Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 435
  • 718
  •   1
Отговори
# 270
Много е хубава Ралица тук Nature Sunny

# 271
Мисля, че ще е 33-ти епизод.
Казали ли са колко ще са този сезон?
52. Финал на 25.05
33-ти ще е довечера.
Аз си мисля, че ще е на 18.05 Или бъркам? Да няма да правят някаква пауза?

# 272
  • Ню Йорк
Мисля, че ще е 33-ти епизод.
Казали ли са колко ще са този сезон?
52. Финал на 25.05
33-ти ще е довечера.

На 25.05 е финала. Пишеше го в сайта на нова.

# 273
  • in Wonderland
Много красива жена е Ралица, а двамата с Теди С. са като от каталог, пу!! Дано се обичат дълго време, че нещо много набързп ми се видя- кога се сгаджосаха, кога ще ражда 😁

# 274
Hе съм пресмятала, прочетох го някъде. Hо сега като погледнах в сайта на Hова, не е до 25-ти, а до 28-ми.
Скрит текст:
Всъщност, 28-ми е понеделник, така че, да, на 25-ти би трябвало да е финала.

# 275
  • Ню Йорк
Колкото пъти гледам промото толкова по луда ми изглежда Ванчето. Ако вземе да буйства обаче ще е добре за Мазови, всички ще разберат, че е луда.

# 276
Ралица и още една прекрасна снимка.Heart
Скрит текст:
Росита, 52 епизода ще са.

Оф, абе много е играл фотошопа тука. Ралица е много хубава, защо ѝ го правят тоя фотошоп? Иначе бебчето е бая напред Simple Smile Да са живи и здрави Simple Smile

# 277
  • Разпиляна във въображението
Защо фотошоп? Според мен са някакви филтри.

# 278
На мен ми изглежда като да са засилени цветовете, но пак е много хубава.
Бе тия хора нямат ли една читава фотосесия   на всички?

# 279
  • София
Много красива жена е Ралица, а двамата с Теди С. са като от каталог, пу!! Дано се обичат дълго време, че нещо много набързп ми се видя- кога се сгаджосаха, кога ще ражда 😁

Той разведе ли се вече?

# 280
Защо фотошоп? Според мен са някакви филтри.

Еми може и да не съм се изразила правилно. Има нещо неестествено, свкаш ѝ е много блърнато лицето.
Бе както и да е Simple Smile

# 281
  • in Wonderland

Той разведе ли се вече?
Ако може да се вярва на топспорт-да.

https://topsport.bg/other-side/atraktivna-doktorka-pomaga-na-ted … da-si-snimka.html

Наум Ш. пише, че предстои голяма седмица в Откраднат живот 😍

https://www.instagram.com/p/Bh61WYInP6H/

Ю. Вергов не изглежда да е като затрупан със снимки и работа, напротив, много лежерно го раздава, да дишаме спокойно 😁

https://www.instagram.com/p/Bh6pdWQHBi3/

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 16:08 от ~ Dee_Dee ~

# 282
За Ваня и жълтия вестник си мисля, че може да се намеси я Наталия, я някой от семейство Фотеви, а защо не сега си мисля и самия Захариев. Нали и той имаше някаква позната журналистка - представяте ли си, тя да се е преориентирала от телевизионна на жълта "скандална" журналистика.

За Калин ми хрумна нещо - иска ми се да се появи някой пациент, който или в момента да го диагностицира правилно и пациента да остане очарован, или да е някой, който преди това е оперирал /или негов близък/..., та този пациент да настоява, че ще се оперира единствено и САМО, ако опериращия е Калин Генадиев. И да го допуснат с много условия до операционната.

# 283
Очевидно ще имаме и някакви екстремни сцени Simple Smile Много ми е чудно кой ще участва Joy

# 284
Видео от Марта, много забавно както винаги. Страхотни са всички.И забележете - Калин е с бастун тук. Голям спойлер беше това. Grinning Ирина как се стресна, когато бастуна на Калин падна Joy, а Фотев май има нова прическа.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 18:02 от yanitsa.s

Общи условия

Активация на акаунт