София, жк Младост - тема 30

• 93 074
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Къде могат да ми сменят червен конец на гривна? От този тип.

Скрит текст:

Имаше един магазин Гиздурана, в него съм сменяла конец на такава гривна. Но не съм сигурна дали още съществува. Първо беше на пазарчето между Деница и Билла. После се премести в Младост 4. Ако искаш се разтърси из нета да видиш къде се намира.

# 646

Скрит текст:

В РУМ като влезеш от главния вход на първия етаж има едно магазинче за дрехи (до него има за обувки). Там има подобно гривни и правят по поръчка.

# 647
  • София

Скрит текст:

Имаше един магазин Гиздурана, в него съм сменяла конец на такава гривна. Но не съм сигурна дали още съществува. Първо беше на пазарчето между Деница и Билла. После се премести в Младост 4. Ако искаш се разтърси из нета да видиш къде се намира.

Няма я,отдавна я затвориха Гиздураната Sad  има подобно магазинче в дългия блок, отдясно на Кауфланд

# 648
На обръщалото на автобус 306 имаше такова магазинче, нижеха на място гривни.

# 649
В Ринга. До Reserved и насипните бонбони има един киоск с бижута. Там сменят.

# 650
  • София
В Ринга. До Reserved и насипните бонбони има един киоск с бижута. Там сменят.
Този вариант сякаш ми е най-удобен. На кой етаж се намира, че нещо не се сещам в момента къде е "Reserved".

Благодаря и за другите отговори. Ще имам предвид местата.

# 651
Има Reserved в Ринг мол ли?

# 652
  • София
Сега погледнах картата на сайта на МОЛ-а, според нея се намира на етаж 1.

# 653
  • София
Мишелин, има Ризървед в Ринга, да. И то голям и много добре зареден.

# 654
Страхотно! Ходя рядко в Ринга, защото ми е малко постен откъм магазини, но за Reserved ще се отбия. Харесвам ги и правят нелоши намаления. А щом е и добре зареден Heart Eyes

# 655
  • София
За много години, момичета Simple Smile

Къде би могло в Младост да се продават аксесоари за кафемашини? Конкретно ме интересува препарат за декалциране на машини Saeco. Открих да се продава в emag, но се чудех дали не мога да ида някъде на място.

В допълнение от предните постове- в Ринг мола, освен Reserved, има и други магазини от веригата- Crop, Mohito, House. Една колежка сподели, че миналата седмица е успяла да си купи от Mohito две палта за 120лв. Wink Simple Smile

# 656
За препарат може да провериш в Кауфланд. Иначе в Технополис съм виждала препарат на Делонги. Заради марката е и скъпичък. 😉

# 657
Има ли къде да разпечатам два листа в района на поликлиниката? Преди имаше Office 1, но май вече го няма там.

# 658
  • София
Има ли къде да разпечатам два листа в района на поликлиниката? Преди имаше Office 1, но май вече го няма там.

Има го още, онзи ден ходих до там, че ми трябваше ксерокс Blush

# 659
Мишелин, има го още - до сладкарница Неделя в

Общи условия

Активация на акаунт