За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 62

• 47 117
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
  • София
На кой ден колко мляко се слага и колко вода?
Честито бебе.
Нямаш ли таблица на кутията с мляко?

# 226
Точно онзи ден гледах едно предаване за кърлежи и лекарката посъветва задължително в болница.

Герда,честито бебче! Simple Smile
Коликите ни започнаха от изписването,но в началото бяха поносими,леко се присвиваше.След 20-ти ден се усилиха и миналата седмица,малко преди да стане на 3 месеца,спряха.Продължавам да му давам Колийф за всеки случай,но по по-малко капки.

И мен всички ми казват зъбите,та зъбите,ама все се надявам да е по-добре.

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 07:34 от Étoile*

# 227
А хубаво ли е изваден кърлежът?
Аз бих завела на лекар.

Мисля, че да, ако не е леко подутото, не може да се познае къде е бил. За съжаление лекар ще можем да видим чак другата седмица.

За това се ходи на лекар спешно, как така другата седмица?!

# 228
Скрит текст:
Аз бих завела на лекар.

Мисля, че да, ако не е леко подутото, не може да се познае къде е бил. За съжаление лекар ще можем да видим чак другата седмица.

Не съм сигурна но когато мен ми вадиха кърлеж. Май ходих да ми бият тетанус. Пак казвам не съм много сигурна. Попитайте

Аз съм сигурна, че последния път, когато намерих кърлеж по мен ми биха ваксина за тетанус. Бях на около 16г. и веднага ме закараха в спешното, защото кърлежа беше доста малък и не успяхме да го извадим.

# 229
Аз бих завела на лекар.

Пробвайте спешен кабинет, да не стане някоя беля✌

# 230
Греда, честита радост! От болницата не ти ли дадоха таблица или на кутията мляко пише?

# 231
  • София
Честито бебче, Герда. Много се радвам за вас!

# 232
Честито, Герда! Много да ви радва!

# 233
  • Далече, далече...
Герда, честито и от мен! Blush

# 234
  • София
Герда честито!
Кажи как мина, как е буболечката и как де казва?
На кутията гледай или се води по бебето. Моята на 10 дни ядеше по 90 мл:)

# 235
Герда, честито бебе !
По принцип се започва с 10 мл АМ от първия ден и с всеки следващ ден се качва дозата с 10 мл. Така до първата седмица, оттам нататък гледаш таблицата на кутията.
Какво АМ даваш ?

# 236
Честита рожба, Герда, бъдете здрави и щастливи Flowers Hibiscus

# 237
Не знам къде се развива действието с кърлежа, но в България съветите са кърлежът да се махне от лекар и самият кърлеж да се изследва. С подобни симптоми и кърлеж ще тичам с 200 към някое спешно. Може да не се е излекувал от вируса, може да е Лаймска болест от кърлежа, едва ли тук някой може да каже.

# 238
горчива, какво става с детето?
Има ли Т? Води ли го на спешен?

# 239
Ох, много са страшни тези кърлежи! Също бих завела веднага на лекар. Ако съм някъде на почивка веднага бих си тръгнала, където и да съм.
На мм също му сложиха инжекция против тетанус, така че явно не може без лекар, дори за възрастен, дори да е изваден целия кърлеж.

Дано всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт