С кучетата е доста сложно. Аз едни риби мисля като тръгнем някъде, какво остава за куче или котка. Всеки път след майка ми трябва да чистим аквариума основно, а не само да сменим водата, че ги прехранва и не мога да ви опиша какъв е. Само намилам, ама няма оправия, а и гладни не мога да ги оставя
Мими, ще свикне малката
Довечера имаме боб за дояждане и принцеси ще правя. Шефа като види купешки хляб и първо за това се сеща или пържени филийки. Домашен не яде диването, само купешки и то не само филия. Вчера откриха един магазин до училището, т.е. ремонтираха го и смениха веригата, та минахме като го взех. На касата даваха нарязан хляб подарък, та за днес имам инструкции.
Още ме мъчи кашлица и се задъхвам и вече откачам.И с инхалатора съм вече няколко дни и задъхването няма подобрение.
Вчера и пръста понатоварих повече и пак взе да ме боли, а не е като да съм махнала шината.
Да минава този преходен сезон и тази влага, че ме разби. Всичко ми е кекаво покрай нея и всякакво възстановяване много трудно.
Няма ли вече достатъчно слънце за напичане на кокали?

Много е вярно.
ама по дюкументи съм на половин век...... За сметка на това изглеждам и се чувствам като пубертет!
Аз даже вече смесвам 50:50 гърди и плешка и оставям миксерът да меси каймата с леда и водата поне 20-на минути. И тъй като правя за нас двамата 1 кг, предпочитам да ги оформям на ръка. То докато извадя приставките и сглобя миксера и съм ги оформила ръчно. После ги увивам във фолио и във фризера.