КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 5 /23.04. - 06.05.18 г./

• 48 747
  • 704
  •   1
Отговори
# 270
Гледам и сезон 3 в момента - имам чувството, че някои участници не пеят на живо, та един бутон ли няма да нагласят Rolling Eyes
И ми прави впечатление, че масово се имитират едни и същи образи - сезон без Мадона,  фреди Меркюри и др няма...

# 271
Не дадоха кой го натиска, но Гери Никол реагира така, сякаш Рачков го е натиснал, което не се случва за първи път.
Прилично изиграха изненада. ShockedХилда никога не ми е била симпатична.Намирам я за лицемерна и сервилна,когато се налага.Може да не съм права,но не я харесвам.Преди много години момичета израсли с нея в един квартал коментираха,че била много лигава,подла,властна и манипулаторка.От музикалното у-ще споделят подобно.Свонеравна лигла със самочувствие,с много бягства и ясното съзнание,че е недосегаема заради известният си баща.

# 272
Хилда на екран ми е приятно лигава. В живота не знам как е и не ме вълнува много.
За разлика от нея Фънки или Маги са ми много банални и неприятни.

# 273
  • София
Няма ли да има предаване в понеделник? Рекламират филм с Вин Дизел в осем часа.

# 274
  • Испания

Няма да има.

# 275
Много ме дразни Константин и като участник и изобщо като почне да говори каквото и да е било.Даже и наркоманският му поглед ме дразни. А това как го бутат няма и да коментирам

# 276

Няма да има.

И аз разбрах, че няма да има, но казаха ли защо?

# 277
  • София

Няма да има.

И аз разбрах, че няма да има, но казаха ли защо?

Казаха го в края на миналото предаване, че щели да почиват.

# 278
Няма да има предаване. Де се е чуло и видяло някой да работи на Деня на труда? 😉
За повтарящите се песни и изпълнители - аз мисля, че е свързано с договарянето и плащането на авторски права и самият бюджет на продукцията. Ако лицензът им да пеят МДж и Мадона е за 5 години - ще го използват на макс. Ако няма пари за по-нови песни и изптлнители - няма. Освен това покриват вкусове - от сина на Рачков до Данчето Ристюва. Трябва си хем щипка Емил Димитров, хем тоз изпростелник 100 кила. Няма как. И още си мисля, че всеки си влиза с предварителен списък какво долу-горе може да изпее и си личи, че се съобразяват с певческите възможности на всеки.

Към Мари_мар, няма да си дам зор да обяснявам защо е правилно и желателно Алеко да осмива Ганьо Балкански. Защо трябва да се срамуваме от повсеместната простотия на Златките, на които им се дава вече прайм тайм ефир да се провикват на микрофона. Критичното мислене съществува, съществуват все още и фейлетоните, и памфлетите. Златка, Коста, ГН може и да си мислят, че това са видове наденици на пазара, ама други се сещаме, че не са.

# 279
  • София
Скрит текст:
Няма да има предаване. Де се е чуло и видяло някой да работи на Деня на труда? 😉
За повтарящите се песни и изпълнители - аз мисля, че е свързано с договарянето и плащането на авторски права и самият бюджет на продукцията. Ако лицензът им да пеят МДж и Мадона е за 5 години - ще го използват на макс. Ако няма пари за по-нови песни и изптлнители - няма. Освен това покриват вкусове - от сина на Рачков до Данчето Ристюва. Трябва си хем щипка Емил Димитров, хем тоз изпростелник 100 кила. Няма как. И още си мисля, че всеки си влиза с предварителен списък какво долу-горе може да изпее и си личи, че се съобразяват с певческите възможности на всеки.
Към Мари_мар, няма да си дам зор да обяснявам защо е правилно и желателно Алеко да осмива Ганьо Балкански. Защо трябва да се срамуваме от повсеместната простотия на Златките, на които им се дава вече прайм тайм ефир да се провикват на микрофона. Критичното мислене съществува, съществуват все още и фейлетоните, и памфлетите. Златка, Коста, ГН може и да си мислят, че това са видове наденици на пазара, ама други се сещаме, че не са.
Аз пък ще си дам зор да ти обясня отново, защо мисля, че трябва да се спре с това постоянно мрънкане и решаване, кой не трябва да бъде показван, само защото не бил достатъчно интелигентен и не харесваш това с което се занимава.  

Ако искаш го приеми лично, но аз имам предвид всички които са много възмутени от участието на тези хора в тв предавания, а в същото време не спират да се интересуват, коя от кого е бременна, кой я издържа, с кой се развела, каква операция си е направила. Ровят се в профилите и снимките им, да разберат къде е била, кой е новият й любовник и т.н.
Гледат и от край до край всичките им гостувания при Гала, на които винаги попадат съвсем ''случайно'', докато превключват каналите Wink Споделят и обсъждат видяното или прочетеното в публикации започващи с ,,ШОК...'' и ,,Ужас...'', на които също са попаднали ''случайно'', а после се чудят, защо ги показвали по телевизията, защо поп-фолка, жълтата преса и предавания като ,,На кафе'', още съществуват

А когато някой се занимава и забавлява с всичко изброено по-горе, няма право да обвинява другите, за изпростяването на нацията.
Иначе, нормално е да се реагира, осмива и критикува, когато нещо не ти харесва, но начина по който се прави, говори много за човека. Малцина са онези, които го правят интелигентно. Повечето си мислят, че като са заявили че мразят и не слушат чалга, това им дава право да се държат и изразяват по възможно най-просташкият начин, защото онези били прости и тъпи чалгари, пък ,,ние, Како Сийке, не сме от тия''
 Ето, това е грозно и мерене с двоен аршин!

Хубаво е, че има и хора, за които е важно единствено това, кой, как се справя със задачите в предаването. Защото и Боби е известен само с онези простотии и образа на Турбото и ако Маги се беше съобразил с претенциите на онези които са против такива участници, никога нямаше да се насладим на чудесното му представяне. Същото важи и за Златка, Коцето и Софи - може да не се справят с всеки образ, но тези които им се получиха, си заслужаваше да се видят.

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 09:01 от Mari_Mar

# 280
  • София
Правилно ли чух, че в понеделник гост имитатор, ще е Даниел Златков - Роналдото? ooooh! Надявам се да ми се е причуло.

# 281
  • Бургас
Аз само видях,че е футболист.Не чух името.

# 282
Аз мисля, че Гери Никол не е чак толкова зле като участник. Да в първия лайф се държеше арогантно, след това не знам какво е правила и т.н., но е различна и показа и в Х фактор талант, който много хора оспорват, че няма. Много ама много ми е интересно тези хора, които го казват по-добри ли са

Константин е най-дразнещия участник то е ясно

Софи Маринова е много талантлива и забавна, но понякога изказванията и след като спре да пее и замятането и на цигански са малко дразнещи

Маргарита Хранова е адски талантлива, това всички го знаем, но в повечето образи тя не излезе от същността си, което предполагам, че не е лесно, но почти не видяхме имитация

Боби и Иван едни от най-талантливите участници, понякога доста ощетявани

Златка се старае, няма спор. Не е от най-добрите, но не е нито певица, нито актриса

Славин също е много талантлив

От журито Фънки страшно много ме дразни особено когато се прави на приятно разсеян и не знае кои са Гери Никол и Златка

Зуека и Рачков са голяма атракция, но понякога и те с многото разсейващи прекъсвания, за да запълват време може би са дразнещи

# 283
  • Испания
Правилно ли чух, че в понеделник гост имитатор, ще е Даниел Златков - Роналдото? ooooh! Надявам се да ми се е причуло.

Да. Като Michel Teló.

# 284
Готови ли сте за шоО?  Party

Общи условия

Активация на акаунт