Ямболски момиченца,момченца,цял ден ходят с мама по кафенца!

• 19 898
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Иве,колко ти взеха за пробиване на уши ?

10лв до Безистета

# 152
Иве,колко ти взеха за пробиване на уши ?

10лв до Безистета
Мерси! newsm10

# 153
Ами това е което направих...не сложих много емотикони(така ли се казваше) ,за да стане по-подредено и изчистено.Ако имате още празници можете да ги кажете,годишнини, именни дни.... засега е това,което ще сложа в началото на новата тема,но помислих ,че ще е хубаво да ги видите преди това,за да допълните или изключите нещо

# 154
много е добре така. newsm47

# 155
  • Там където е семейството ми
Иве има малка грешчица във имената.Синковеца моят не е Божидара а Божидар. Simple Smile

# 156
Ivka10 как е новият член на семейството-малката принцеса? Grinning

# 157
Иве има малка грешчица във имената.Синковеца моят не е Божидара а Божидар. Simple Smile
Лелеее оле извините,не е било нарочно,така съм го преписала  ooooh!

# 158
Ivka10 как е новият член на семейството-малката принцеса? Grinning
Добре сме Краси и то много.Малката душица вече се адаптира към домашната среда. Simple Smile
Вчера бяхме на ваксинка наддали сме със кг.Цели 6.900кг.сме. Simple Smile
Днес е нещо нервна сутринта вдигна и малко температура най-вероятно от ваксината но до момента повече температура не е вдигала.
Батко и страшно много и се радва.Днес се наложи аз и Преславка да ходим да го вземем от градината,струпаха се деца да видят бебето.Боби се разпищя като луд"Махнете се махнете се тя е моя. Simple Smile
Трябваше ми една седмица докато се окопитя и си вляза в релси за да си организирам всекидневието. Simple SmileПървата седмица докато още бях неорентирана все още валяк беше минал отгоре ми.Но сега мисля,че се справям. Simple Smile
Гледам през деня Преска докато спи да си свърша дом.задължения и да сготвя и надвечер отвън тримката със батко и чакаме нашият тати да се прибере и да поеме щафетата.
Само дето не знам как ще я караме юли месец,когато Боби няма да е на градинка. newsm78
Доста е палав да ми е жив и здрав баби наоколо нямаме та цирка у дома ще е пълен. Simple Smile
Това е засега от нас.
Поздрави на всички.

# 159
Лелеее оле извините,не е било нарочно,така съм го преписала  ooooh!
Еееее няма нищо де стават грешки човешко е. Simple Smile
Отначало като прочетох Божидара прихнах да е смея,защото Боби снощи ни свика с баща си на домашен съвет и ни заяви,че искал още една сестричка която щяла да се казва Божидара.
Та сега като прочетох Божидара вместо Божидар ми стана доста смешно.Все едно нероден Петко още. Joy

# 160
Аз пак да кажа ... не беШало нарочно  Innocent

# 161
Ивка,браво за оформлението-много е добре...аз мога да пробивам ушички,щото моите някои съм си ги правила аз...ама ме е страх на толкова малки дЯца Simple Smile като пораснат тогава ще ги дупча аз,пък и така както аз съм си ги правила ще ги боли повече,отколкото с пистолет...айде отивам да беля картофи Wink

# 162
  • Ямбол
Хех, здравейте! Тъкмо си изгледах едно филмче и гледам колко е часа. Ами днес е 16.06., а се сещам , че днес някой ще празнува.
Краси, честита ти рожденичка!  love001 newsm59 Да е здрава и много щастлива и безгрижна! Да порасте и да хубавее!
Хей, ама вие много нещо сте изписали бре. Случиха се няколко дъждовни дни и темичката ни живна.
Хайде лека и спокойна! Peace

# 163
Мерси,мерси! bowuu

# 164
Честита рожденничка на Краси,да ти е здрава,щастлива и много усмихната!Весело и щастливо детство!ВЕсел празник днес! newsm51 newsm59 Tada

Общи условия

Активация на акаунт