София, жк Младост - тема 30

• 94 086
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте,

трябва ми добър колорист в района и добра козметичка за оформяне на вежди.

За боядисване, смесване на цветове и т.н.- https://www.facebook.com/beautysalonmari/

Козметичката им също е добра, чувала съм от две приятелки, но не съм я ползвала, защото от 10 години ходя при една и съща в Лозенец. Wink

# 121
Козметичката в този салон наистина е добра, минусът и за мен е, че купува базова кола маска, която не е подходяща за по-дълбоки корени и твърди растежи.

# 122
  • София
Благодаря за мненията. На мен ми трябва за вежди, така че вероятно ще свърши работа. Виждам, че и колористката (поне според снимките) е добра.

# 123
  • София
Бурканчета за детска кухня някой скоро да е засичал?

# 124
Видяхте ли днес какво се случи? Заградиха парцела точно до сградата на Крит, където в момента има платен паркинг.... 100% съм сигурна, че почват да строят  25 етажната сграда .... Потресена съм, махнаха кметицата и гледайте как веднага почнаха строежи

# 125
Здравейте, какви машини може да работят в 5 сутринта на неделен ден в Младост 1? Детето ме събуди изплашено. Половин час продължи, беше като преминаващи ниско изтребители Confused Ще ми се да разбера от какво беше тоя грохот, такъв на непрекъснати пулсации по около минута. Чак в интернет влизах, да видя има ли нещо в новините Joy

# 126
Аз го чух това в петък вечерта. Даже излизах да се оглеждам на терасата от какво е, обаче нищо не видях. Ние сме в Младост 2. newsm78

# 127
  • Хасково
Мъжът ми твърди, че обезвъздушават ТЕЦ-а. И аз си изкарах акъла в петък вечер.

# 128
  • София
В последната седмица се чува всяка сутрин между 5 и 6 часа. Мислех си че от Гарантикозата са почнали строителни работи, но не съм сигурна.

# 129
  • София
Някой знае ли къде има аксесоари за коса- фиби, фуркети и т.н. Преди имаше магазин на пазарчето с/у "Билла", но къде го изместиха след започването на строежа?

Да попитам и за магазин "Mariquita" в "City Point" на пътеките. Помещението е празно. Дали е преместен или е затворил?

# 130
  • София
Да, шумът наистина беше от ТЕЦа, но аз наистина съм отчаяна от машината, която чисти улиците. Едно безумно устройство с въртящи се четки - минава сутрин към 5.30 - 6 часа. Лято е, спим на отворени прозорци, но този танк като се зададе все едно си на ракетна площадка. Разбирам, че го правят докато още няма движение, но е нечовешко да ни будят всяка сутрин в този час, то докато се успокоиш от стреса и си се разсънил.

# 131
Някой да е ползвал стоматологичните услуги на д-р Елена Лулчева, Бизнес парк?

# 132
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате школа по рисуване или учител по рисуване в Младост или Дървеница за дете на 10 години (дъщеря ми никога досега не е ходила на уроци, но сега е решила, че иска).

# 133
Елена Лулева е зъболекарката в медицинския център в сграда 2 , предполагам за нея става въпрос. Знам няколко човека, които редовно я посещават и са доволни само бих посъветвала да ходиш, ако имаш допълнително здравно, което би покрило разходите, защото цените на този медицински център са завишени.

# 134
А аз с питане за частен учител по цигулка?!

Общи условия

Активация на акаунт