София, жк Младост - тема 30

• 93 085
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте, може ли препоръка за добър фитнес в Младост 3 за мъж Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile

Аз знам Топ Фит. Не е точно Младост-3, но не е далеч.

# 631
  • София
Някой да ме насочи за шивач в Младост 4? Става дума за смяна на цип на блуза от трико.

Зад "Фантастико" в Младост-4 има един покрит базар (до платения паркинг и автомивката), там навътре има шивачка. Ако не се лъжа, се пада с/у блок 403 или 404.

Здравейте, може ли препоръка за добър фитнес в Младост 3 за мъж Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile

ж.к. Младост 3, Блок 386- Fitness Titanium. Нямам личен опит, минавам покрай него и поне отвън изглежда добре.

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 17:33 от missence

# 632
Благодаря 🙂

# 633
Благодаря.

# 634
ЧНГ! Знаете ли къде в Младост могат да се надуят балони с хелий за тържество- парти магазин или нещо подобно

# 635
за много години!
между хепи и пътеки, на уличката, която идва от метростанцията младост 3, на партер на един (май единствен) блок.

# 636
Къде в Младост мога да занеса оксидирало сребърно колие за почистване?

# 637
ЧНГ! Знаете ли къде в Младост могат да се надуят балони с хелий за тържество- парти магазин или нещо подобно

На "Андрей Сахаров" срещу Happy има магазин:

https://foerverki.net/form.php?FormID=1

# 638
Благодаря ви , Арино и Алиса.

# 639
Здравейте, девойки Wink
Не съм търсила всички теми, а само настоящата. Дали може да ми препоръчате фризьор из Младост? Виждам, че назад сте обсъждали Ина от Кало. Подстригвала съм се при нея и съм много доволна, но не ми допадат цените в новия салон. 38 лева да речем, че се ядваха, но 50 лева вече ми идва прекалено много. Затова ще се радвам, ако ме насочите към някой свестен фризьор. Иска ми се да пробвам Венера, че на сайта им цените са доста добри, но все пак не ми се ходи при кой да е, без препоръка, че се опасявам, че ще попадна в ръцете на най-начинаещия Sweat Smile

# 640
  • Ланкър, планините Овнерог
50лв ли? Последно през октомври се подстригвах при нея и платих 40лв. Иначе друг не мога да препоръчам аз. И да е вдигнала цените, пак при нея ще ида, че ми писна да обикалям фризьори.

# 641
Толкова ми взеха миналия месец. Иначе наистина съм доволна как постригва, но цената минава психологическата ми граница. Затова ми се искаше да пробвам някой фризьор от Венера. Явно ще трябва да рискувам без препоръка. Дано поне нацеля някого с повечко стаж, а не някой учащ се

# 642
  • София
Толкова ми взеха миналия месец. Иначе наистина съм доволна как постригва, но цената минава психологическата ми граница. Затова ми се искаше да пробвам някой фризьор от Венера. Явно ще трябва да рискувам без препоръка. Дано поне нацеля някого с повечко стаж, а не някой учащ се
Мога ти кажа от коя фризьорка съм доволна с уговорката,че аз не съм се подстригвала при нея, а водих дъщеря ми.Подстрига я така както и казах,не взе много от косата и освежи прическата.Мисля и аз да се пробвам при нея(моята фризьорка сега е в майчинство).И цените не са високи,за детето платих 7лв.
Салона се казва nailsclub.bg,намира се до Спорт депо.Фризьорката се казва Цеци.

# 643
  • София
Къде могат да ми сменят червен конец на гривна? От този тип.

Скрит текст:

# 644
Натуся, благодаря ти Hug Ще я имам предвид Hug

Общи условия

Активация на акаунт