Домакини 65/ Работата си е работа, но трябва и нещо полезно да се свърши

• 64 171
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
ВАЛЕНЦЕ, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА! РАМО ДО РАМО, КРИЛО ДО КРИЛО, КАКТО ВИНАГИ Е БИЛО. ГОР-ЧИ-ВОООООООО!

На мен ми се размина ходенето до Пирогов. Моя приятел ме "оправи" по  телефона hahaha Joy Каза, че не съм за гипс, а само за една стегната превръзка, та утре ще вървим да се превръзваме. Да се чудиш какво става newsm78 Да са живи и здрави приятелите!

МАРИЯТ, ще ти изпратя книжка, след утре. С гипсовата шина не можех да шофирам, да видим как ще
е с превръзката Wink. newsm01 В кой етап си? В един много хубав етап - Ранна зряла възраст! Simple Smile. Трудностите идват в следващия Mr. Green Когато изпадаш в положение "сандвич"-от една страна пубертетите, от друга страна родителите, а ти в средата. Е да, но друго си е, като си подготвена Wink
ПИСЕНЦЕ, написаното за приятелите дано да те накара да се усмихнеш Hug Валенцето и мен ме разсмя  Joy

Скрит текст:
   Аз съм от щастливите хора, защото имам безкористна дружба с добри приятели, защото годините са ми дали увереността, че имам приятелско рамо, на което мога и да поплача, мога и да се подпра. Моите приятели също знаят, че могат безрезервно да разчитат на мен. С някои от тях ме свързват първите съзнателни спомени,  други срещнах по-късно в живота си, но това са хората, които ме познават млада и красива– когато годините ми бяха на половината на сегашните, когато косата ми беше два пъти повече, а килограмите два пъти по-малко, когато първите акорди на китарата ме взривяваха, грабвах кастанетите, намятах шала с ресните, развявах полата с воланите  и танцувах...танцувах до забрава...Ех, очи черние... Ценя моите приятели - били са с мен в палавите ми младежки години. С  мен са в радостни и тъжни дни. Общуването с приятелите ми носи огромно удоволствие, защото тези контакти са преживяли и издържали изпитанието на времето. Колко спомени имам с всеки един от моите приятели...Не бих ги заменила за нищо на света!

Благодаря ви за всичко, милички. Ей, ако ви писне от "наука", да спра лекционния курс и дистанционното обучение. Wink
Хайде сега лека нощ и светли сънища newsm46

# 211
Фло, не гаси дистанционното,а продължавай. Two HeartsKissing HeartFlowers Four Leaf CloverGuitar
Ох гледам капките и се хиля в момента с тях....

# 212
Фло, когато, тогава. Не се притеснявай! Аз съм ти най- малката грижа.
Вале, още много годишнини да празнувате заедно!

# 213
Добро утро !
Добре съм, Flo 51 не ме боли, отока е малък.Даже не куцам. Успешно изкарах цял ден права.Днес имам по - малко часове та мисля да си сложа един стол до бюрото и след това да го вдигна .
Смърфи уникални, благодаря че сподели .
ма ко вашето приключение е било ....
Валенцето Честита годишнина ! Като се има предвид часа в който пиша, познай как се опитвах да не събудя домашните и съседите докато чета Simple Smile успех днес.
mariat на един етап сме ... аз с моя младеж голяма битка водя, не иска да ме слуша, сега започнах нова тактика, слуша една дама която ми е близка и колежка, дано успее да му налее в главицата това което аз не успявам .Постоянно с сравнява с първокласника, все едно догодина ще е втори клас.Опитвам се да не го мисля, ама не мога, а сме едва в началото...

# 214
  • София
Йо хо хо и бутилка... (коя каквото обича) Joy
Макар и въздържател, днес има повод за поливане и ще се прежаля-ДЖЕЙМИ е по-добре, а аз съм без гипс newsm44 За сега ще "танцувам" на място, а после ей така  newsm68
Отидох при доктора, оказа се, че бухалката по главата не е за мен, а за друг (много деликатно го каза колегата). Сестрата ме пита-Кой Ви е направил тази шина? Отговарям - не съм аз, а тя мърмори - ако бяхте Вие, може би по-добре щеше да е! Ти да видиш Joy. Вчера казвах на гаджето да ми донесе малко гипс и шпаклата да се довърша, че ходейки, можеше да си загубя обездвижващата шина. Е, не се наложи. Докторът ми изписа хапчета, мазило, ластична наглезенка, бани с морска сол ( ама не на морето Wink. Предпочитах там да се осолявам, ама не би) Mr. Green. Казвам на гаджето да ми изнесе легена на терасата, па като се барна в бански и ще открия сезона!  hahaha grinning039 Докато чаках ММ да ми купи илачите, подкарах няколко метра колата. Става, но малко боли. Може би да използвам ситуацията и да поискам от любимия кола с автоматични скорости... какво ще кажете? Отговорът е: Размечталась...
Е, момичета, още веднъж благодаря за моралната подкрепа!
Сега отивам да си вирна крачето и да чета, че сесията наближава. wavey

# 215
Здравейте момичета!
Вале Kissing HeartHeartFlowers Hibiscus
Фло страхотна!!!
Аз хем да се хваля, пък и хем не....
Скрит текст:
Днес бях на преглед и вече съм в листата на чакащите за реконструкция... обаче!!! Трябва 3м да съм никотин 0 - ха сега де Smiling Imp Трябва да спра цигарите....

# 216
  • при късмета
Фло, много ми харесват писанията ти
Калинче, като дойде такъв момент "ха сега де" е много гадно. Обаче ти ще се справиш и ще си мойта гордост, защото на мен спирането на цигарите ми е ужас. Затова пък много се радвам на успялите
Вале, ела разкажи как беше в МС

# 217
Ма ко дет се вика "красотата иска жертви"... Никой не ме кара насила - аз си избирам. Доктора най-човешки ми обясни какви видове реконструкции се правят, а и те също не са задължителни. Тази, която аз си пожелах е с това условие, за сметка на това е с най-добри резултати - само дето по план е 10-12 часа.... Та чувствайте се предупредени, че ще съм зла и неадекватна Smiling Imp

# 218
Лейди, да разбирам ли, че си избрала красотата? Браво! Смятам, че месеците без никотин ще се увеличат!

# 219
Мария  избрах.... ама след 3м ще видим дали ще ми се случи. Така или иначе доктора ме успокои, че чакането е около 6м, което пък за мен е супер.

# 220
Flo 51  и на мен ми се танцува ама още не смея, на 11 май на хорото по повод  инициативата "Розите на България " много хубаво поиграхме в двора на училището, днес- изпращането на 12 клас отново завърши с хоро, моите момичета само питаха няма ли да се хвана, ами аз не посмях.
Днес за първи път от моята заплата плащам сметка за гориво, оказа се че два пъти са ми дръпнали сумата , утре след работа с банки и бензиностанции ще се занимавам.Аз се шегувах че тази карта не е за такива сметки , ама на ...
Ladybird_ колко са три месеца Simple Smile
черпя ягодки както обещах mariat от позволените са  Simple Smile

и първата ми розичка

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 22:06 от J_M_M

# 221
  • при късмета
Калинче, ние си знаем, че не си зла, така, че спокойно може да си изкарваш тук никотиновия глад. Важното е да стане каквото искаш
Джей, Hug

Умирам за сън и се запътвам към леглото. Нямам търпение да свърши учебната година

# 222
Ехааа хубави новини.Браво Фло,явно понякога и лекарите грешат,но не ми харесва като е върху нас.... Ей за това хубаво ,че имам близки лекари и правя веднага консултация по телефон с тях.
Калинче ще се справиш с това ,красотата иска жертви.
Вале ти ще се хвалиш ли.
Аз утре чакам силна компания да се съберем и ударим на моабет. Нищо че е по средата на седмицата.А това малкото куче дребно и зло,много енергия има и понякога писва с нея..... Ама пък я обичам.
Една красота от мен и моята джунгла.

# 223
Големи красоти сте показали Писе и Джейми!!!!
Като не ме свърта из къщи митках по магазините и се сдобих с ей такава тава за пици и чипс

Вечерята естествено беше пица Laughing - наистина много зависи от тавата!!! За сефте нямах забележка!

# 224
Лейди, като за начало 6 месеца, а? Ми, не е зле! От кога да ти броим?
Джейми, благодаря за ягодките!
Фло, утре да си по- добре, а Ма ко, да се наспи.
Писе, дай пак да видим и дзвера, де!

Общи условия

Активация на акаунт