Хубаво е да идеш на лекар, за да ти кажат как най-добре да се имобилизира ръката - има различни превръзки. Тромб ще получиш, ако си разкъсала вени и артерии - а ти явно не си! Бабешкото правило е - ще те боли толкова дни, на колкото години си... Нищо лично, ама ще ти скъсам ушите, че не се обади!!!
Късен ми е съвета, но като видиш, че толумбичките не стават, шприцоваш сместа в/у хартия за печене и правиш мини еклерчета - забъркваш някакъв крем за пълнене/става и с маскарпоне и ягоди/, ръсваш пудра захар и имаш страхотен десерт. За тирамисуто - ако ти се втечни крема слагай желатин! Имаш поле за интерпретации! Весели почивни дни ти пожелавам!
Аз само се облизвам като котарак наоколо, хаха. Иначе имам прав шриц точно за еклери, ама на кой да му дойде на акъла да направя еклери. То русото си е русо, хаха. Хич повече няма да се занимавам с толумбички, те станаха и едни меки, не са хрупкави като по сладкарниците. Абе не са сладките неща в моите компетенции.
Едните се пържат, а другите пекат
Много съм задобряла на еклерите, че познатите ни само тях уважават от нашите десерти, а и вече си ги търсят за Коледа и Великден
Експерименти правя само за домашна употреба - за гости твърдо правя нещо, за което знам, че със сигурност ще стане и ще се хареса. 

Препоръчани теми