Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 403
  • 718
  •   1
Отговори
# 345
Може ли някой да ми каже какво дадоха в промото за утре?

# 346
  • Ню Йорк

Ваня краде лекарства от болничния шкаф, Ина и Боби се събличат в кабинета на Ина и някой ги следеше/снимаше.

# 347
  • София

Ина и Боби в много хард (в светлината на сериала) сцена.
Албена видя как Петър прегръща Надежда.
Ваня я хванаха в склада с лекарствата

Аз това запомних, може и друго да е имало.

# 348
Калинка, Тони не го прави умишлено. Така е било винаги, няма причина сега да е различно - Тони иска нещо и Марио му го осигурява. Вина за това има и Марио.
Ако има виновен за ситуацията, това е Марио. Просто трябва да реши какво иска.
Права си, Марио така е научил Тони. Обаче не е разбрал кога да спре и се е престарал малко. Трудна работа е това да се разкъсваш между брат си и любовта, но ако толкова я иска трябва малко егоизъм братче. Няма как и агнето да е цяло и вълкът да е сит. Братската връзка е много силна и не може да се прекъсне с лека ръка, но идва момент в който всеки трябва да поеме по пътя си и да си вземе живота в ръце, щото той си минава.
Обаче така си играят с огъня тия двамата - докосване по ръцете пред колегите, уговорка за среща в присъствието на персонала, прегръдки и милувки в коридора... А уж тайна пазят.
Врабчев и той с това душене на парфюми ме разби, за момент си помислих, че ще разбере откъде изгрява слънцето и ще се усети за Огнянова. Joy

# 349
Е, сега, няма да загубят бебето. Нали и в седмичния анонс пише, че ще се роди и те ще се опитат да си го вземат.
Да, в този смисъл - че Ванчето ще реши да задържи детето.

# 350
  • Там,където се събуждам щастлива.
Това със снимането на Ина и Тасев в промото съм го пропуснала....Хм...Кога ще качат серията? Wink

# 351
  • София
И аз съм пропуснала, че някой ги гледа. Реших, че просто е снимано през прозореца.

Иначе кой да ги гледа, освен Биг Брадър - Жекова.

# 352
За Ина и Тасев, останах с впечатлението, че са в неговия апартамент, сякаш видях аквариума с рибки.

# 353
...Ина и Боби се събличат в кабинета на Ина и някой ги следеше/снимаше.
На мен ми се стори, че не бяха в кабинета. Имаше голям диван и като цяло май помещението беше доста различно. Пък за снимането - не мисля, просто така ги даваха.

Освен това на Марио ще му трябва малко време да осъзнае какво означава да имаш връзка и какво не се прави.
Нормално за него да не знае. Нали уж досега не е имал сериозна връзка.

Ейй, първите две сцени с тях така добре тръгнаха, после пак омазаха положението. Joy

# 354
  • София
Жекова е Биг Систър!

Вече дори и не ме напряга сериалът. Почва да ми писва от тъпченето на едно място - тройката, Ваня...

# 355
Марио не обича Зори, просто му харесва сексът с нея 😁

# 356
 Whistling писна ми..да яц разкарат вече Ванчето, коскуджамити професори и доценти с една откачалка не могат да се оправят

# 357
  • София
Това щях да пиша и аз- нещо ми доскуча. В началото беше голяма динамика, сега нищо и половина.
 За пореден път Зорница я крие голямата й любов, а тя го гони и му подмята разни неща пред пациенти.
Ванчето е ясна. Захариев и той. Друго при него явно няма какво, та само афери му изскачат отнякъде.
Калин и той ни е ясен - ще е в депресия докато случайно не реши някой завъртян случай и нещата ще тръгнат. Ако се появи завъртян случай въобще. Напоследък пациентите са само да служат за “пътеводна светлина” на лекуващия им лекар в личната му драма. Каква случайност 😀.
Тасев и Фотева нещо не успяват да ме развълнуват. Сякаш са я измислили тази връзка ей така да има нещо. За какво им е въобще... Да му бяха намерили някоя друга на човека.

# 358
Сега изгледах епизода....пфф, тъпа серия.
От Ваня (вече никакво Ванче) съвсем сериозно почва да ме е шубе. Няма да убие бебето, ама става все по-зле работата там.
Калин не беше прав спрямо Наталия. Вярно, той е в количката, но Наталия също страда. Прави всичко възможно нещата да се подобрят, Калин да се чувства добре, въпреки ситуацията и нещата да са както преди, а той само я наранява и я отблъсква. Докога може да продължи това???
Ина все повече я обичам. Много хубаво ѝ развиват образа!
Триото...охххх, триото....на Марио искам да му сритам задника с един шут. Адски тъпо държание. Не стм съгласна, че трябва да ѝ пада на коленани да се извинява. Трябва да застане като мъж, да се бори за това, кото иска и да си понесе последствията. Извинявайте, ама брат му се бореше повече за любовта си, докато не разбра, че няма да стане! И отсега нататък с всеки изминал ден Тони ще има все по-голямо право да му се сърди - все повече забатачва нещата. Какъв е този страх, за Бога! Ама ще го сритам!  А като си помисля, че от тук нататък ще става все по-зле....
Тони не караше Марио за операта, защото е свикнал да му се угажда или да го дондуркат. Намерил хубави билети, не иска да ходи сам, а знае много добре ежедневието на брат си и е наясно, че едва линима нещо за правене - все пак живеят заедно.
А Зорница изглеждаше така, сякаш си казваше - мдаааа, дежа вю! Докога дежа вю, докога пак на мен?
Междудругото се чудв дали няма да напраят така, че Марио да извърши още от грешките на Банков? Не говоря за жена в кома, но нали...друго...и все да се повтаря?

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 22:35 от Анонимен

# 359
Дона, имаш предвид- толкова различни мъже, но в същото време толкова еднакви.....хммм , интересна теория

Общи условия

Активация на акаунт