София, жк Младост - тема 30

• 94 080
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Елена Чернева преподава цигулка и пиано изключително мило момиче. Но за лятото няма да стане. С/у Кауфланд преподава.

# 136
  • София
Здравейте, дъщеря ми посещаваше академията по сценични изкуства Амадеус, но тъй като се преместиха в Сухата Река, търсим друга в района. Може и да не е по Младост, но да е с удобен транспорт до там. Можете ли да препоръчате нещо ( без Щастливи деца и Оксиния, тях ги знам) ?

# 137
  • София
Питайте в новото училище по изкуства, в сградата срещу Британика, може и да имат частни уроци.

# 138
  • София
Видяхте ли днес какво се случи? Заградиха парцела точно до сградата на Крит, където в момента има платен паркинг.... 100% съм сигурна, че почват да строят  25 етажната сграда .... Потресена съм, махнаха кметицата и гледайте как веднага почнаха строежи
Каква сграда, няма ли да строят само каньона от другата страна?
А това  в кое училище е станало?
http://www.segabg.com/article.php?id=909944

# 139
  • София
В Метро сити центъра, на -1 ниво има една фирма Мюзик бокс. Дъщеря ми ходеше там на пеене, но доколкото знам имат и уроци по пиано и китара. За цигулка не съм се интересувала дали се предлага, но можете да проверите. Преподавателите са млади и децата ги харесват.

# 140
  • Sofia
Някой да е ползвал стоматологичните услуги на д-р Елена Лулчева, Бизнес парк?
Др. Лулева е името Simple Smile И аз съм много доволна, мъжът ми и той ходи при нея.

# 141
Някой да е ползвал стоматологичните услуги на д-р Елена Лулчева, Бизнес парк?
Др. Лулева е името Simple Smile И аз съм много доволна, мъжът ми и той ходи при нея.
Да, точно така. Печатна грешка при писане от мобилния.

Благодаря на всички, които споделиха мнение. Hug

# 142
Аз отново се включвам с въпрос. Къде мога да заредя/напълня тонер касета на  лазерен принтер?

# 143
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали лятна занималня? Дъщеря ми е изключително притеснително дете, трудно се отпуска и въпреки големия избор на занимални в района на Младост не мога да се реша къде да я запиша ( ако има места). Учи в 145 ОУ, 1 за 2-ри клас. Ако знаете нещо подходящо и наблизо ще се радвам да споделите.

# 144
Хвърчила - срещу Кауфланд.

# 145
  • София
Здравейте,

трябва ми добър колорист в района и добра козметичка за оформяне на вежди.

За боядисване, смесване на цветове и т.н.- https://www.facebook.com/beautysalonmari/

Скрит текст:
Козметичката им също е добра, чувала съм от две приятелки, но не съм я ползвала, защото от 10 години ходя при една и съща в Лозенец. Wink
Благодаря. Свърши ми работа.

Някой беше препоръчал предните теми козметично студио в ТЦ "Metro City". Не си спомням nickname, но благодаря и за тази информация.

# 146
# 147
Някой доволен ли е от обучение на деца по плуване в 13(и някое) училище в Младост 4 или в 145то? От 144то не съм доволна, а 145то е същата школа...

# 148
  • София
Имам познати доволни деца, знам че е реновиран. Звъннете да проверите.
131 СУ
ТЕЛЕФОН 02 8773078   0876 33 05 09
Катя Крумова - 0886290044
Теодора Сандова - 0898777592

# 149
Я кажете от колко годишни започват уроците по плуване?

Общи условия

Активация на акаунт