За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 62

• 47 050
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
  • Стара Загора
Нищо не съм го правила, при мен си е.
И аз така, страшни лакости ще сме Grinning

# 496
ett2812, синът ми имаше хрема 2 седмици и с нищо не минаваше. Дърпах с обикновен аспиратор и само се изнервяхме взаимно. Купихме Babyvac и си решихме проблема за 2 дни. Става толкова бързо, че детето не може да се усети какво се случва. Без рев, без дране...направо се родих!

# 497
Пъпчето си го пазя. Ще си купя "кутия за бебешки съкровища". Там ще го сложа, заедно със зъбче, първия биберон и косичка Simple Smile Ми.. Аз съм си сантиментална.
Имам идея да го хвърля, когато пътуваме. Къде незнам, има време Simple Smile

# 498
ett2812, синът ми имаше хрема 2 седмици и с нищо не минаваше. Дърпах с обикновен аспиратор и само се изнервяхме взаимно. Купихме Babyvac и си решихме проблема за 2 дни. Става толкова бързо, че детето не може да се усети какво се случва. Без рев, без дране...направо се родих!

сега ще го разгледам, благодаря! Исках само да попитам, а трябва ли да го обличам по-топличко и примерно каква стайна температура да поддържам докато има хрема? Честно казано, напоследък много му отпуснах края, и може от това да е настинал. Бяхме винаги отворен прозорец, а навън без чорапки, съвсем гол го мъкнех, защото ми се струваше топло. Сега ми е много гузно.

# 499
На моята бебка пъпчето и падна още в болницата, но си пазя щипката. Не знам къде да го хвърля...ще ми се да е в медицинския университет.
Иначе на брат ми пъпа е хвърлен във военноморското училище тук и той това завърши. Rolling Eyes

# 500
На моята щерка пъпа стои в един шкаф. Не вярвам в суеверия.
Не съм и сантиментална, че да го прибирам в специални за целта кутийки.

# 501
  • Германия
Нашето пъпче изчезна някъде, така и не разбрах какво стана с него. Падна й няколко дни след като се прибрахме, беше на повивалника... и след това не го видях повече. По едно време подозирах, че котката го е изяла, но и щипката никъде не намирам... та така, какво ли значи това 😂

# 502
  • София
На мен, като много луда, ми се иска пъпа на бебка да го " хвърля" на Международната космическа станция, ама не си го представям как да стане. Grinning

# 503
хаха наистина страхотна идея ! В интерес на истината, мъжът на една колежка е космически инженер, даже неговата фирма участваха в проекта Розета. Не е далеч от мен. Представям си някакъв нов тероризъм -- нелегално внедряване на бебешки пъпчета в части от космически кораб. Simple Smile)))

# 504
Момичета, а с какво къпете вашите бебчета? Сапун или душ гел за коса и тяло? В последно време забелязах, че като си измия ръцете с душ гелчето на бебо някак си усещам ръцете си сухи след това. Дали и на нея не й е комфортно и има ли опасност да й се изсуши кожата?

# 505
  • Велико Търново
Ако мажеш след баня с олио/ лосион мисля че не би трябвало да те притеснява изсушаване на кожата.

# 506
Момичета, а с какво къпете вашите бебчета? Сапун или душ гел за коса и тяло? В последно време забелязах, че като си измия ръцете с душ гелчето на бебо някак си усещам ръцете си сухи след това. Дали и на нея не й е комфортно и има ли опасност да й се изсуши кожата?

Къпим го с това:

https://www.enzo.bg/a-derma/exomega-omekotjavassh-pochistvassh-g … o-i-kosa-za-deca/

# 507
Ползваме 2 пъти в седмицата душ гел на Биодерма. Останалите къпания са само с вода.

# 508
Тя и самата вода много изсушава. Поне нашата.

# 509
  • Велико Търново
Тя и самата вода много изсушава. Поне нашата.
И при нас е така. А и не съм го обливала само с вода. Не стига че къпането е като проформа на такова - не търкам с нищо а нежно масажирам, ами ако го правя и само с вода си мисля че няма да го освежа изобщо

Общи условия

Активация на акаунт