КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 5 /23.04. - 06.05.18 г./

• 48 738
  • 704
  •   1
Отговори
# 450
Той ще го изпее , щото е талант , ама журЕто е почне- не  е моето , не съм го чул/а/ това и т.н.

# 451
  • Испания
Резултати от анкетата:

Много съм доволна. Още един поздрав от мен:

# 452
  • София
Аз мисля, че Иван има добри шансове за другата седмица. Grinning

# 453
  • Испания
И последно: Галкин изпълнява три роли /на Квазимодо, Фрол и Феб/. Песента «Belle» от мюзикъла "Парижката Света Богородица".

# 454
  • София
smileys, благодаря за линка, този мюзикъл ми е любим, песента е уникална, а Галкин си е Галкин Simple Smile

И за да не съм много офтопик, радвам се за Иван, въпреки че Герито ме изненада приятно.

# 455
  • sofia
 bouquet Благодаря!

# 456
Абе аз ли нещо съм сбъркана .. изобщо не ми хареса гери никол нито като имитация нито пеене нямаше никаква прилика ..а иван и славин се справиха най добре 

# 457
Прекрасен Иван! Сдържан, образован, с едно лежерно артистично пренебежение към простотията наоколо, професионалист, работи и се подготвя страхотно. Задачата му беше сред най-трудните, изигра я отлично! Много го харесвам. И Славин също- прекрасно момче, още е чисто и свястно дете.
А на Златка Русата Мамба много й лепна новото прякорче! Не очаквах толкова много от тоз епизод.

# 458
Добре, че беше публиката да оправи вота, че тази вечер журито беше по-напушено и от Коцето. #Crazy
Уж все повтарят, че пеенето не било важно-имитацията била, а къде видяха Гери-Никол като Адел не знам.  Rolling Eyes Толкова агресивно изпя тази песен, че нямах търпение да свърши. И това прекалено жестикулиране, като ударена от 320 волта.  ooooh! Имитация- нула.
За мен Иван беше най-добър тази вечер и много се радвам, че спечели. За следващият концерт обаче,
поредната гавра с него. Поне "пиленцата" да му се беше паднала. Като цяло следващият концерт се очертава трагичен. Чак не знам за кого да гласувам.  Thinking
Коцан беше страшен, в буквалният смисъл на думата.

# 459
  • София
    Епизод 10

ЧАСТ 1 - ЛИНК   ЧАСТ 2 - ЛИНК

ЧЕСТИТО, на ИВАН!

# 460
Коцан беше страшен, в буквалният смисъл на думата.

Накрая при бутона само на мен ли ми се стори и истински агресивен към Рачков? Този човек не може да губи.

# 461
  • София
Галкин е уникален!
Много съм любопитна как Коцко ше се справи като Бинка Добрева.

# 462
  • София
Много се радвам за Иван. Абсолютно заслужено спечели. Гери Никол за мен преиграваше, иначе ми хареса как изпя песента. Журито какви високи точки даваше за Коцко, не е истина. Беше си абсолютна тройка. Следващият път си мисля, че отново ще спечели Иван или поне от вота на зрителите. Журито ще го пореже заради песента.
Казаха ли кой ще е жури?

# 463
Добро утро
Гласувах в анкетата за Марги, като Мадона, но и Славин мисля, че ще се справи добре. Само дано се постараят с грима, че него нещо много го претупват. Макар, че вчера, въпреки че изобщо не приличаше на Джъстин Тимбърлейк, беше много сладък такъв светъл. Като някакво момченце Heart

# 464
  • Испания
Софка в някакво интервю имитира Васил Найденов и... о, чудо! Падна ѝ се. Да се готви... Лили Иванова!

Общи условия

Активация на акаунт