За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 62

• 47 063
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, тези боксове с пелени само онлайн ли ги има?
Кауфланд Лидъл, често са на промоция. Аз взех от е маг, доволна съм.

# 481
Момичета, искам да хвърля пъпа на сина си в известен университет утре. Ще минавам от там и реших, че сега е моментът (пазя му пъпчето вече 6 месеца за целта, но все нямам време да мина през този университет. . Според вас как точно да го хвърля? . Просто да го метна на двора ли?
Не съм наясно с тези "обреди". Не ми се смейте, моля

# 482
То не че аз съм много наясно с тези обреди (пъпчето на синът ми замина в коша), но все пак освен да го метнеш в двора, друго не виждам. Няма как да го занесеш в кабинета на директора все пак Wink

# 483
Аз пък ще си оставя пъпчето при ме, защото не искам дда се отделя от мен Joy Joy

Шегувам се.

Не знам какво да го правя, честно казано, не че съм имала време да го мисля де..

# 484
  • София
Нищо не съм го правила, при мен си е.

# 485
Ще го метна в двора, абе предпочитам в някой хубав университет, отколкото при мен, аз няма цял живот да го дундуркам, вече е 9 кила, ми като е 80 живот и здраве, още ли ще се целуваме по нослето?

# 486
  • София
Не мисля, че има някаква процедура Simple Smile Хвърляш и толкоз Simple Smile
Кръстникът на щерката ѝ занесе пъпа някъде по германско. Май го беше метнал в двора на някакъв университет.
Пъпът ѝ бая поседя у дома Simple Smile

А на малкият беше паднал някъде в неонатологията.

# 487
Аз съм намислила къде ще го хвърлим, макар, че всички ми се смеят. Ще видим как точно ще го "хвърлим", само да ми с енавият на акъла Simple Smile

# 488
Мамчета да ми кажете нещо изпитано за пигментни петна по лицето появиха ми се още преди бременноста от слънцето и сега след раждането се засилиха 😞

# 489
Едни познати държат пъпчето на бебето при златото.Нямало да го хвърлят никъде.

# 490
Кръстникът на моята най-голяма дъщеря взе пъпа й, и го държал забравен 2-3 години в едно от джобчетата на куфара си, с който доста обикаляше на екскурзии и круизи по света. По някое време го беше изнамерил и го хвърлил в двора на много престижен университет в Обединенито кралство... През годините не съм хранила илюзии, че ще излезе нещо от това, бях забравила даже... Но ето, че животът й СВ стече по такъв начин, че обиколи бая ми ти свят, а ето, че наесен ще прекрачи прага на престижен университет в UK..., е не този с пъпа /и то само защото изпуснахме срока за кандидатстване/..., но и това го свързвам с поверието за хвърления пъп.. Има нещо, да знаете...

# 491
  • София
Тя и моята щерка много искаше да учи немски и да ходи в Германия. Попадна на кофти учителка. Вече няма желание да го учи.
Но пък животът ще покаже. Влече я към Мюнхен Simple Smile

# 492
Както казах на моят син пъпчето замина в коша. Майка ми го хвърли преди да се усетим даже. По логиката с хвърлените пъпчета това означава, че ще стане клошар, така ли да разбирам ?

# 493
  • Стара Загора
Както казах на моят син пъпчето замина в коша. Майка ми го хвърли преди да се усетим даже. По логиката с хвърлените пъпчета това означава, че ще стане клошар, така ли да разбирам ?
Не, собственик на почистваща фирма. Wink

# 494
хаха ! Абе то и с боклук много пари се правят! Не случайно мафията държи този бизнес в много държави! Момичета, ние пък имаме хремичка. Моят син реве като дран при всеки опит да му капна морска вода в носа, за аспиратор да не говорим. Съседите сигурно си мислят, че го малтретираме.

Общи условия

Активация на акаунт