Ямболски момиченца,момченца,цял ден ходят с мама по кафенца!

• 19 869
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Ихии много трогателно.Сладко

# 121
И на мен много ми хареса  bouquet

За статистиката с Рожденните Дни и ние да се запишем:
4 Март-2006 Мария и София,24 Септември-1978 Мама.

# 122
Ееее,Жане,септември ще чакаме да ни поканиш на  купон. WinkАко сте в Ямбол де. Laughing

# 123
Ако не ни изгонят от Ямбол до тогава Mr. Green Че като им пренаселим къщата и може да ни изхвърлят Mr. Green

# 124
Ще ви приютим.Я виж колко сме много-една седмица у нас,една при Ивето и т. н. GrinningНяма да останете на улицата,я! LaughingАйде ние отиваме на разходка.Лека вечер ти желая!

# 125
Вижте сега ... важното е за детето хляб да има ... аз мога и пържоли да муам Simple Smile

dima: туй са нарича спам дет си го пуснала :Р съобщения от рода " ... го пратете на а'мнайсе човека ... " са лоши ... пу пу лоши  Joy

идосан съм, идвам сутринта на работа и гледам - О! Боже!  Naughty някой ми е чистил бюрото  #Cussing out няма ми ги вече красивите 34 пластмасови чашки от кафе, клавиатурата ми е някак си странно бяла  newsm78 безсмислените бележки ми ги няма, странните животински видове от трети вид вече не излизат от клавиатурата да ме питат за огънче  Tired изобщо ужас. И копчетатататата имат някакви странни букви на тях ?!?! не ги бях виждал, не знам за к'во са!

Айде дано е приятно времето да си правите ралита със бебемобилите, а аз .... аз ще чакам да дойде 15;00 ч. да видя какво мамето ми е направила да му'ам  newsm66 newsm66 newsm66  

# 126
Идеята за рожденните дни ми харесва ето и моите Мартина 02.03.2005г.,аз- 02.06.1978г.

# 127
еее,какво като е спам ма,аз мислех да пускам едно за любовта пък,защо била сляпа Wink сготвила съм ти,само си ела  #2gunfire Simple Smile ааа Гале,минал ти е рд,а?Честито на патерица ;О)

# 128
И днес да се отчета......... Гале честито и от нас на патерици   bouquet ,ето за това става въпрос,гледай как я изпуснахме.......ама нищо,догодина нали Гале  Hug .По-голямата част си казаха датите,не  е задължително де.Когато приключва темата ще ви подредя,за да е готова за новата.Това от мен,а идеите от вас  Two Hearts . Да изклюкаря набързо докато никой не ме е видял .... rouz  и Zhana са родени на една дата   ura ,а  след тях аз  и Анна-Мария след мен ........ купона ще е дълъг  Drunk
Приятна вечер ви желая

# 129
Бреее,ще ходим на два купона за една вечер тогава.Най обичам двойните празници. LaughingГале ,честит рожден ден и от мен!  bouquet

# 130
Я аз да ви питам нещо-другата неделя ще правим кръщене на Анелия и на кръстниците ще подарим икона,но имат 12 годишен син и не знам на него какво да купя. newsm78Дайте идеи,но да не е дреха,някаква игра ли, незнам.Идея нямам! ConfusedВярно че имам 13 годишна дъщеря,но за момичета май има по-голям избор. Wink

# 131
Краси, имаш ли нещо по моя въпрос? Намери ли номера на телефона?

# 132
А, и още нещо-тези букетчета ,дето попа ръси с тях ,здравец ли са или какво?Много тъп въпрос,не знам дали ме разбрахте. LaughingТа от къде се купуват?

# 133
Краси, имаш ли нещо по моя въпрос? Намери ли номера на телефона?
Съжалявам,но не я виждам тези дни в парка,а и аз май не съм ходила много през последните дни.Защо не потърсиш логопеда в центъра за деца с увреждания-Каритас?Мисля си ,че Халачева може да е на почивка,или ако имат село да са там.Незнам какво да ти кажа. newsm78

# 134
Ок, само ми кажи къде се намира този център

А за подаръка...ние купихме на нашата кръстничка сребро, но тя все пак е  момиче...за момче по трудно се избира подарък  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт