За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 62

• 47 125
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
Аз май малко я навличам последните вечери с боди с къс ръкав и гащеризон с 3/4 ръкав, защото ни спряха парното и не знам дали е 24-5 градуса в стаята като я къпя, но ръчичките й винаги са студени след баня. Одеялцето й е тъничко обаче.

# 196
Вземи си един термометър за амбиентна температура/стена.

Ти с колко ката дрехи спиш? Детето не трябва да е навлечено.

# 197
Обличам с ромпърче и супер тънко одеяло. Но той спи отвит. Отварям съседната спалня да влиза въздух и захладнява  през нощта, но сме си го калили и му е супер.

Аз проверявам по вратлето дали му е топл/ студено.

# 198
Моя снощи спа на 26 градуса само по боди и то тъничко . Така заспа, така го оставих.

# 199
Вземи си един термометър за амбиентна температура/стена.

Ти с колко ката дрехи спиш? Детето не трябва да е навлечено.

Имам някакъв дигитален, но не му вярвам много. Откакто го взехме - януари/февруари по-ниско от 25 не е показвал.. И то на терасата го изкарвахме даже!
Аз спя по потник, но не искам да се ползвам за ориентир, защото откакто забременях усещам температурите различно, сиреч винаги ми е много топло. Мъжа ми спи с къс ръкав и къси шорти, затова по него се водя горе-долу. Пък и тя много се отвива..

# 200
Моята спи по пижамка с къс ръкав, боса, на отворен прозорец. Най- често е отвита.
Но вкъщи не понасяме жегата и тя от новородена е разсъблечена.

# 201
  • София
Моята е по пижама с къс ръкав и къси гащи. Крачетата са носи.
За комари използвах на Bio G спрея. Изцяло е билков и не са я хапнали комари. Тази година продължавам с него, защото съм изразходила само половината.

# 202
Нашият спи с ромпър и двойно памучно одеало,но сутрин когато се събудя винаги му е в крачетата.

# 203
Е, тъкмо сега, докато ви чета, се разплака, че й е топло и я разсъблякох по къс ръкав и панталонки. Аз знаех, че я навличам, но не знаех колко точно...

# 204
Моят сега го облякох за сън с боди-потник,блузка и ританки.Отгоре е с тънка олекотена завивка.

# 205
  • София
Тънко боди с дълъг ръкав и ританки. С олекотена завивка, но само крачетата са завити, нагоре не търпи.

# 206
Завивката при нас е мираж.. Simple Smile Всичко става на кълбо. Даже и чувал не слагам вече.

# 207
Боди с дълъг ръкав и тънко чувалче. Спим на отворена балконска врата.

# 208
Благодаря ви, момичета! От седмица си влача един вирус и ми е постоянно студено..та гледам и бебока да е завит.Явно го навличам.

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 08:06 от glamz

# 209
здравейте. Предстой ми захранване на бебе на 5м. Вече. И се чудя пресни картофи добър вариант ли е?

Общи условия

Активация на акаунт