КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 5 /23.04. - 06.05.18 г./

• 48 657
  • 704
  •   1
Отговори
# 615
Тези защо не повториха кадри от изявите на участниците с номерата, на които да се гласува. Много тъпо - аз исках да гласувам за Иван и чаках да пуснат повторението с номера му, защото не го знам

17734

Станчев голямо натягане се натяга. Другата година може да е постоянно жури.

# 616
  • Испания
Кой имитира Енрике? Добре се справя.

От балета е.

# 617
  • София
ЖурЕто гледа други изпълнения, за пореден път.

Този младеж Марио се справи страхотно!

# 618
Изпълнението на Коцко наистина беше потресаващо, като стара оплаквачка беше. А Иван, няколко пъти се чудих, дали това не е истинския Милко.

# 619
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не е професионален певец ма без да се задъха след толкова танци, не като ГН, която издиша на няма и минута .

# 620
Тези защо не повториха кадри от изявите на участниците с номерата, на които да се гласува. Много тъпо - аз исках да гласувам за Иван и чаках да пуснат повторението с номера му, защото не го знам

17734

Станчев голямо натягане се натяга. Другата година може да е постоянно жури.

Мерси. Жалко, че затвориха линиите. Щях да пусна поне 5 смс-а за него, само и само да не спечели Коцето. Не знам защо така претупаха нещата тази вечер, като и тази вечер имаха 3 часа, както всеки път. Сигурно от простотии и лигавщини не остана време за важните неща

# 621
Напротив-танцьор е в балета на "Капките" Simple Smile
П.п.Нарцисчева, аз прочетох, че не е професионален танцьор. Помня го от кастингите на "Х Фактор" Simple Smile

# 622
В страницата им във фб ги има номерата. Провокираха ме и аз гласувах 2 пъти за Иван.

# 623
В тотален потрес съм! Нямам думи...А бе тоя палячо Коце дано не се амбицира нобелов лауреат да става, като гледам как му се получават нещата. Този човек го мислех за айляк, шегаджия, а той голямо кисело зеле се оказа. Че и амбициозно.

# 624
  • Испания
Друсат го Коце болни амбиции, а от формата му помагат.

Погледнах във ФБ. Всичко живо е възмутено.

# 625
Ей, има справедливост. Ама Софи след Коце.

# 626
  • through the wormhole
Браво на зрителите. Praynig За пореден път опровергават гаврата на журито.

# 627
  • У Диспансера ...♥♥♥
Правиха струваха пак Иван спечели 😄

# 628
Добре, че е публиката...за пореден път.

# 629
  • Вестерос
Юпи!

Общи условия

Активация на акаунт