За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 62

• 47 100
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
Защо темата за ЗВБ е заключена?

едва ли текущата тема е подходяща за този въпрос, за това ми пишете лс с линк към темата, която Ви интересува, защото абревиатурата нищо не ми говори

# 331
  • Велико Търново
Момичета, след преглед педиатъра се усъмни за пневмония, и след рентген стана ясно че е бронхит.
Така че и най малкото съмнение да имате за нещо според мен е по добре дори и излишно да се консултирате с лекар! По добре да се хване нещо рано, отколкото да се чудим как да се справяме с по сериозни състояния.

# 332
Дано бързо да се оправи!

# 333
Бързо оздравяване на малчото!
Съгласна съм с теб, при най- малкото съмнение е хубаво да се обърнем към специалист!
Аз предпочитам да ме мислят за параноик, отколкото да чакам до последно и да се стига до усложнения! Simple Smile

# 334
Ммоето бебе много спи и се притеснявам. Едва го будя за хранене...

# 335
Бързо да оздравява малкия!

Герда, на колко седмици е? Има ли жълтеница?

Аз днес много се ядосвам. Бебето беше спокойно само за около час на обяд, цяла сутрин и след обяд само мрънка и й се спи, но колко люшкане ударих и не заспива. Само с кърмене се унася и като извадя гърдата от устата й веднага си отваря очите и почва пак да мрънка... Кога е втория скок в растежа и това на такова ли ви прилича? Не мога да я разбера защо е така днес..

Добавям и това, че връща много често мляко днес и много лиги много нещо...
Както си беше весела сега и си гукаше, почна един силен рев изведнъж.

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 16:25 от Анонимен

# 336
Герда,

Малка е още и от жълтеницата е поспалива. Няма страшно ✌

# 337
  • София
Герда, жълтеница?
Моят син много спеше от жълтеницата и изобщо не можех да го будя. По време на жълтеницата бяхме все още в родилното. Много ми се караха, че не съм успявала да го събудя.

# 338
skk07, стискам палци бързо да се оправяте!

# 339
Да има жълтеничка, но аз мислех, че ще става по-добре, а то още повече се успива.

# 340
Да има жълтеничка, но аз мислех, че ще става по-добре, а то още повече се успива.
И моето бебе спеше доста до към втори месец, сега иска внимание и игри...

# 341
Моето бебе имаше цели 50 дни жълтеница, чак след товя стана по-активно, но пък тогава настана и пика на коликите

# 342
  • Варна
И моят син много спеше от жълтеницата и поради тази причина го храних по график на 3 часа през първия месец по препоръка на педиатърката, след като отшумя храних на поискване. Бях пробвала веднъж да не го будя по график, спа 5 часа и още щеше да спи, а при малки бебета с жълтеница редовното хранене е наложително, отделно нали трябвало да са поне 7. Е, с колики си беше още от болницата и всъщност спеше през деня. Simple Smile Вечер беше кошмар, а и с този график... Кърмя, сменяме, рев, приспиване върху нас и точно заспи... пак отначало. Simple Smile
Иначе и аз се чувствам виновна, ако нямам време или желание за него, все си повтарям, че времето лети и тези мигове няма да се повторят. Но сме хора. Simple Smile
Бързо оздравяване и от мен!

# 343
В началото и бебо от жълтеницата много спеше,едвам си изяждаше милилитрите с триста зора.Нормално е Simple Smile

# 344
Ммоето бебе много спи и се притеснявам. Едва го будя за хранене...
Олеле, Герда, честитоооо! Много се радвам за вас! Много! Heart

Не се притеснявай, някои бебета са такива.

Общи условия

Активация на акаунт