КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 5 /23.04. - 06.05.18 г./

• 48 729
  • 704
  •   1
Отговори
# 480
Ужасен беше в имитацията си. Пееше фалшиво и не му стигаше глас и въздух, приличаше не на Силвия Кацарова, а на Баба Яга, клатеше пак главата като невменяем индиец. Добре поне, че не бяха поканили Силвия Кацарова да гледа и коментира излагацията. Наистина много ме дразни този прост лигльо и ми се иска да спрат да го пробутват в Нова телевизия.

# 481
  • ENGLAND
Аз снощи успях да изгледам понеделнишката серия. Направо се чудя как Коцето е на първо място все още, ми той за нищо не става, само едното самочувствие. Боби не го знам, но прави много добро впечатление, а Иван в Столичани в повече показа, че е много добър актьор независимо никаквата роля там. Много ми се иска тези двамата да са на финала, а оня клоун да му видят сметката независимо от журито дето го бута яко.
Много се смях на онези двамата с пръскачките, ама журЕто заслужава една студена вода да се осъзнае най-после кой за какво става.

# 482
И аз нямам обяснение как Коцко се яви най- великият имитатор. Ами той няма нито един стабилен образ. Просто този сезон ме изненадва ГН , която бях заподозряла , че е голяма лигла с огромно самочувствие, но момичето се старае в образите , макар и да си има пазарна ниша. Коцко го имах за човек над нещата , дори творчеството му не познавам , но ми беше симпатичен покрай първия ББ, мислех , че не му пука от позиции и че се забавлява. А той се оказва някакъв злодей. Flushed

# 483
ГН все пак е талантлива независимо от песните си. И независимо кой и е баща, чичо и т. н. момичето може да пее и се отнася отговорно към това, което прави.

# 484
Коцю деградира още отдавна. Когато пееше Черна роза беше момче и половина и след като стана известен с разни други плоски творби рязко придоби самочувствието и лиготията, която виждаме сега. Изведнъж си повярва много, че е уникален и най-харесван от жените и че е хванал Господ за шлифера, едва ли не.
ГН може да е каквато ще, но влага много старание и енергия, което на фона на Коцю, който го мързи и да гледа даже, си личи още повече.

# 485
  • София
Тази вечер с интерес ще гледам изпълненията на Хтанова като Мадона и на Коцето кати Бинка Добрева. Силно се съмнявам, че щще се справят прилично. За другите съм сигурна, че ще положат нужните усилия и ше се представят добре.

# 486
  • София
Кой ще е жури и гост?

# 487
  • София
Какво сте го нападнали Коцето?
Вярно, може много повече, ма това е шоу.
Лигав е, но на фона на Рачков и Зуека е академик по сериозност.

# 488
  • Испания
Рачков - по-добрата Нета.

Божееееее, Димитър Станчев го бях забравила. Мумифицирал се е.

# 489
  • DE
Защо са оставили недоразумението наречено песен за накрая  Tired
Само на мен ли не ми е забавна  Thinking

# 490
  • Испания
Защо са оставили недоразумението наречено песен за накрая  Tired
Само на мен ли не ми е забавна  Thinking

Дори не знам коя е тази песен.

Кошмарна Хранова. Пее като себе си и като бонус - фалшиво.

# 491
Учудващо фалшива е Марги. И то при положение, че има такъв хубав глас, а за Мадона всички знаем, че не може да пее

# 492
  • through the wormhole
Ми тъй, де, нали трябва да имитира фалшивата Мадона. Laughing

# 493
Марги не се справи и като грим изобщо не са я докарали, ама хич

# 494
  • Испания
Развали ми слуха и зрението. Ужасяваща Хранова.

Общи условия

Активация на акаунт