София, жк Младост - тема 30

• 93 117
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Не знам къде е проблемът, иначе ще отида да снимам какво правят и, ако не работят усилено по отстраняване на проблема, ще ги пусна по новините. Аман вече от проблеми - ту вода няма, ту топла вода, токът спира, дупки по улиците, строежи навсякъде.... #2gunfire

# 616
  • София
По обяд имаше багер, който копаеше около едно малко заведение на Киприян - пицария май се води, намира се срещу Т Маркет. Надявам се до 22 да се справят с проблема и да не променят пак часа за отстраняване..

# 617
Момичета  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 19:47 от Трънка Бодливкова

# 618
Къде продават свежа мента?

# 619
Къде продават свежа мента?
Миналата седмица имаше на една сергия на пазара в Младост 1

# 620
  • София-Младост
И понякога може да се намери във Фантастико,Кауфланд, пакетирана.

# 621
Източният парк ще става бетонна спалня

„ …
Накрая става ясно, че съдбата на голата поляна щяла да се реши от това кой от двата лагера ще прати повече мотивирани становища. Те ще се приемат до 17 януари в деловодството на район „Младост“ или по електронната поща на
office@so-mladost.com
 … „

# 622
Мили дами,

препоръчайте читаво фотостудио в квартала. Спешно трябва да пусна един коледен календар на дребното утре, а представа си нямам къде да го заведа.  bouquet

# 623
Има Fuji фото в Принцес аутлет.

# 624
Може ли да ми препоръчате детски зъболекар, от който сте доволни в
Младост за дете на 6 години.

# 625
Случайно попаднах на д-р Иван Димитров май се казваше, изключително внимателен и мил млад доктор. Работи със ЗК, ако има значение. Докторката в кабинета сега е много възпрепятствана и почти не работи, и сестрата в кабинета ми препоръча него. Има и монитор с детски канали на стола, и децата се улисват, накрая получават и подаръци. Препоръчвам го и аз!
Скрит текст:

# 626
Някой да ме насочи за шивач в Младост 4? Става дума за смяна на цип на блуза от трико.

# 627
Цитат
На 21 декември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. „Александър Малинов“ жк. „Младост“ IV, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Александър Малинов“ №79, №79А, №79Б, №79Г

# 628
  • sofia
Някой да ме насочи за шивач в Младост 4? Става дума за смяна на цип на блуза от трико.
Шивашко ателие има в бл.477

# 629
Здравейте, може ли препоръка за добър фитнес в Младост 3 за мъж Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт