююю! Hug

# 262
Дона, заповядай Simple Smile

Ваня започва да планира как да накаже Мазов за предателството в премиерния епизод на "Откраднат живот: Критична точка" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Тя решава да се обади на журналистка от жълт вестник и да и да разкаже как искат да откраднат детето ѝ. Какво ще се случи?

Междувременно в болницата пристига внучката на Фотев - Стела. Тя ще се запознае с Коко и двамата ще се забъркат в беля, която няма да се хареса на Жекова. Каква ще бъде тя и ще има ли последствия?

# 263
Mежду хейтът по Вергов и Павлов не мога да правя сравнения. Първо по Вергов, не бих казала, че има и кой знае какъв хейт, тук там някой не го харесвал, но то си е по принцип, а не заради участието му в сериала. Eстествено, няма как един актьор да бъде обичан от всички, но вторият отнесе грозни нападки, само защото най-запалените фенки на Юлиан искат да го виждат точно в една определена роля и решиха, че едва ли не Велислав му е заел мястото. Aми не може върху човек, който има признание от кинокритици, колеги (и то имена в гилдията) и публика ти да сипеш такава помия и постоянно да го сравняваш с "единствения и неповторим" Вергов. Hа кого са нужни подобни сравнения? Hе могат и да видят колко по-многопластов и пълнокръвен образ изграждат самите сценаристи на Mарио, защото са като коне с капаци. Hие си искаме горещите сцени на доцента с Огнянова, той е неповторим, той е най-секси и точка по въпроса. Това най-много ме дразни. За фамилиарниченето под снимките му и обръщения от бонбонче до хищнико, изобщо не искам да говоря. Cтрашни фенки.

Mен Тасев и Фотева засега не могат да ме грабнат. Ина повече ми харесваше в ролята на откачалката, която беше в началото и въобще работата й в болницата, отношенията с Фотев и семейството му, отколкото вълненията с Борис, който пък за момента е и толкова нeубедителен, че даже не усещам да има такива.
По ми е интересно какво ще излезе от историята на Албена и Захариев. Предвиждам тя да има и професионални сблъсъци с Врабчев, а ако извън работата я завъртят покрай Тони, съвсем ще ми напълнят душата. В интервюто със Cофия Kузева, беше писано и за някакъв емоционален момент между майка и дъщеря, предполагам, ще свързано със заболяването й. Cигурно ще е вълнуваща cцена.
Ванчето също я чакам да роди, че и там вече ми омръзна да гледам едно и също. Поне  след като се появи бебето, драмата ще стане малко по-различна.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 13:28 от Zlati***

# 264
  • София
Кой епизод е довечера?

# 265
Дона, заповядай Simple Smile

Ваня започва да планира как да накаже Мазов за предателството в премиерния епизод на "Откраднат живот: Критична точка" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Тя решава да се обади на журналистка от жълт вестник и да и да разкаже как искат да откраднат детето ѝ. Какво ще се случи?

Междувременно в болницата пристига внучката на Фотев - Стела. Тя ще се запознае с Коко и двамата ще се забъркат в беля, която няма да се хареса на Жекова. Каква ще бъде тя и ще има ли последствия?

😂 дано и гръмнат бушона на жекова хлапетиите 😁

# 266
Жекова вместо да се радва, че Коко се е ориентирал правилно към “перспективна” девойка, сигурно ще ореве света Joy

Mosquita, благодаря!

# 267
  • София

Мисля, че ще е 33-ти епизод.
Казали ли са колко ще са този сезон?

# 268
Мисля, че ще е 33-ти епизод.
Казали ли са колко ще са този сезон?
52. Финал на 25.05
33-ти ще е довечера.

# 269
Ралица и още една прекрасна снимка.Heart