Ямболски момиченца,момченца,цял ден ходят с мама по кафенца!

• 19 860
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
  • Ямбол
Здравейте и от мен!
Снощи много купонясвахме и днес по-късничко се включвам. Ако успея днес въобще да  включа, много ме боли глава и ми се спи ooooh!
Да се похваля: имам нова глава(прическа и кичури - шаренийка). Ама днес вали и не мога да се покажа - тц-тц-тц.
Анелия-16.06.2004г.   и Станислава-26.10.1992г.    и аз Laughing-09.02.1976г.
Хех, нашите месеци са същите с малки разлики: Данчо: 23.10.1998г., Маги: 30.06.2005г. пък аз на 02.02.1976г. - най великата дата, точно за велик човек като мен bowuu Wink

# 106
Lilqna,и кое те кара да се мислиш за велик човек???????

# 107
А ,Лиляна,моята Анелия е родена на датата на велик човек-на16 юни е роден и царя. Laughing Laughing LaughingНа твойта дата кво и е великото? hahaha

# 108
хех,като таен обожател трябва да сипеш коплименти само,а не да се заяждаш ОТНОВО,драги ни госте.и аз смятам датата си за велика,или поне адско много си я харесвам-01.07.1986(всяка година посрещам едновременно July Morning и рд-то Wink ) Детето- 27.01.2006...и татито- 18.01.1983-всичките сме бебета  Laughing

# 109
Така  госте ScreamingMamaa е права.А защо си мисля,че се един и същ човек с предните ни гости...

# 110
ми да де,за това казах ОТНОВО...

# 111
Ееее,вий пък!Май не обичате гости! hahaha

# 112
хах,напротив-обичаме,ама не и заядливи...

# 113
хах,напротив-обичаме,ама не и заядливи...
Може да са заядливи,ама пък са тайни обожатели! Laughing

# 114
хахаххах,дам,ама не казва кой обожава?!

# 115

Ем защото  е тайна  Joy ..........

# 116
А ,я си признавайте! Mr. Green

# 117
  • Ямбол
Мили момичета, нима не разбирате чувството ми за хумор? newsm78 Датата е велика, защото е 02.02.. И защо да не се смятам за велика? Малко самочувствие на никой не е излишно.
За скъпото ни гостенче няма да коментирам и няма да отговарям, защото ако вие не си спомняте, аз помня, че ви бях обещала повече да не се заяждам. По-умният отстъпва, нъл тъй?
Хайде живи и здрави, всички с нещо сме велики, лека вечер!.
Ние таз вечер пак чакаме гости и отивам да приготвям салатите.Както ми е тръгнало този месец до РД-то все на гости ще я караме, ама няма лошо, на мен ми е приятно, само да има някой после да ми мие чиниите.

# 118
абе разбира се,че ти е велика датата,ние нападаме госта само Wink на всеки му е велика датата-нали тогава се е родил Wink приятно изкарване с гостите :О)

# 119
  • Монреал
Получих това на и-мейла си от една дружка отвъд океана. По принцип не се занимавам с подобни разпрашания  Laughing, но ми хареса притчата и затова ви я пускам тук.

Защо плачат жените?

Малко момче попитало майка си, „Защо плачеш?"

„ Защото съм жена?", отговорила му тя

„Не разбирам", казал той. Неговата майка само го прегърнала и казала „ И никога няма да разбереш"

По-късно малкото момче попитало баща си, „ Защо мама сякаш плаче без причина?"

„Всички жени плачат без причина", само това могъл да каже баща му.

Малкото момче пораснало и станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените.

Най-накрая попитал Господ:„Господи, защо жените плачат толкова лесно?

Господ отговорил: „ Когато създавах жената, тя трябваше да е специална.Направих раменете й достатъчно силни да поемат тежестта на целия свят, и въпреки това достатъчно нежни за да даряват удобство. Дадох й вътрешна сила да издържи раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.Дадох й твърдост, която й позволява да продължава напред, когато другите се отказват и да се грижи за семейството си дори при болест и изтощение без да се оплаква. Дадох й чувствителност  да  обича децата си въпреки каквото и да и въпреки всички обстоятелства, дори когато дете й я е наранило много.
Дадох й сила да помогне на мъжа си да преодолее грешките си и я създадох от неговото ребро за да защити сърцето му. 
Дадох й мъдрост за да знае, че добрият съпруг никога не би наранил жена си, но понякога изпитва нейната сила и нейното решение да бъде до него непоколебимо.

И накрая, дадох й сълза, под която да се приюти. Това нейно уникално право, за да го използва, когато има нужда.
„ Виждаш ли, сине.", казал Господ, „красотата на жената не е в дрехите, които носи, фигурата, която има или в начина, по който си сресва косата.

Красотата на жената трябва да бъде в нейните очи, защото това е пътят към сърцето й – мястото, където любовта обитава."

Моля, изпратете това на 5 красиви жени, които днес познавате. Ако го направите, нещо добро ще се случи. Ще подхраните самоуважението на друга жена! Също може да изпратите това на мъже, които искате наистина да разберат цената на жената и защо е толкова различна от останалите

Общи условия

Активация на акаунт