За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 62

• 47 098
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
Герда,моят дечко първите две седмици спеше непрекъснато.Вземах го и го хранех полузаспал.Не се притеснявай.

# 346
Помагайте, от мрънкане сега изпадна в истерия. Бяхме навън и не можа и навън да спи много. Влязох в магазина буквално за 5 мин и опищя магазина, защото се събуди. Като се прибрахме яде много настървено като през цялото време издаваше някакви звуци, докато яде. Какво може да й е? Дали не е гладна? Sad

# 347
Според мен е ат недоспиване. Моето плачеше доста като не се наспи, затова "насилствено" го приспивам след всяко хранене.

# 348
Моят е от поспаливите, а днес не успява да спи за повече от 30-40 минути, което го изнервя явно. За сметка на това, обаче, започна да издава първите си звуци. Аз издавам звуци, той ме следи изкъсо, след което той издава звуци (почти същите ги докарва). Много е смешен и сладък, обожавам го! Сега ми спи на ръцете, а аз пиша от телефона Sad

# 349
Беба цяла нощ не е направила нищо в памперса. Това нормално ли е?

# 350
И ние бяхме така, но докато се преобличахме наваксахме.

# 351
Ако е спала непробудно - да, напълно нормално. Ако се е будила - наблюдавай напишканите памперси днес.

# 352
Буди се и яде в 4 часа. Преди час чак напълни памперса.

# 353
  • Варна
За 5 месеца съм имала 3 случая през големи интервали на напълно сух памперс, при положение че спи над 8 часа. Но веднага след събуждане следващият е доста тежък. Simple Smile

# 354
  • Стара Загора
Под нищо какво имаш предвид? Пишкането не е нищо.

# 355
И пишкане нямаше.
Под нищо какво имаш предвид? Пишкането не е нищо.

# 356
  • Стара Загора
И моя онзи ден беше така, доста странно ми стана, но когато смених памперса сутринта го напълни много задоволително. Предполагам е нормално.

# 357
Аз много се опасявам, че не е наддала този месец достатъчно. Вкъщи я меря около 4,900. Днес имаме консултация и ако наистина е толкова педиатърката 100% ще каже да дохранвам с АМ, като я знам...

# 358
  • Стара Загора
Аз много се опасявам, че не е наддала този месец достатъчно. Вкъщи я меря около 4,900. Днес имаме консултация и ако наистина е толкова педиатърката 100% ще каже да дохранвам с АМ, като я знам...
Те само това знаят, моя беше много едър и пак ме караше да дохранвам. Остави ги тях.
Колко се роди, и на колко е сега?

# 359
Роди се 3,700 изписаха ни 3,500 и за месец стана 4,500. Сега става на два месеца.

Общи условия

Активация на акаунт