КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 5 /23.04. - 06.05.18 г./

• 48 741
  • 704
  •   1
Отговори
# 435
Много се радвам, че спечели Иван. Но някак ми стана мъчно за ГН. Наистина беше много добра, събра всички 10-ки на журито тази вечер и накрая не можа да се пребори

# 436
  • Испания
Слава Богу! Напълно справедливо. Урааааааааааа!

Винаги е подготвен. Включително и с каузата.

# 437
Зрителите са най-адекватни, както винаги.

# 438
Боби да измести Герито и всичко ще е точно в генералното класиране, като изключим Коцьо.

# 439
  • sofia
smileys, благодаря ти, че сподели изпълнението на Галкин! Възхитена съм, нивото е друго!

# 440
  • Испания
smileys, благодаря ти, че сподели изпълнението на Галкин! Възхитена съм, нивото е друго!

За нищо. Можеш да намериш и другите му изпълнения. Пишеш "Галкин Точь-в-точь" и ще видиш какъв феномен е.

Класирането до момента:

# 441
Тази Шушана Милко ли я изпълнява? Ше умрЪ, горкия Иван. Laughing

# 442
Много ми харсва Рачков как слага на място Коц. то е някаква игра на нерви между двамата.

# 443
# 444
  • Испания
Златка Райкова като Fergie
Софи Маринова като Васил Найденов
Kонстантин като Бинка Добрева
Маргарита Хранова като Madonna
Славин като Маргарита Хранова
Борислав Захариев - Боби Турбото като Леа Иванова
Гери-Никол като Elvis Presley
Иван Юруков като Милко Калайджиев

# 445
Тази Шушана Милко ли я изпълнява? Ше умрЪ, горкия Иван. Laughing

Много странно беше това със Шушана, тъй като тази песен не е на Милко Калайджиев до колкото знам. Може и да греша де. Обаче мисля, че ще е голям смях другата седмица. Направо се чудя кой ще се справи най-добре - песните, които се паднаха хич не са лесни. Аз залагам на Марги, като Мадона

# 446
Шушана. Смятах поне този цирк да го няма в бутона , ама ей го. Rage
И  то на Иван , че да удари дъното в класацията. Ами не е честно пък.

# 447
Шушана. Смятах поне този цирк да го няма в бутона , ама ей го. Rage
И  то на Иван , че да удари дъното в класацията. Ами не е честно пък.

Може да удари дъното, но може и да го изстреля още по-напред. Шушана е голям хит в момента и, ако го изиграе както трябва, като нищо ще събере вота на зрителите. Та може и услуга да са му направили - ще видим Grinning

# 448
Така нареченият оригинал на тази смешна песен е на Наско ментата.Но я изпяха и Преслава,Емилия,Милко и не знам кой още !

# 449
За разлика от неадекватните оценки на журито, публиката си свърши чудесно работата. Simple Smile Много съм доволна от победата на Иван, макар че и Гери-Никол не беше зле. Искам Иван на финал.

Общи условия

Активация на акаунт