София, жк Младост - тема 30

• 94 166
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Момичета помагайте.Търся памучни тениски с къс ръкав червена и/или тъмно синя.Някой дали е виждал ?

# 481
Виж в Декатлон, Натуся.

# 482
  • София
Първо там погледнах,има една червена,но клони  към доматено.Търся класическо или тъмно червено.

# 483
Алтернатива от nextdirect с доставка до 3раб.дни: https://www.nextdirect.com/bg/bg/shop/gender-olderboys-gender-yo … e-isort-price#1_0

Последните 2 поръчки ми ги донесоха за 2 дни и сега новата е поръчана в понеделник вечерта, вчера имах смс, че куриер днес ще донесе пратката.

# 484
  • София
В Хита предлагат почти през цялото време тениски различни цветове - не гарантирам, че ще има точно тези, които търсиш, но ако ти е на път, провери!

# 485
  • София
И ние купуваме от хит. Трябваха ни да се на печатат еднакви с надпис на отбор и имаше избор от доста цветове.

# 486
Момичета помагайте.Търся памучни тениски с къс ръкав червена и/или тъмно синя.Някой дали е виждал ?
В "Кауфланд" гледах наскоро.

# 487
  • София
Благодаря на всички включилисе  Flowers Hibiscus.Намерих тениски в ХИТ-а

# 488
Имаше ли бели детски тениски?

# 489
  • София
Имаше ли бели детски тениски?
Ако питаш мен,май нямаше.Аз за моята щерка (10г.)взех дамска размер XS.Малко и е дългичка,ще я изпера на по-високи градуси и ще мине през сушилнята и надявам се да се скъси.Миналата година бели тениски взимах от Декатлон.

# 490
Благодаря. Взех му на моя син от Декатлона, ама нещо не ми харесват особено. Кройката не е хубава.

# 491
  • София
Natali,  детски тениски, точно като за физическо, можеш да намериш на пазара в  Младост 1, в едно павилионче до Промаркет. Бели има винаги, поръчвала съм и жената ми е носила от склада и цветни.

# 492
Благодаря, ще проверя!  bouquet

# 493
  • София
Natali,днес бях в ХИТ-а и погледнах за бели тениски,детски няма,само дамски и мъжки.Но ако детето по голямо може и "S" да му пасне.

# 494
Благодаря ти много за съдействието. Не е голям, на 7 г.

Общи условия

Активация на акаунт