Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 397
  • 718
  •   1
Отговори
# 360
  • Разпиляна във въображението
За серията - ъъъъъ, нищо съществено.

Ваня е пълно ку-ку. Посегне ли на бебето, посяга изобщо на възможността си да бъде с него по какъвто и да е начин.

Марио и Зорница бяха сладки, докато преглеждаха пациента. Даже помислих, че и той ще се включи в офертата за киното Simple Smile Тъпа история с билетите. Изобщо тъпа работа. Имам чувството, че Марио се огъна пред овчия поглед на брат си след като онзи спомена Огнянова. Ама тя ми отказа Sob ти трябва да дойдеш.

Давам му срок на Марио да се разправя с малкия, докато и Ваня роди, че започва да ми писва.

# 361
Toни ми заприлича  на ето този гиф, когато помоли Марио да дойде с него:

# 362
Дона, имаш предвид- толкова различни мъже, но в същото време толкова еднакви.....хммм , интересна теория

Точно. Ама ще е тъпо да го направят така. Уж Марио е различен нали.... не. к харесва да го извъртят така.
Оф, вместо дежа вю съм написала деца вю.
Още се ядосвам като се сетя каква мекушавост проявява Марио. Тони не видам какво лошо е направил, като е ръчкал брат си. Баси, можеше да излъже, че е дежурен или нещо такова...

# 363
Марио се страхува да не нарани и разочарова Тони, да не го изгуби. Той му е единственото семейство, което е имал, брат и баща е за него. Не иска да загуби и Зорница, защото я обича. Двете неща засега са несъвместими, просто Марио не вижда как да реши проблема, без някой от Тони и Зорница да бъдат наранени. Вариантите са или Тони постепенно да хареса някоя друга, или случайно да разбере за тях двамата, при което просто вече Марио няма да има избор и ще трябва да му каже.

# 364
Марио се страхува да не нарани и разочарова Тони, да не го изгуби. Той му е единственото семейство, което е имал, брат и баща е за него. Не иска да загуби и Зорница, защото я обича. Двете неща засега са несъвместими, просто Марио не вижда как да реши проблема, без някой от Тони и Зорница да бъдат наранени. Вариантите са или Тони постепенно да хареса някоя друга, или случайно да разбере за тях двамата, при което просто вече Марио няма да има избор и ще трябва да му каже.

Много лесно ще се измъкне Марио, ако Тони си хареса друга. И пак ще е виновен, защото е криел бая време.
А, както знаем, трябва драма - та истината ще излезе наяве по гадния начин.

# 365
Оо не, не! Не искам да гледам пак магарешки изцепки!
Все едно онази вечер в колата Тони да беше звъннал на Марио и той да отреже Огнянова с думите “трябва да те върна.... “

# 366
Тони бе по-скоро така Simple Smile

Малкият все още не се е примирил, че тя му е отказала. Опитва се момчето. Все ми е тая как ще се разнищят нещата само и само да се сложи край.

Голяма драма настана с един спойлер от някаква статистка, а Марта Вачкова направо пуска видео спойлер.

# 367
Марио е добър човек, свестен човек. Точно затова му е трудно. Иска да постъпи правилно, но не знае как точно. Ако не му пукаше, отдавна да е отрязал или брат си, или Зорница.

# 368
Дона, имаш предвид- толкова различни мъже, но в същото време толкова еднакви.....хммм , интересна теория

Точно. Ама ще е тъпо да го направят така. Уж Марио е различен нали.... не. к харесва да го извъртят така.
Оф, вместо дежа вю съм написала деца вю.
Още се ядосвам като се сетя каква мекушавост проявява Марио. Тони не видам какво лошо е направил, като е ръчкал брат си. Баси, можеше да излъже, че е дежурен или нещо такова...

Офф, толкова се изнервих, че не знам какво да напиша чак. Grinning Айде стига вече с това дежа вю де, отначало така добре започнаха, сега тия сценаристи ги хвана творческото безсилие и айде пак старите номера. Марио е виновен само за едно - мълчи пред брат си, отлага много време, не знам кого заблуждава, че така е окей. Ако Зорница накрая се откаже от него ще я разбера, само дето това няма да стане, ясна е картинката.

# 369
Яница, от тази вечер е виновен и към Зорница...не че той знае, че повтаря грешките на Банков, но все пак....колкото и трудно да му е сега, по-натам ще е още по-трудно. И това ще го разбере по трудния начин, когато трябва да се оправя голямата каша
Е, нормално е да не се е примирил Тони, влюбен е човека...то ако саваше тъй лесно да се отвлюбиш...единственото хубаво е може би, че не отиде на опера заедно със Зорница. Така само ще си подклажда любовта към нея

# 370
Зорница да не се притеснява, Банков ще дойде да си я вземе Simple Smile

Донякъде я разбирам, ако вземе и се отдръпне, но от друга страна не. Най-малкото, защото е траела с години да е втора жена, след това отново втора жена. Тук няма втора жена, единствена е, знае в какво положение се намират и трябва някакво търпение. В крайна сметка се "разбраха" преди броени дни, иначе Ваня да е преносила със седмици.

# 371
Получавам дежа вю с разговорите сега Grinning, мълчанието не е решение, колкото повече мълчиш толкова по-трудно ще ти е да кажеш истината, не иска да ги нарани, това го разбирам напълно, но точно това ще стане, положението е като махане на лепенка - дръпваш я рязко, боли те в този момент, но ти минава бързо, а не болезненото, бавно махане.

Зорница има слонско търпение, за нейно добро или лошо е така, няма да се сърди на Марио за това, че не излезе с нея, а по-скоро това, че продължава да мълчи пред Тони.

# 372
Зорница да не се притеснява, Банков ще дойде да си я вземе Simple Smile

Донякъде я разбирам, ако вземе и се отдръпне, но от друга страна не. Най-малкото, защото е траела с години да е втора жена, след това отново втора жена. Тук няма втора жена, единствена е, знае в какво положение се намират и трябва някакво търпение. В крайна сметка се "разбраха" преди броени дни, иначе Ваня да е преносила със седмици.

САКЪН!!!! Значи, пепел ти на устата Joy За първото нали хахахха
Зорница, ако се отдръпне, ще е за малко. Не я виждам далеч от Марио за дълго време

# 373
Не! Не! Не! Защо пак същата история със Зорница??? Тъкмо ми се издигна в очите Марио и рязко падна. Виках срещу телевизора, защо не ме чу? Хубаво да го дондурка, ама Тони вече е голямо момче, други приятели няма ли си? Joy
Тасев как я целува тази Ина на отворена врата? Не го ли е страх, че ще плува в Искър тази вечер?
Мазови толкова не са се целувал и прегръщали и обичали за 5 сезона, точно сега решиха да се мачкотят. Ваня е наистина плашеща. Аз също разбрах, че ще се отърве от бебето. На нея всъщност не ѝ трябва, тя искаше Стефан, не ѝ пука за детето.
Сцената между двете деца, Жекова и Фотева ми беше малко изкуствена. Както и тази как Ина чу историята на пациентката. Нещо не бяха доизмислени добре. 

# 374
Абе на вас ви е лесно да дърпате лепенките бързо, ама пробвайте с човек, когото обичате, да видим дали ще е толкова лесно Wink

Общи условия

Активация на акаунт